Zadnjih valjda mjesec dana stalno dobivam poruku da do 13.3 trebam promjeniti svoj Internet browser jer ga youtube neće podupirati. Među predloženima mi je bilo da uzmem Firefox 3.6 ali ja sam već imao Firefox 3.6!!! Uglavnom bio sam ga opet downlodirao sa linka kojeg su mi nudili no i dalje je sve bilo po starom, dok od danas više uopće ne mogu gledati videe sa Firefoxom jedino sa IE-om. Da li netko zna što da radim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zadnjih valjda mjesec dana stalno dobivam poruku da do 13.3 trebam promjeniti svoj Internet browser jer ga youtube neće podupirati. Među predloženima mi je bilo da uzmem Firefox 3.6 ali ja sam već imao Firefox 3.6!!! Uglavnom bio sam ga opet downlodirao sa linka kojeg su mi nudili no i dalje je sve bilo po starom, dok od danas više uopće ne mogu gledati videe sa Firefoxom jedino sa IE-om. Da li netko zna što da radim?
meni sa FF 3.6 radi sve dobro
...prijeđi na google crhome....THE BEST
Eo našo sa ti neš ako zatreba još uvijek...
utipkaj u address bar Mozille Firefox (adresnu traku gdje je link za web stranice) about:config i stisni Enter. Zatim će te pitati za ulazak i onda klikni na potvrdu. Zatim scrollaj ekran i pronađi datoteku general.useragent onu koja je boldana (bold font). Tu right-click sa mišem i napravi Reset (Poništi na .hr verziji Firefoxa).
Nezz ako će pomoći-hope so!!!
Eo našo sa ti neš ako zatreba još uvijek...
utipkaj u address bar Mozille Firefox (adresnu traku gdje je link za web stranice) about:config i stisni Enter. Zatim će te pitati za ulazak i onda klikni na potvrdu. Zatim scrollaj ekran i pronađi datoteku general.useragent onu koja je boldana (bold font). Tu right-click sa mišem i napravi Reset (Poništi na .hr verziji Firefoxa).
Nezz ako će pomoći-hope so!!!
Da, ali imam dvije datoteke general.useragent koje su boldane:
general.useragent.extra.firefox
general.useragent.extra.microsofdotnet
Koju bih trebao resetirati?
Ja bih najprije jednu pa ako ne štima onda i drugu
WOW uspjelo je!! Hvala.
pozdrav!
imam problem s youtubeom, pa možda ovdje ima netko upućeniji od mene da pomogne. unazad tjedan dana kada želim pogledati bilo kakav video javlja mi se poruka: An error occurred. Please try again later. Nekad video ima opciju ispod (uglavnom noviji) VEVO, pa kad kliknem na to onda normalno radi, ali ih većina to nema. Htjela bi normalno gledati spotove i ostalo a ne mogu.. Zna li netko možda o čemu se radi?