Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 447.111
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Iphone 6
Stari, skini si flickr aplikaciju i upali automatski upload, mislim da budes itekako zadovoljan sa rezultatom. Meni osobno cloud sluzi samo za backup i nista vise:)
12 godina
Iphone 6
Napravio sam ovo
dal to kopira i kontakte telefona ako netko zna? I da pitam ovo je 100 posto ziher??

1 0 hvala 0
10 godina
omomomomoomm kaže...

Nikad se nisam bavio sa tim icloudom. kak prenesti slike sa mobitela na taj icloud. na mobitelu mi je sve upaljeno icloud i fotografije. kad zapalim icloud na kompu windows 8 slika sa mobitel nema.

kad sam imao windows phone ono sto sam uslikao na mobitelu preneslo se odmah i na komp.

moze mi to sve netko malo pojasniti. zelim dsa kad sulikam sliku na mobitelu da se ona oddmah prenasa na moj icloud account i na kompu. i jos jedno pitanje kako spremiti ove kontakte koje sad imam na svojemu 5s da ih poslje prebacim na 6icu kad ju kupim ili kad unesem u novi mobitel svoj apple id imam odmah i kontake na windows phone je bilo tako.

ili je windows phone to imao bolje rjeseno ili sam ja jednostavno glup a i nikad to nisam radio.

Iskreno ni ja ne koristim icloud. Premalo prostora nude. Ja sam na OneDriveu. Nude 30 GB free prostora tako da je to za sada i više nego dovoljno.

btw. došla mi poruka da je moj mob iz servisa poslan natrag u Tcentar i da če mi poslati još jednu poruku kada da ga podignem. Poludjet ću više sa ovom zamjenskom prastarom Xperiom. :P

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2014 22:29 (Matthew26).
16 godina
neaktivan
thebatman kaže...

Apsolutno i totalno sam se uživio u slow mo, snimam psa, macku, ljude, ptice, more, stabla, sve.

kako si prebacio taj slowmo na komp, ja to još nisam radio a imam slowmo od petice brijem, il 5S, a sad na 6+ isto par napravio pa me zanima, prebacio si preko maila ili?

11 godina
Iphone 6
Nisam na komp uopće nego direktno na jubito.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mamutarka kaže...
thebatman kaže...

Apsolutno i totalno sam se uživio u slow mo, snimam psa, macku, ljude, ptice, more, stabla, sve.

kako si prebacio taj slowmo na komp, ja to još nisam radio a imam slowmo od petice brijem, il 5S, a sad na 6+ isto par napravio pa me zanima, prebacio si preko maila ili?

iPhone je po izradi, kvaliteti, i opcenito koristenju izvrstan mob, ali kad postoji "problem" prebaciti stvar kao sto je video na komp onda nekome iz Applea fali daska. Mobovi iz 2005. su to ispunjavali bez problema.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2014 11:56 (Edge).
13 godina
Edge kaže...
mamutarka kaže...
thebatman kaže...

iPhone je po izradi, kvaliteti, i opcenito koristenju izvrstan mob, ali kad postoji "problem" prebaciti stvar kao sto je video na komp onda nekome iz Applea fali daska. Mobovi iz 2005. su to ispunjavali bez problema.

Taj problem ne postoji, jer slike i videa se prebace jednostavnim drag'n'dropom..kada iphone spojis na racunalo, na njemu ti ucitavas slike i videa, ostalo ne..
14 godina
Iphone 6
Neki komentar na ovu slikicu, hehehehehehehe?!?!
ATJ Lučko
Moj PC  
4 3 hvala 0
15 godina
Edge, o čemu ti govoriš? Spojiš ga i copy paste :)
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
mamutarka kaže...

Mozes spojit USB kablom i kopirat (kao s USB sticka).

Mozes stavit na iCloud, ili neki drugi cloud servis: OneDrive, itd.

Mozes poslat AirDropom (mislim da to radi samo sa Mac racunalima).

Mozes stavit direktno na youtube, facebook, vimeo.

Moze poslat iMessagom, Mailom.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
16 godina
neaktivan
Iphone 6

znam ja sve te opcije, i copy pasteam slike, ali mislim da kod copy pastanja nece biti ovog slow mo efekta

budem probao ali ako se nevaram kad sam epticu imao to mi nije radilo, pa sam preko maila morao

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Evo ga nakon tocno 8 dana ja pokupio svoj iphone sa servisa nakon problema s home tipkom. Tj. Nije bio moj jer sam dobio novi uredaj. :). Jedini problem je to sto sam sada popusio unlock koji je jednom vec bio odraden. :p
14 godina
odjavljen
Matthew26 kaže...
Evo ga nakon tocno 8 dana ja pokupio svoj iphone sa servisa nakon problema s home tipkom. Tj. Nije bio moj jer sam dobio novi uredaj. :). Jedini problem je to sto sam sada popusio unlock koji je jednom vec bio odraden. :p

Hebeš unlock, sad opet imaš iPhone i opet si faca :D

17 godina
neaktivan
Iphone 6
Ekipa, Dal ko hvata LTE sa 6 ili 6+ na Vipu? Meni je max 3G....
everybody lies

0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6
Mene živo zanima, koliki su vam ciklusi trajanja baterije, ako ju cijedite ili ju šparate?! Ja ću za koji sat staviti SS gdje će mi baterija izdržati puna četri dana, uz neko prosječno korištenje.
ATJ Lučko
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Iphone 6
Ti imas 6+ zar ne? On je monstrum sto se tice barerije.

0 0 hvala 0
17 godina
ATJLučko kaže...
Mene živo zanima, koliki su vam ciklusi trajanja baterije, ako ju cijedite ili ju šparate?! Ja ću za koji sat staviti SS gdje će mi baterija izdržati puna četri dana, uz neko prosječno korištenje.

Usage obicno oko 10-11 sati, standby 2 dana (wifi, 4G stalno ukljuceni), dosta koristenja fejsa. iP6+.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
14 godina
odjavljen
Iphone 6

Pogotovo stand by time jer općenito je iOS jako optimiziran za bateriju, mogu misliti kako se ponaša uz 2915mAh bateriju :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

http://i.imgur.com/qSEUD8J.png

ovo je nakon prva 2 punjenja, sad je još bolje

http://i.imgur.com/RxgL68j.png na70%

http://i.imgur.com/xTfwAZy.png na 50%

16 godina
Iphone 6

Dobio 6 plus na neko krace vrijeme dok cekam N6.

Jako zadovoljan hardverski i izradom, steta za iOS (koji je po meni uzasno go.vno za ovakvu povrsinu ekrana).

Jedino sto me smeta je ta povisena leca u odnosu na uredaj. Stvarno se bojim da se ne zgrebe ili nesto.

Takoder ne pase mi bas ta "oblina" uredaja odnosno oblost sa svake strane, ali okej je izvedeno uz uzor na iPod.

Bravo Apple. Cijenu nema smisla komentirati, zna se što se dobije.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm

1 4 hvala 0
14 godina
Iphone 6
Evo i SS gdje se vidi trajanje ciklusa baterije od puna četri dana, ja ne zadovoljan već turbo impresioniran.
ATJ Lučko
Moj PC  
7 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Evo i SS gdje se vidi trajanje ciklusa baterije od puna četri dana, ja ne zadovoljan već turbo impresioniran.

Meni je jednom bila baterija 4 dana na iPhone 4S ali ga sam ga napunio na 100% i taj dan radio na njemu i onda ga 2 dana nisam korisitio uopće niti ga pogledao jer sam bio na kampu pa ga nisam ni nosio i još ga koristio jedan dan nakon {#} u svakom slučaju 4 dana na 6+ je odlično. Za koji dan ću se i ja ponovit u "šestici" baš me veseli to. Nadam se da se neću razočarat

17 godina
Mitch kaže...

Jedino sto me smeta je ta povisena leca u odnosu na uredaj. Stvarno se bojim da se ne zgrebe ili nesto.

Takoder ne pase mi bas ta "oblina" uredaja odnosno oblost sa svake strane, ali okej je izvedeno uz uzor na iPod

Ova problema rjesis sa maskom, ali opet, bezveze je to malo, nije vise onda tak tanak.

17 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...
Mitch kaže...

Takoder ne pase mi bas ta "oblina" uredaja odnosno oblost sa svake strane, ali okej je izvedeno uz uzor na iPod

Ova problema rjesis sa maskom, ali opet, bezveze je to malo, nije vise onda tak tanak.

Čuj ako ga ne budeš grebao kao ovaj lik i ako ga normalno nosiš u džepu nebi trebao imati toliko problema.

12 godina
Iphone 6
Uzeo bi taj 6plus samo radi baterije. A kaj je najgore nisam ga ni uzivo vidio jos posto ga operateri nemaju izlozeno a od frendova fa nitko nije a ni nece kupit.

0 0 hvala 0
17 godina
omomomomoomm kaže...
Uzeo bi taj 6plus samo radi baterije. A kaj je najgore nisam ga ni uzivo vidio jos posto ga operateri nemaju izlozeno a od frendova fa nitko nije a ni nece kupit.

Probaj istyle, mozda ga tamo imaju za pokazat.

12 godina
Iphone 6
Bio sam neki dan u ostile u citi centru jankomir isao sam si malo pogledat ipad mini 2 i nisu imali izlozeno ni iphone 6 niti 6+.

0 0 hvala 0
16 godina
Store Cvjetni?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
12 godina
Iphone 6
Otici cu tamo jedan dan kad budem imao vremena

0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6
Apropo Store dućana na Cvjetnom u Zagrebu, tamo imaju izložen iPhone 6 Plus u golden verziji, i mogu samo kazati da uopće ne izgleda loše, ali niti upola toliko dobro kao space gray model. Ja sam tamo upiknuo original onu crvenu maskicu, pa si guštam crveno crnu kombinaciju, i pjevam usput "Crveni Ferarri juri kroz noč"!!!!!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 6 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice