Youtube premium izdvojena tema

poruka: 1.598
|
čitano: 839.233
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Youtube premium
Krajem prošle godine su već rekli da više ne prolazi pretplata iz druge zemlje. Ja sam isto imao prije preko Brazila i radilo je. Poslje te najave nisam više ni pokušavao.
12 godina

e jebiga nisam imao pojma, bitno da ovi s gamsgoa to znaju al svejedno uzimaju pare ljudima

17 godina
Gledaj to sa druge strane da si izgubio samo 20e. Recimo da si 2 mjeseca imao normalni premium koji bi te izašao 20e.
S vremena na vrijeme "daju" popust kad vide da nisi imao pretplatu jedno vrijeme pa moreš tako iskorištavati.
Sad sam malo otišao i offtopic. Yt je smeće i dalje :D
16 godina

otprilike tako i ja razmišljam...

istekle mi sve sheme s indijom, pa godina dana hrvatskog YT za obitelj (a imam i 100 GB Google One pretplate) pa čekam hoće li recimo dati popust na to + popust na godišnju pretplatu (G1 ga ima)...

a dotad, najviše mi njurga klinka zbog YTa, a ja sam u autu (tj. Android Autu) nabacio Radioplayer app, i na njemu si u favorite stavio Top radio - Gold/Rock/Pop i da se živjeti...

Ju je je? Je ju je!
15 godina

Family sharing, ništa više zajebancija sa VPNovima

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:48 (dj_renny).
6 godina
Youtube premium

Ganjali su me sigurno 3 godine za taj You Tube Premium tako da mi je u ožujku došla ponuda za 3 mjeseca gratis ( prvo su dugo davali 1 mjesec pa onda 2 mjeseca gratis ) što sam prihvatio..... sad mi stalno šalju mailove oko toga kako mi se sviđa Premium varijanta da bi prije 4 dana došla ponuda da ako nakon isteka gratis perioda ne otkažem, nude 50% popusta na cijenu sve dok ne otkažem pretplatu.....

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice