Youtube premium izdvojena tema

poruka: 1.180
|
čitano: 419.137
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Youtube premium

kako ce mi vjerovatno biti iskljucen yt premium argentina 19.12

mozete mi malo bolje reci o toj Ininal kartici, da li je legit?

plan je prebaciti yt family sa argentine na tursku

Kakva je uopce cijena u turskoj?

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Youtube premium
homer32 kaže...

Egipatski je zasad najjeftiniji i ima hrvatsku ponudu kad se gleda u Hrvatskoj.

Za prijavu nije potreban niti VPN niti egipatska kartica.

Potrebno je samo staviti neku random egipatsku adresu (npr. neki hotel) i to je to.

Godišnja cijena: 4.63 EUR

https://www.amazon.eg/-/en/prime?ref_=nav_cs_primelink_nonmember

Hvala kolega, prošlo s nasumičnom EGYPT adresom i Revolut 

EDIT: 💶4,79 godišnja 👌

LOL: Crobrother
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2024 12:50 (Najbrži).
5 godina
Ne svidja mi se bas varijanta s ininil karticom radi davanja informacija s putovnice Turcima.

Kolko sam skuzio druga varijanta je fake Apple ID.

Treceg nema pretpostavljam?

0 0 hvala 0
8 godina
Ni meni
Al zapravo yt premium hrvatska je 14 eura za 5 korisnika
Dode mi kao i argentina kad podjelim na jos 4 prijatelja
Mozda cak i najbolja opcija, jer ja placam isto, samo oni vise ne mogu parazitiran na meni 😂
14 godina
Youtube premium

Ne kuzim kaj vas to muci oko informacija s putovnice. 

Kome ste vi bitni u turskoj? I sam koristim inial i kaj, ja sam samo mali nebitni mrav u hrv 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Youtube premium

Čisto za info, meni je prošlo i s nevažećom putovnicom (ininal), pa ako ste vješti u editiranju slika pokušajte i sami. ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2024 9:28 (Bura).

0 0 hvala 0
10 godina

meni je prijatelj tako na oglas preko njuskala poslao sliku osobne, pa mu dosla policija za koji mjesec jer su podizali kredite na njegovo ime...s policijom i tim se borio pola godine dok to nije sve očistio. ako su neki prevaranti, možes imat komplikacija, ako su ok i koriste tvoje podatke za namjenu za koju si im ih i dao, onda problema nema...

7 godina
Dan1234567890 kaže...

meni je prijatelj tako na oglas preko njuskala poslao sliku osobne, pa mu dosla policija za koji mjesec jer su podizali kredite na njegovo ime...s policijom i tim se borio pola godine dok to nije sve očistio. ako su neki prevaranti, možes imat komplikacija, ako su ok i koriste tvoje podatke za namjenu za koju si im ih i dao, onda problema nema...

Problem je što nisu u EU tako da GDPR pravila i slični zakoni za njih ne vrijede, i vrlo lako se zna dogodit da se svi ti podatci pojave na nekoj šoping listi kriminalnog miljea... tako da nisam baš fan slanja svojih osobnih i osjetljivih podataka firmi u drugoj državi. Radije odem na oglasnik i kupim neki đabalaba super stari iPhone ili platim kolegi koji ga ima.

14 godina
Youtube premium

A sta se to moze kupit na putovnicu? 

Jedno je putovnica a drugo osobna. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Youtube premium

moze pomoc oko ininala. Prosao sve korake registracije i kaze nije proslo jer nema druge stranice putovnice. Ponovim korake i kaze ok, ali nisam dobio nikakav mail ni sms. N eznam sad kako da se logiram uopce

0 0 hvala 0
15 godina
nikonja kaže...

Problem je što nisu u EU tako da GDPR pravila i slični zakoni za njih ne vrijede, i vrlo lako se zna dogodit da se svi ti podatci pojave na nekoj šoping listi kriminalnog miljea... tako da nisam baš fan slanja svojih osobnih i osjetljivih podataka firmi u drugoj državi. Radije odem na oglasnik i kupim neki đabalaba super stari iPhone ili platim kolegi koji ga ima.

Ja san isto tako razmišljao sve dok mi kroz glavu nije prošlo da mi je putovnica/osobna uslikana x puta prilikom turističke prijave u apartmanu/hotelu, a osobna kod još banalnijih stvari... Računam da je "zaštićenija" kod neke turske institucije nego kad je Jadranka sa Cresa slika svojim mobitelom kako bi me prijavila na eVisitor...

7 godina
SHELBY_09 kaže...
nikonja kaže...

Ja san isto tako razmišljao sve dok mi kroz glavu nije prošlo da mi je putovnica/osobna uslikana x puta prilikom turističke prijave u apartmanu/hotelu, a osobna kod još banalnijih stvari... Računam da je "zaštićenija" kod neke turske institucije nego kad je Jadranka sa Cresa slika svojim mobitelom kako bi me prijavila na eVisitor...

Vidiš to sranje mi nije ni palo na pamet... pa najgore je što Jadranka sa Cresa nije jedina 

12 godina
cro_scouser kaže...
 Prošlo plačanje! Namaste Indija!

Sreća je bila kratkog vijeka, stigla obavijest da se pretplata više neće obnavljati :)

8 godina
Same here, bye bye Filipini
14 godina
SHELBY_09 kaže...
nikonja kaže...

nikonja kaže...
SHELBY_09 kaže...
nikonja kaže...

Vidiš to sranje mi nije ni palo na pamet... pa najgore je što Jadranka sa Cresa nije jedina 

Meni je još fascinantnije da su do prije par godina izborni radnici trebali dostavljati presliku kartice žiro računa s obje strane. 

Odnosno, nisu trebali ali od gneralnog neznanja je netko rekao da treba pa se to slijepo prenosilo dalje. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.12.2024 15:20 (dax-lax).
8 godina
Youtube premium

Kako mi nije prošla registracija na ininal poslao sam im mail i evo dva dana nema nikakvog odgovora. Jel ima tko sličnih problema?

0 0 hvala 0
9 godina
Moze netko detaljno pojasniti kako uplatiti na ininal preko revoluta?

0 0 hvala 0
10 godina
mkulis1899 kaže...
Moze netko detaljno pojasniti kako uplatiti na ininal preko revoluta?

Pa kopiraš broj ininal kartice i u revolutu odeš uplata na karticu.Nema tu ništa posebno,legne lova odma.

Origin_Steam: hrka11
8 godina
Youtube premium

Meni Egipat prime ne prolazi. Pokusao s nasom VISA karticom ali nece. Adresu je prihvatio. Mozda je problem jer nemam egipatskih funti na racunu ili?
Prijedlozi?

0 0 hvala 0
9 godina
👍🏼Ne može jednostavnije. Mislio sam da mora ići preko onog njihovog univerzalnog IBAN-a pa nisam uspjevao. Hvala ti!
14 godina
I, koji vpn za turčine koristite?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Youtube premium

Udjem na Bug forum prvi put poslje 6 godina, zadnja prijava bila u 9. mjesecu 2018 :D Kad prije prodje 6 godina ne znam ni sam. A Bug citam redovno.

Poslje toga udjem na moj turski gmail, kad li, ukida mi se pretplata 19.12. Sreca pa mi se obnavlja acc 12.12.

Uglavnom dosta dobre informacije, ininal kartica registrovana pa cemo da vidimo kako to sve radi.

ccna, ccda, ccnp, ccdp, ccie written, eci peci pec ti si mali zec, a ja mala vjeverica, eci peci pec
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
dax-lax kaže...
I, koji vpn za turčine koristite?

proton vpn

9 godina
Je li itko uspio riješiti problem "Nismo uspjeli potvrditi vašu državu."? Koristim UrbanVPN i za bilo koju drugu državu prolazi osim za, gle čuda, Tursku 😁 Ima li rješenja, je li do VPN-a ili?

0 0 hvala 0
2 tjedna
Youtube premium

Za sve koji imaju ininal karticu. Vrijedi od 1.12. do 31.12. 2024.

https://www.ininal.com/en/get-50-cashback-on-your-youtube-premium-payment-with-ininal

I za ostale streaming usluge (Netflix, Disney+, Spotify, Prime Video) imaju kampanju 

https://www.ininal.com/en/campaigns

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2024 13:08 (Sonic the Hedgehog).

0 0 hvala 1
14 godina
Youtube premium

Znaci to je onda samo za nove korisnike tih usluga koliko sam shvatio? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
Sonic the Hedgehog kaže...

https://www.ininal.com/en/get-50-cashback-on-your-youtube-premium-payment-with-ininal

I za ostale streaming usluge (Netflix, Disney+, Spotify, Prime Video) imaju kampanju 

Ja netflix placam preko giftcards pa nista od  popusta ;)

12 godina

FYI, max iznos popusta je ispod 1€..

• Each user can earn a maximum cashback of 30 TL from the campaign.
5 mjeseci
Posmatrač kaže...

Ja netflix placam preko giftcards pa nista od  popusta ;)

Preko Turske? Kako ti se isplati plaćati tursku pretplatu oko 8.50€ (znaci štediš samo 1.50€ u usporedbi s hr pretplatom), umjesto nigerijske pretplate koja košta 4€ za Premium i normalno prolaze sve kartice?

10 godina
homer32 kaže...
Posmatrač kaže...

Preko Turske? Kako ti se isplati plaćati tursku pretplatu oko 8.50€ (znaci štediš samo 1.50€ u usporedbi s hr pretplatom), umjesto nigerijske pretplate koja košta 4€ za Premium i normalno prolaze sve kartice?

Ako mislis na YouTube premium,preko turske obiteljski kosta 4.35€.

Origin_Steam: hrka11
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice