Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 444.876
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Iphone 6
omomomomoomm kaže...
Daj mi reci jel se moze ugasiti to spustanje ekrana dole? Zelim da mi bude sve isto ko na 5s sto se tice home tipke kad ju dva puta stisnem da mi se otvori multitasking.

Reachability lako ugasiš u postavkama pod Accessibility, a double tap ti je multitasking, odnosno double press. Double tap je reachability.
ptspclan.com | visit us ^^
12 godina
Iphone 6

jel istyle (ili neki drugi ducan) priznaje garanciju ako je iphone 6 kupljen u njemackoj? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2014 15:13 (logi510).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
logi510 kaže...

jel istyle (ili neki drugi ducan) priznaje garanciju ako je iphone 6 kupljen u njemackoj? 

Da.

Ako sam ti pomogao opali TD!
17 godina
Iphone 6

Ne vidim razloga za nepriznavanje garancije, ionak sve prek IMEIa ide..

Samo što su ljudi i dalje skeptični po pitanju tom nepostojećem papiru zvan garancija..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6
Ja sam od svojeg 5s izgubio garanciju kupljen u tcomu ako mi nesto krepa dal ima nade da mi priznaju po imeiu? Izgubio garanciju i racun koja budala

0 0 hvala 0
13 godina
Mislim da mozes traziti kopiju racuna preko imeia... Isto ko i garanciju. Dodes na salter i to se napravi.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
Iphone 6
U bilo kojem tcomu ili bas u onom u kojem je kupljen?

0 0 hvala 0
13 godina
E to ne znam... Ja u gradu imam samo jednog :)
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
omomomomoomm kaže...
Ja sam od svojeg 5s izgubio garanciju kupljen u tcomu ako mi nesto krepa dal ima nade da mi priznaju po imeiu?

Možeš i bez papira..

Provjerio u tcom, MESC i Agram servis..

13 godina
Iphone 6

Samo apple i HTC proizvodi mogu kod nas bez papira na garanciju, ostatak ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
iPhone 6 star 10 dana. Jako sam zadovoljan trajanjem baterije :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2014 14:41 (ParaNO1d).
15 godina
neaktivan
Iphone 6

ima li koja opcija da se ukljuci haptic feedback? presao sam sa androida i nikako se ne mogu naviknuti da mi tipkovnica nema vibre...vidim da ima hapticpro app preko cydie ali da li ima nesto drugo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja neznam šta vi ljudi radite s mobitelima ali meni baterija na 6 plus traje dan do dan i pol. Koliko puta si ga nadopunio za ovaj screenshot?

17 godina
rbalic kaže...

Ja neznam šta vi ljudi radite s mobitelima ali meni baterija na 6 plus traje dan do dan i pol. Koliko puta si ga nadopunio za ovaj screenshot?

Ni jednom. Kada ga staviš na punjač vrijeme uporebe se poništi. Moja praksa auto osvjtljenje, zaključam ga sam nakon upotrebe, i uvijek sve aplikacije ugasim. Ostalo ništa posebno

14 godina
neaktivan
Iphone 6
Vrijeme upotrebe se poništi samo ako se napuni do nekih 90-95 posto. Ovo je max za sad sto sam dobio sa 6 plus u 2 tjedna koliko ga imam, s time da je ovo bilo od 94% do 5% znaci još ostaje nekih 11 posto.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2014 19:41 (rbalic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
ParaNO1d kaže...

Wtf?? 3 dana u stand by-u? Pa kako??? Uz nadopunu jel tako kao sto kolega iznad kaze? Jer nemoguce da ti je u stand by-u tolko izdrzao osim ako si ga minimalno uzimao u ruke. I ja ga zakljucavam odmah nakon upotrebe, i svjetlina automatska, mailove sinkroniziram rucno.... Dobro upotreba ti i nije nesto jer sam ja najvise izvukao nesto preko 9 sati!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2014 20:19 (Matthew26).
13 godina
Iphone 6
Informirajte se ste se tice screenshota koristenja baterije. Da ju je nadopunjavao, sto nije, pisalo bi "iPhone je bio spojen nakon zadnjeg posljednjeg punjenja".
Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
Iphone 6
Tako je pise iphone je bio spojen nakon zadnjeg punjenja. I jos jednom po 100 put iphone je kralj sto se tice standby timea. Nijenda ga hvalim ali stvarno minimalno trosi bateriju u standby. Sve je to do optimizacije a ios je najoptimiziraniji mobilni os.

5 5 hvala 0
10 godina
omomomomoomm kaže...
Tako je pise iphone je bio spojen nakon zadnjeg punjenja. I jos jednom po 100 put iphone je kralj sto se tice standby timea. Nijenda ga hvalim ali stvarno minimalno trosi bateriju u standby. Sve je to do optimizacije a ios je najoptimiziraniji mobilni os.

Pa dobro jest kralj, i sam ga posjedujem. Ali nikada nisam došao ni do dva dana, a ne do 3, tak da ne kužim u čemu je fora? Velim upotreba mi je super kad redovito ide preko 8 sati, jednom čak i puno preko 9 sati, ali nema šanse da bi mi na standby-u izdržao toliko uz moju upotrebu. 

12 godina
Iphone 6
Ja ga punim svaku vecer (5s) najvise mi je izdrzao dva dana i 1 sat. Al moze on izdrzat 3 dana al ja nemam vremena za takva igranja. Stalno mi je sve upaljeno i vecinu vremena na 100% brightness samo ujutro stavim na manje da me ne bode u oci 😂😂 Inace bacio sam se u potragu za 6icu gledam na njuskalu svaki dan i sad poslje nove cu ga piknut nadam se da bum naso nekaj za 4500kn samo me brine dal je 16gb dovoljno na 5s imam 16gb i dovoljno mi je (nemam ni jedne pjesme gore) tak da bas mozgam dal da uzmem 16 ili 64 koji je parsto kuna skuplji. I dajte mi recite kad napravim onu sigurnosnu kopiju dal mi se kopiraju i kontakti onda na novi telefon kad unesem apple id ili ima neka druga fora za kontakte.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iphone 6
kontakte sredis preko iclouda. ili bilo kojeg maila.

0 0 hvala 0
17 godina
ParaNO1d kaže...

A mjerilo trajanja ti je korištenje Facebooka? {#}

12 godina
neaktivan
Iphone 6
logicno upalim fb na 2g i traje baterija i jos u samoj apk pogasim sve sto treba .i malo ti jeni trajala baterija. mogo si samo glazbu slusat pa onda onda rec da imas 20 h uporabe. ko zeli trajanje kao od kolege gore (3 dana) nek prvi dan potrosi do 80 % na fb ostalo nek mob bude na stand by(ugasen net) drugi dan nek ode do 40% i 3 dan do kraja. dobit ce 8 h uporabe i 3 dana stand by.

0 0 hvala 0
13 godina
Matthew26 kaže...
omomomomoomm kaže...

Pa dobro jest kralj, i sam ga posjedujem. Ali nikada nisam došao ni do dva dana, a ne do 3, tak da ne kužim u čemu je fora? Velim upotreba mi je super kad redovito ide preko 8 sati, jednom čak i puno preko 9 sati, ali nema šanse da bi mi na standby-u izdržao toliko uz moju upotrebu. 

Realno, tko izgura 3 dana standby vremena na jednom smartphoneu, taj se nije u tom vremenu nauzivao njegovih funkcija. Meni npr. jedva cijeli dan izdrzi.
14 godina
odjavljen
Iphone 6
Tako je.. kod mene bilo koji smartphone, pa čak i Z3c, ako mi izdrži do kraja dana mogu pjevati, jer ga koristim momački

0 0 hvala 0
10 godina
assassin.st kaže...
Matthew26 kaže...
omomomomoomm kaže...

Realno, tko izgura 3 dana standby vremena na jednom smartphoneu, taj se nije u tom vremenu nauzivao njegovih funkcija. Meni npr. jedva cijeli dan izdrzi.

Pa da, o tome pričama. Šta če ti onda smartphone uopće ako ne koristiš više od pola njegovih funkcija, tako da su to gluposti po meni o 3 dana na standby-u. Uz neko normalno korištenje, nema šanse da izdrži toliko, ali ako se gasi net itd, tako već da, ali velim opet, šta če ti onda smartphone?

17 godina
odjavljen
Iphone 6

Vi isto meljete gluposti...

Po vasoj teoriji koristenje smartphone-a kroz godinu je konstantno, tocno svaki dan s velikom tocnoscu koristite smartphone u istoj mjeri (npr. 5 sati uporabe) i tak 365 dana u godini.

Mozda je bas covjek malo odmaro od svega i nije tipko tih par dana po mobu pa je uspio nabiti tolki stanby, po vama odmah ta osoba ne zna koristiti funkcije smartphone-a, lol.

I da ne zna koristiti iPhone opet to nije vasa briga.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

4 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Iphone 6
Pa svako ga drugačije koristi, zato nemožeš mjeriti svoj rezultat sa nekim drugim

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone 6

ja npr konstantno koristim mobitel, stalno provjeravam face, instragram, mail, bug forum, slusam glazbu po 2 sata, pregledavam isjecke iz nba tekmi, i baterija mi izdrzi taman dok nejdem spavat, preko noci napunim i onda opet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6

imam sesticu i zanima me neki kvalitetni screen protector koji mogu kupiti za njega, tipa tempered screen protector, ima ih pun ebay al neznam da li je kvalitetno.

[eune- SkumbagBrlinjo] [xfire- k4zii] [battlenet- SkumbagBrle#2207] [origin- itSUGARfree]
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice