EDIT: Pošto sam dobio 8 dislikea (neznam zašto) izbrisao sam sve. :D
Vaš YouTube channel
- poruka: 2.011
- |
- čitano: 549.871
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo jedan mali Tutorijal za one koji nemogu ili im se neda raditi (mučiti posebnim programima) ili oni koji neznaju napraviti intro za svoj video. Evo kako da ga naprave besplatno. :D Pa krenimo.
I dobili ste besplatno vaš intro. Rezolucija videa je u "640x360" (ako želite u HD rezoluciji. konvertirajte)
I to bi bilo to. Nadam se da sam vam pomogao. :D
Ma o čem ti pričaš? Za 1080p treba platit 2$, i to nije besplatno. Konvertiranje bi ovdje bila mužnja mrtve krave.
Neznam šta ovi šu*ci meni stavljaju TD? Recite ako imate muda.
Evo jedan mali Tutorijal za one koji nemogu ili im se neda raditi (mučiti posebnim programima) ili oni koji neznaju napraviti intro za svoj video. Evo kako da ga naprave besplatno. :D Pa krenimo.
I dobili ste besplatno vaš intro. Rezolucija videa je u "640x360" (ako želite u HD rezoluciji. konvertirajte)
Ma o čem ti pričaš? Za 1080p treba platit 2$, i to nije besplatno. Konvertiranje bi ovdje bila mužnja mrtve krave.
Uzmeš bilo koji converter, npr: avc i konvertiraš.
Uzmeš bilo koji converter, npr: avc i konvertiraš, na to sam mislio
https://www.youtube.com/user/PixelGamingTeam
Ovo je kanal mog brata, kolege i mene. Prie par godina su oni poceli gradit gluposti u minecraftu , al su odustali. Sada smo poceli snimat gameplaye i tutoriale. Videe izbacujemo jednom tjedno. Bacite pogled i pretplatite se
Ne znam jeste li možda igrali Plague Inc., po meni predobra igra. Na svom kanalu sam stavio prolaz sa bakterijom na najtežoj razini i bez dodatnih gena, oni koji su upoznati malo više s tim, znat će o čemu je riječ :)
Jel ima koga iz Rijeke da iam film Superman IV da mi sprzi ili posudi pa mu vratim isti dan. Hvala
Pozz,upravo uploadam video na svoj YouTube kanal koj ije dosta tezak,3GB.Posto ce to potrajati,da li ako ja prekinem prilikom uploada i kasnije ponovno krenem uploadat,da li sve ispocetka krece ili nastavi gdje je zapamtio?
Pozz,upravo uploadam video na svoj YouTube kanal koj ije dosta tezak,3GB.Posto ce to potrajati,da li ako ja prekinem prilikom uploada i kasnije ponovno krenem uploadat,da li sve ispocetka krece ili nastavi gdje je zapamtio?
Ispočetka.
Kompresaj video sa Handbrakeom
Meni uvijek nastavi gdje je zapamtio, ali ako bas prode puno vremena onda moram sve ispocetka.
Kompresaj video sa Handbrakeom
A jel free taj program,jel kompliciran i ono sto mi je najbitnije,da mi ne rusi kvalitetu kada kompresiram?
Pozdrav ljudi. Evo i ja sam prije 4-5 dana pokrenuo svoj youtube kanal i radim malo bf3 gameplaya i sad sam naručio ovaj thief pa ću raditi walkthrugh za njega. Nadam se da vam se sviđa i da se možete preplatiti na njega.
adobe after effect bolje kompresira video od handbrake-a
https://www.youtube.com/channel/UCcciC7b9pduGJjVrLdkZnNQ
Kanal nije nesto,ali eto,da i ja podjelim svoj
Evo i mog. Imam iskustva na yt imao sam channel sa 1000+ subscribera ali je hakiran. :(
www.youtube.com/microvideoscro
Evo i mog. Imam iskustva na yt imao sam channel sa 1000+ subscribera ali je hakiran. :(
Otkutijavanje?
Otkutijavanje?
baš
https://www.youtube.com/channel/UCBRFBWnfAwiBjS8MTxgCHO Evo moj chanel imam redoslijed videa pogledajte uvodni video puno sam truda ulozio :)