Reachability lako ugasiš u postavkama pod Accessibility, a double tap ti je multitasking, odnosno double press. Double tap je reachability.

Reachability lako ugasiš u postavkama pod Accessibility, a double tap ti je multitasking, odnosno double press. Double tap je reachability.
jel istyle (ili neki drugi ducan) priznaje garanciju ako je iphone 6 kupljen u njemackoj?
jel istyle (ili neki drugi ducan) priznaje garanciju ako je iphone 6 kupljen u njemackoj?
Da.
Ne vidim razloga za nepriznavanje garancije, ionak sve prek IMEIa ide..
Samo što su ljudi i dalje skeptični po pitanju tom nepostojećem papiru zvan garancija..
Možeš i bez papira..
Provjerio u tcom, MESC i Agram servis..
Samo apple i HTC proizvodi mogu kod nas bez papira na garanciju, ostatak ne
ima li koja opcija da se ukljuci haptic feedback? presao sam sa androida i nikako se ne mogu naviknuti da mi tipkovnica nema vibre...vidim da ima hapticpro app preko cydie ali da li ima nesto drugo
Ja neznam šta vi ljudi radite s mobitelima ali meni baterija na 6 plus traje dan do dan i pol. Koliko puta si ga nadopunio za ovaj screenshot?
Ja neznam šta vi ljudi radite s mobitelima ali meni baterija na 6 plus traje dan do dan i pol. Koliko puta si ga nadopunio za ovaj screenshot?
Ni jednom. Kada ga staviš na punjač vrijeme uporebe se poništi. Moja praksa auto osvjtljenje, zaključam ga sam nakon upotrebe, i uvijek sve aplikacije ugasim. Ostalo ništa posebno
Wtf?? 3 dana u stand by-u? Pa kako??? Uz nadopunu jel tako kao sto kolega iznad kaze? Jer nemoguce da ti je u stand by-u tolko izdrzao osim ako si ga minimalno uzimao u ruke. I ja ga zakljucavam odmah nakon upotrebe, i svjetlina automatska, mailove sinkroniziram rucno.... Dobro upotreba ti i nije nesto jer sam ja najvise izvukao nesto preko 9 sati!!
Pa dobro jest kralj, i sam ga posjedujem. Ali nikada nisam došao ni do dva dana, a ne do 3, tak da ne kužim u čemu je fora? Velim upotreba mi je super kad redovito ide preko 8 sati, jednom čak i puno preko 9 sati, ali nema šanse da bi mi na standby-u izdržao toliko uz moju upotrebu.
A mjerilo trajanja ti je korištenje Facebooka?
Pa dobro jest kralj, i sam ga posjedujem. Ali nikada nisam došao ni do dva dana, a ne do 3, tak da ne kužim u čemu je fora? Velim upotreba mi je super kad redovito ide preko 8 sati, jednom čak i puno preko 9 sati, ali nema šanse da bi mi na standby-u izdržao toliko uz moju upotrebu.
Realno, tko izgura 3 dana standby vremena na jednom smartphoneu, taj se nije u tom vremenu nauzivao njegovih funkcija. Meni npr. jedva cijeli dan izdrzi.
Realno, tko izgura 3 dana standby vremena na jednom smartphoneu, taj se nije u tom vremenu nauzivao njegovih funkcija. Meni npr. jedva cijeli dan izdrzi.
Pa da, o tome pričama. Šta če ti onda smartphone uopće ako ne koristiš više od pola njegovih funkcija, tako da su to gluposti po meni o 3 dana na standby-u. Uz neko normalno korištenje, nema šanse da izdrži toliko, ali ako se gasi net itd, tako već da, ali velim opet, šta če ti onda smartphone?
Vi isto meljete gluposti...
Po vasoj teoriji koristenje smartphone-a kroz godinu je konstantno, tocno svaki dan s velikom tocnoscu koristite smartphone u istoj mjeri (npr. 5 sati uporabe) i tak 365 dana u godini.
Mozda je bas covjek malo odmaro od svega i nije tipko tih par dana po mobu pa je uspio nabiti tolki stanby, po vama odmah ta osoba ne zna koristiti funkcije smartphone-a, lol.
I da ne zna koristiti iPhone opet to nije vasa briga.
ja npr konstantno koristim mobitel, stalno provjeravam face, instragram, mail, bug forum, slusam glazbu po 2 sata, pregledavam isjecke iz nba tekmi, i baterija mi izdrzi taman dok nejdem spavat, preko noci napunim i onda opet.
imam sesticu i zanima me neki kvalitetni screen protector koji mogu kupiti za njega, tipa tempered screen protector, ima ih pun ebay al neznam da li je kvalitetno.