Windows Vista internet problem!

poruka: 9
|
čitano: 2.863
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Moze li mi netko objasnit kako napraviti internet konekciju na visti. Ja sam isao pod ono create new connection, onda broadband, pa sam upisao isp-ov username i pass i kad se pokusam spojiti na internet piše nešto wan miniport(ppoe) is not reachable.

Na xp-u mi sve normalno radi. Evo što nemam na visti i mislim da je to problem zasto se nece spojiti na internet, LAN or high speed internet (pogledaj sliku dolje).

Zna li netko kako to dobiti na visti?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis ----------------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows Vista internet problem!

Sad ce slika samo minutu nije se uploadalo..

EDIT: Evo

LAN or high speed internet LAN or high speed internet
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis ----------------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2008 17:41 (The_Chosen_One).
17 godina
neaktivan

Idi u Control panel -> Network and Sharing Center i sa strane klikni na ''Manage...''.

0 0 hvala 0
17 godina

Vi ljudi sto se sami idete spajati na internet mi nikako niste jasni. Imas besplatni broj svog internet providera, npr. t-com 0800 9000, optima 0800 0088 i zoves ih i oni ti sve kazu nemas se sto tu misliti i mudrovati.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

Vi ljudi sto se sami idete spajati na internet mi nikako niste jasni. Imas besplatni broj svog internet providera, npr. t-com 0800 9000, optima 0800 0088 i zoves ih i oni ti sve kazu nemas se sto tu misliti i mudrovati.

Pa onda si ti prava lijena mazga,radi minutu posla da ja zovem sluzbu za korisnike i morim se njima!!!
www.cameleon-club.com
17 godina
neaktivan
The_Chosen_One kaže...

Moze li mi netko objasnit kako napraviti internet konekciju na visti. Ja sam isao pod ono create new connection, onda broadband, pa sam upisao isp-ov username i pass i kad se pokusam spojiti na internet piše nešto wan miniport(ppoe) is not reachable.

Na xp-u mi sve normalno radi. Evo što nemam na visti i mislim da je to problem zasto se nece spojiti na internet, LAN or high speed internet (pogledaj sliku dolje).

Zna li netko kako to dobiti na visti?

Ja ti opisati korake samo na hrvatskom jeziku jer mi je Vista na hrvatskom,pa ako ti pomaze na hrvatskom posalji PM!!!
www.cameleon-club.com
17 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

Služba za korisnike ima univerzalno rješenje. Kakav god problem imao, oni uvijek predlože - reset routera. Njihov posao je jednostavno javljati se na telefon. Većina ih nije tehnički potkovana, rade čisto po nekakvoj šabloni i lako ih je izbaciti iz takta. Ovo znam jer sam i sam jedno kraće vrijeme za vrijeme studija radio u jednoj službi za korisnike. Bila je tom prilikom radila i jedna studentica filozofskog fakulteta koja se niti nije znala služiti računalom. Samo je čitala iz šablone - problem je taj, rješenje je to. Samo što ta ''rješenja'' uglavnom nemaju veze s problemom. To je čisto prodavanje magle. A i oni koji su znali rješiti problem nisu smjeli razgovarati više od maksimalnog zadanog vremena sa jednim pozivateljem, jer cilj je bio ''obraditi'' što više njih.
17 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

I oni ce mi opet kao obicno reci nesto slicno ovome kao provjerite da li su sve zice ukopcane...
17 godina
neaktivan
macak kaže...

Idi u Control panel -> Network and Sharing Center i sa strane klikni na ''Manage...''.

E da, ali problem je u tome što ja nemam ovo pod Network:
"Access - Local and Internet i Connection - Local Area Connection.
Nisam pitao gdje da to nadem nego kako dobiti ili napraviti ta local area connection
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice