Web hosting-pitanje

poruka: 3
|
čitano: 928
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Web hosting-pitanje

Da li postoji web hosting strani, oni npr. jeftini od po 3-4 dolara, ali da se moze uplatiti na racun, dakle bez Paypala ili kreditne kartice? Mozda glupo pitanje, al stvarno neznam, a zelio bi uzet takav hosting ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Web hosting-pitanje

Ajd ako nema nacina, jel se moze na paypal uplatit npr. ako imam otvorenu stednju pa preko nje? Maloljetan sam inace :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Web hosting-pitanje
nidjo123 kaže...

Da li postoji web hosting strani, oni npr. jeftini od po 3-4 dolara, ali da se moze uplatiti na racun, dakle bez Paypala ili kreditne kartice? Mozda glupo pitanje, al stvarno neznam, a zelio bi uzet takav hosting ;)

Pod strani web hosting, da li misliš da su serveri u inozemstvu ili da je i vlasnik (s računom) u inozemstvu?

Ako ti je važno ono prvo, koliko ja znam tako funkcionira većina domaćih hosting operatera, pogotovo ovih manjih, a ja znam za jednog koji nudi pakete od ~9kn/mj., ne znam jel ima jeftinijih (koristim ga osobno i relativno sam zadovoljan uslugom, ako te interesira javi mi se na PM pa ti dam link) - prednost ovdje ti je što se može lagano prebaciti samo novac na njihov račun u banci - još lakše ako koristiš internet bankarstvo.

A ako si mislio na ono drugo, s time nažalost nemam iskustva ali ako plaćaš negdje van onda ti je mislim najjednostavnije koristiti PayPal a za to ti treba nekakva kartica s kojom možeš plaćat u inozemstvu, tipa Visa Electron iz PBZ-a (oprez, ne funkcionira Visa Electron iz bilo koje banke - ja sam siguran za ovu iz PBZ-a, nisam siguran za druge banke - potraži, na forumu već ima tema baš o PayPal-u). Preporučiti neki takav hosting na žalost ne mogu.

domicius
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice