Inace volio bih da je tamniji space grey...ona boja na 5ici je bila fenomenalna..
Iphone 6 - Rasprava
- poruka: 2.188
- |
- čitano: 446.796
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Inace volio bih da je tamniji space grey...ona boja na 5ici je bila fenomenalna..
Meni je ipak boja na šestici ljepša, space gray model mi je jedan od najljepših mobitela koje sam vidio
Boje su posve subjektivna stvar.
Meni recimo svaki mobitel sa gold bojom je ruzan. Zadnje gold sto sam vidio je G3 i iP6. Oba iznimno ruzna, dok titan G3 je odlican, kao i space gray iP6.
Bijela mi takodjer nije legla. Na g3 bezeli se cine dosta manjim na titan boji nego na bijeloj, isto tako i na iP6. Znam da nisu manji, vec mi se samo cini, ali zato mi te tamnije boje i jesu privlacnije.
Opcenito, najruznija bijela mi je na iPhoneu. A najljepsa crna na iPhoneu. Crno, i samo crno. Za sve ostalo tu je Lumia :)
Hhh, iP6+ sam uzeo iskljucivo zbog izrade u odnosu na konkurenciju.
Ispao je pun pogodak, tocno se vidi gdje ima mjesta za napredak i to pametno cuvaju za iduci model.
Ali stvarno eto, baterija manjeg kapaciteta nego svi phableti, pa cak blizu kapacitetu Nexusa 5, a drzi ovako fantasticno, ne mogu vjerovat.
2950 mah je daleko vise od nex5
1.1x veci ekran, a 1.2x veca baterija.
Znaci u omjeru dijagonala/baterija, iP6+ ima 10% vise. Ista tehnologija zaslona.
E sad, kako onda iP6+ ima 250% vise baterije?
(8h SOT vs 3h)
Tako je kod mene.
650mah je velika razlika danas, nemres tako gledat haha... Nema iOs na što trošiti bateriju naspram androida, te je procesor battery efficient
Pa baš sam iznenađen da 6+ ima tak dobre rezultate na bateriji.
Kako se baterija ponaša u deep sleepu (npr. 8-9h neaktivnog korištenja)?
Pretpostavljam i da "obična" šestica isto ima odličnu bateriju?
Koja je fora s T-Comom da imaju samo space gray? Kakva je to glupa politika?
Navodno ce gold i silver dobiti nakon 1.1.?

šestica nema, ima 1100mah manjeg kapaciteta
Al opet ima znacajno manji ekran..
Aj vi koji imate sestice, izjasnite se po pitanju baterije..
Al opet ima znacajno manji ekran..
Aj vi koji imate sestice, izjasnite se po pitanju baterije..
stalno ukljucen fejs, mail, lokacija, mesenderi razni, 3g internet uvijek, nekad 4g, oko pol sata igranja, oko sat i pol do 2 slusanja glazbe, oko pola sata pregledavanja videa na internetu i nakon tog sveg mi ostane oko 20%. uz normalno koristenje s kombiniranjem wifi/3g, ne igranja igrica, moze komotno dva dana bez punjenja. sve u svemu prezadovoljan sam jer sam bivsi s3 moro dvaput na dan punit za upola manje stvari od ovog.
@mar123, usage je nekaj slicno ko SOT na androidu...
Znaci usage (sot) 5-6h i skoro dva dana, pa nije lose za ip6..
iskreno ja kad su objavili velicinu baterije mislio sam da ce to bit jedan dan uvrh glave i da ce se morat stedit, i zbog s3a sam se naucio stedit bateriju tako da stalno gledam kolko sam na necemu da mi se ne potrosi, ovo je tolko olaksanje kad mos surfat, igrat se, slusat muziku, dopisivat preko neta i baterija odlazi ful sporo. evo npr danas ga skinuo ujutro s punjaca, proslo 2 sata, igro sam oko 15 minuta igre, sluso glazbe nesto i nesto chata i baterija ostala na 100%, nisam mogo vjerovat sto vidim, a i frend iz razreda koji ima 5c je osto u cudu.
Pa baš sam iznenađen da 6+ ima tak dobre rezultate na bateriji.
Kako se baterija ponaša u deep sleepu (npr. 8-9h neaktivnog korištenja)?
Pretpostavljam i da "obična" šestica isto ima odličnu bateriju?
Ja odem spavat sa recimo 42%, probudim se nakon 8h sa 42%, tak da je to super A obicna sestica ima nesto bolju bateriju naspram 5S, sve ovisi o korisniku, tesko je generalno rec
Ispao je pun pogodak, tocno se vidi gdje ima mjesta za napredak i to pametno cuvaju za iduci model.
Ali stvarno eto, baterija manjeg kapaciteta nego svi phableti, pa cak blizu kapacitetu Nexusa 5, a drzi ovako fantasticno, ne mogu vjerovat.
iOS optimizacija vs Android optimizacija. Barem taj dio nije toliko problematican za shvatiti ;)
iStyle Arena Centar
Nemaju ga izlozenog,pitaj prodavaca da ti ga pokaze,imaju ga ispod pulta
iOS optimizacija vs Android optimizacija. Barem taj dio nije toliko problematican za shvatiti ;)
Pa dobro da, ali zasto je onda 5S tako slab?
Pa dobro da, ali zasto je onda 5S tako slab?
Kako je slab?
1560mAh ima, sta si ocekivao?
Meni baterija na iPhoneu traje inace dosta dugo. Zato jer ne shupam po mobitelu svako malo. U privatne svrhe koristim G3, a za poslovne iP5s. Baterija dan i pol najmanje. 50% screen brightnessa, ukljucen wi-fi i 3g. 3 maila na syncu + viber i skype. Osim poziva, to je sve sto koristim na njemu.
Za tako malen kapacitet, traje odlicno. Ponajvise zato jer u standby modeu ne trosi gotovo pa nista. Za razliku od Androida koji uvijek mora nesto u backgroundu raditi. Iako je tu LG dosta napredovao naspram ostalom konkurencijom, pa tako mi je prije lg g2 takodjer jako malo trosio u standbyu. G3 malo vise, ali nista strasno ako ga usporedim sa bilo kojim Samsungovim mobom.
Sad uzmi tu optimizaciju u obzir, kao i novi proc koji manje trosi = dosta bolji rezultati.
Pa dobro, ali ima 4" ekran i time stedljiviji hardver...

Zaobljeno staklo je i meni odlicno, ne samo estetski, vec i radi swipe-to-back. No pretanak mi je iP6/+.
Pretanak. To je valjda jedini mob za kojeg bi obavezno nekakvu zastitu nabavio, cisto iz razloga da ga mogu uopce osjetiti u ruci. Bezveze.
Zaobljeno staklo je i meni odlicno, ne samo estetski, vec i radi swipe-to-back. No pretanak mi je iP6/+.
Pretanak. To je valjda jedini mob za kojeg bi obavezno nekakvu zastitu nabavio, cisto iz razloga da ga mogu uopce osjetiti u ruci. Bezveze.
Uopće kolega nije bezveze, čak štoviše, baš ga ugodno i nekako neometano psihološki držat u ruci. Budem sutra poslikao koju sliku kako izgleda moj u maskicu da se barem malo može dalje komentirati opravdanost kupovine nečeg takvog.

Meni je bila stvarno katastrofa.
Jedva 2h koristenja, ali jako dobar standby...
Istina ja najvise koristim Chrome, Maps, CoC, Whatsapp, Facebook, Instagram, koje sve vucu lokacijske usluge, ali opet jako sam bio ne zadovoljan i puno je to bolje bilo na 5ici.
No dobro, ako netko od poslovnjaka razmislja piknut iPhone 6+ ili neki drugi 5.5" phablet svakako preporucujem iPhone.
Note 4 i Nexus 6 (koji mi stize uskoro nadam se) mi djeluju puno neozbiljnije zbog softvera, iako Note dizajnom prednjaci ozbiljnoscu...
Ovo je 5s?
Meni je 5s isto tako slično trajao, al meni iOS nikad nije mjerio uporabu kao SOT..kao da nije screen on time u pitanju, al možda je samo bug bio u pitanju :) Sve u svemu solidna baterija na iP5s