Ja nedavno promijenio bateriju na iPhone 14 pro i sad drzi bez problema dan i po.
Iphone 14 - rasprava
- poruka: 217
- |
- čitano: 176.497
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
Ja nedavno promijenio bateriju na iPhone 14 pro i sad drzi bez problema dan i po.
koliko te izašla promjena baterije ?
Moja baterija je nakon 2 i pol godine na 85%.
80 eura
Aplikacija Vinkovci se zove servis.
Btw ukljucio sam se u Apple beta program i ios 18.5 beta 2 je vani od jutros i radi fantasticno.
Pozdrav ekipa jel itko od vas probao koristiti beta verzija na ios26 za iPhone 14 pro? Jer trenutno imam ios18.5 baterija je katastrofa .Ne znam šta crpi bateriju izgasio sam sva ažuriranja čak sam neke aplikacije od društvenih mreža izbrisao ali baterija je užas . Uradio i restart uređaja ništa nije pomoglo. Pa sam računao preći na ios26 beta 3 jer koristim na iPad i vrlo dobro je sučelje i bateriju dobro drži.
Pozdrav ekipa jel itko od vas probao koristiti beta verzija na ios26 za iPhone 14 pro? Jer trenutno imam ios18.5 baterija je katastrofa .Ne znam šta crpi bateriju izgasio sam sva ažuriranja čak sam neke aplikacije od društvenih mreža izbrisao ali baterija je užas . Uradio i restart uređaja ništa nije pomoglo. Pa sam računao preći na ios26 beta 3 jer koristim na iPad i vrlo dobro je sučelje i bateriju dobro drži.
Ne vidim neku razliku, nakon prvog update-a na betu 1, mob se nekoliko dana strašno grijao i masu trošio bateriju, pa se stabiliziralo. Sada sam na beti 3 ali nemam osjećaj da je baterija ni bolja ni lošija. Možda možeš probati, ako ti je mob sada u banani, nemaš puno za izgubiti