YouTube - video not available in your country

poruka: 12
|
čitano: 4.546
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Googlao sam ekstenzivno da nađem rješenje na ovaj problem i našao miljun siteova, foruma, yahoo questiona i youtube videa koji tvrde da imaju rješenje, ali nijedno nije praktično ili dobro ili uopće ne radi.

Ono sa promjenom watch?v= u v/ više ne radi, ni Hidemyass više ne radi, jedino što vidim što bi možda radilo a koliko toliko je praktično je instalirati Tor i onda uključivati ga samo za Youtube (jer je inače jako restriktivan) i isključiti u njemu onu opciju da disablea sve browser plugine, i onda bi to navodno trebalo raditi ?

Imate kakvu bolju ideju ? Stvarno mi ide na ku*ac žešće taj Internet-imperijalizam, osnovna poanta Interneta je da je to virtualna digitalna mreža i da ne bi trebalo biti bitno gdje si i tko si (bar dok se pokvarena kapitalistička stoka nije umiješala i pokvarila ga)...

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako te razumijem a mislim da da, bio je tu na bug-u programcic pod nazivom TunnelBear koji je meni rijesio problem. Free verzija dolazi sa ogranicenjem od 500Mb cini mi se (ne sjecam se vise) al program je funkcionirao odlicno i stvarno je jednostavan za koristenje...

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 伊凡992...
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Potpisujem... TunnelBear i problem riješen....

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 0:49 (Borostef).
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

Pronaša sam kvalitetan info o programu / usluzi ovdje :

http://www.pcworld.com/article/260236/tunnelbear_vpn_circumvents_geoblocking.html

Međutim free verzija je samo 500 MB mjesečno, što je svega nekoliko youtube videa, tako da očigledno ne mogu je držati uključenu cilo vrime jer misečno trošim oko 15 GB.

Dakle ako bi je recimo instalirao i uključivao samo za problematične YouTube videe, bi li trebalo restartati Firefox / IE da bi prešli na slanje prometa preko ovoga, ili samo pokrenem program i sve odma ide preko njega ?

P.S.

5$ za neograničeni promet stvarno nije puno, ali nisam opsjednut privatnošću na netu i VPN mi ne triba osim za tih par ograničenih YouTube videa na koje naletim, a za tako rijetku upotrebu mi nema smisla plaćati pretplatu... Kad bih ga koristio za još nešto to bi bila druga stvar...

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 1:17 (Enkidu).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samo pokreni program kad naiđes na problematicni video i normalno je da ce podatci ic preko njega, al pazi da kad gledas video koji recimo nije pristupom zabranjen da iskljucis program jer dok je on ukljucen sve ide preko programa...

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 伊凡992...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Upravo sam pogledao blokirani video sa ProxTubeom, addonom za Firefox. Sve je normalno radilo.

Njegova mati i moja ujna - to dve rođene sestre.

0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

Instalira sam ovo i testira ali koliko vidim baš i ne radi.

Ovaj video :

mi kaže isto (naslov) sa njim uključenim i isključenim, a mislim da je američki.

Ako ovaj video nije ograničen na US dajte mi primjer nekog kojeg sigurno znate da je.

S druge strane siteovi po kojima sam googlao za rješenjem navode BBC jubito videe kao primjer za ono šta ne radi van UK, međutim meni lipo rade ?

EDIT :

Evo sam proba ovi Randomov link i lipo radi sa međedom i ne radi bez, dakle međed ipak radi a onaj klingonski video nije dozvoljen ni u US ni u UK ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 2:20 (Enkidu).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: YouTube - video not available in your country
Random. kaže...

Upravo sam pogledao blokirani video sa ProxTubeom, addonom za Firefox. Sve je normalno radilo.

Ovo se čini kao još jednostavnije i lakše rješenje a ako tebi radi znači da radi u Hrvatskoj, a većina reviewera na Firefox siteu isto kaže da radi pa će valjda i meni (ne mogu trenutačno testira jer sam na netbooku di imam samo IE instaliran).

{#}

Inače btw ko ne zna Google Direct Images skripta opet radi (barem djelomično, meni ne radi originalni zeleni link) pa probajte ako niste, meni život znači.

EDIT :

Kad sam bolje pogleda, većina negativnih reviewa je recentna, čini se da ekstenzija prestala raditi ovaj mjesec pa sad opet radi, valjda je jubito pravi neke promjene ali je autor updateao ekstenziju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 2:36 (Enkidu).
17 godina
neaktivan

Na Chromeu koristim ovu ekstenziju.

Provjeri ima li je na ostalim browserima.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Evo ima i ekstenzija za Firefox :

https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/proxmate/

Nego dajte Random i Danny pliz probajte jel rade te vaše ekstenzije ProxTube i ProxMate za onaj gore video Gangnam Klingon Style, jer meni ne radi sa međedom podešenim na US iako on definitivno radi za neke druge US-only videe, a ovome piše da je autor in the US, tako da mi nije jasno u čemu je baza...

Mislim nije mi video nešto bitan sam po sebi nego samo oću shvatiti zašto američki video ne radi sa američkim proxyem kad ostali američki videi rade... Možda ima neke razlike u onome zašto je video ograničen (poruke "not available in your country" ili "uploader has not made available bla bla" ili "features stuff from bla bla which is under copyright in bla bla") ?

P.S.

E i kad smo već kod toga da li vam se otkad imate te ekstenzije ikad događa da naletite na neki Jubito video a da neće in your country ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 16:59 (Enkidu).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Klingon Style mi neće otvorit. Prvi put da vidim takvo što.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

U operi radi normalno, možda je do extenzije youtube adsfree. Ne znam.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice