Wikipedia problem HITNO!

poruka: 12
|
čitano: 3.667
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Wikipedia problem HITNO!

Ovak, učim malo geografiju iz knjige. Malo mi je nerazumljivo pa pogledam na Wikipediju. Čitam, i onda dok kliknem na link, stranica mi se ne želi učitati. Probal sam u FF-u i Operi, al nigdje mi ju neće učitati. Sad ne mogu niti na Wikipediju. U čemu je problem?

EDIT : Sad opet radi. To mi se često zna dogoditi, pa da čujem prijedloge, šta mislite, u čemu je problem?

Mišljenje je kao šupak, svatko ga ima!
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2008 14:04 (Horagio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wikipedia problem HITNO!

firewall block

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wikipedia problem HITNO!

Možda je do njih? Samo wikipedija ili i ostale stranice?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wikipedia problem HITNO!

Meni se isti problem događa s Wikipedijom. Koristim FF 3.0.2

Znači, ne želi se učitati, a nakon minutu-dvje opet radi. Ostali sajtovi rade ok (dok Wiki ne radi) tak da mislim da nije problem u vezi na internet, ili je problem u Wikipediji, ili u FF...

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Wikipedia problem HITNO!
i_rambo_plache kaže...

Meni se isti problem događa s Wikipedijom. Koristim FF 3.0.2

Znači, ne želi se učitati, a nakon minutu-dvje opet radi. Ostali sajtovi rade ok (dok Wiki ne radi) tak da mislim da nije problem u vezi na internet, ili je problem u Wikipediji, ili u FF...

Tak je i kod mene, isprobal sam i kod Opere i tam isto nije htjelo raditi. Nemam firewall uključeni.
17 godina
Horagio kaže...

Ovak, učim malo geografiju iz knjige. Malo mi je nerazumljivo pa pogledam na Wikipediju. Čitam, i onda dok kliknem na link, stranica mi se ne želi učitati. Probal sam u FF-u i Operi, al nigdje mi ju neće učitati. Sad ne mogu niti na Wikipediju. U čemu je problem?

EDIT : Sad opet radi. To mi se često zna dogoditi, pa da čujem prijedloge, šta mislite, u čemu je problem?

cuj, mozes popraviti na dva nacini 1. uci iz knjige, 2. nemoj uciti ;); salim se, neznam u cemu je problem i meni se to zna cesto desiti
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
Aki kaže...
Horagio kaže...

cuj, mozes popraviti na dva nacini 1. uci iz knjige, 2. nemoj uciti ;); salim se, neznam u cemu je problem i meni se to zna cesto desiti
 Nema objašnjenja nekih pojmova uopće i pišu gluposti. Hrvatsku opisuju ko novi Japan.
16 godina
neaktivan
Wikipedia problem HITNO!

Probajte možda sa odgovorima koji će glasit da li koristite T-com kao ISP ili nekog drugoga? :)

www.tehnicka-podrska.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wikipedia problem HITNO!

kad odem na vikipediju mogu otvoriti najvise 3 stranice,nakon toga mi se sve zamzne i blokira i ne mogu niti van iz nje niti se vratiti na pocetnu stranicu.klikam na home ali nista se ne dogadja.dosta idem na wikipediju ali ovo me zivcira .....uh...pa molim mudre glave da me prosvjetle

0 0 hvala 0
17 godina
t12matija kaže...

kad odem na vikipediju mogu otvoriti najvise 3 stranice,nakon toga mi se sve zamzne i blokira i ne mogu niti van iz nje niti se vratiti na pocetnu stranicu.klikam na home ali nista se ne dogadja.dosta idem na wikipediju ali ovo me zivcira .....uh...pa molim mudre glave da me prosvjetle

Jel to samo sa wikipediom ili se dogada i sa ostalim stranicama? koji preglednik koristis?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan

samo s wikipediom

17 godina
neaktivan
Wikipedia problem HITNO!

Meni se to znalo nekoliko puta dogoditi, ali na raznim stranicama. Razlog je bio (i je) gubljenje i ponovno uspostavljanje veze na ruteru. Kao što se može pretpostavit koristim T-Com.

Ako pustiš Windows instalacijski cd unatrag, Satanistički glas će ti narediti da siluješ device. Nije to ništa, ako ga pustiš normalno instaliraće Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice