Xhosting.hr

poruka: 4
|
čitano: 2.188
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Xhosting.hr

Pozdrav,

Namjeravam zakupiti hosting i domenu na gore spomenutom hostingu pa me zanima da li ima tko iskustva sa njima? Da li sve štima kod njih, ima li možda kakvih problema itd... Do sada sam imao zakupljeni hosting na infonetu (uvijek je bilo sve u redu) no ovi imaju duplo manje cijene hostinga uz koju ide besplatna domena. Hvala na odgovorima :)

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Xhosting.hr

Čine mi se ok ako ne planiraš hostati streaming stranicu ili slično radi relativno niskog prostora.

Ja sam koristio X10 dok je njihov besplatan hosting bio dostupan kod nas, u plaćenom hostingu ($4-$7/mo) imaju nemjeren bandwidth i prostor.

Cijena domena (izvan hosting paketa) im je ok, a ako ti treba .info domena odvojeno već su dosta dugo na popustu ovdje za $2 godišnje; kupio sam jednu i nisam imao nikakvih problema.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // Silujem ljude koj kažu da je nekaj gamersko \\سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 19:36 (8ax).
15 godina
neaktivan

Ma to bi bila stranica o mojem nogometnom klubu (županijska liga) sa vijestima i rezultatima. Mislim da mi za to ne treba puno prostora. Imao sam sličnu stranicu 4 godine pa sam uspio ispuniti samo 750 MB prostora. Znam da ima i besplatnih hostinga (kratko sam ih koristio) no ponekad se predugo učitava stranica, jedna mi je i skroz nestala pa mislim da mi je sigurnije ovako napraviti stranicu za klub.

16 godina
marek123 kaže...

Ma to bi bila stranica o mojem nogometnom klubu (županijska liga) sa vijestima i rezultatima. Mislim da mi za to ne treba puno prostora. Imao sam sličnu stranicu 4 godine pa sam uspio ispuniti samo 750 MB prostora. Znam da ima i besplatnih hostinga (kratko sam ih koristio) no ponekad se predugo učitava stranica, jedna mi je i skroz nestala pa mislim da mi je sigurnije ovako napraviti stranicu za klub.

Da, definitivno treba uzeti plaćeni hosting ako je ozbiljnija stranica; njihov Business paket mi se čini ok za tvoju.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // Silujem ljude koj kažu da je nekaj gamersko \\سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice