Ulovi.hr - iskustva zaključana tema

poruka: 75
|
čitano: 55.198
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Ulovi.hr - iskustva

To ti je lako, samo ga stavi u ignore listu.

Razlozi za isključenje protupravnosti kaznenih djela protiv časti i ugleda

Članak 203.

Nema kaznenog djela kad se radi o uvredljivom sadržaju iz članka 199. i članka 200. stavka 3., klevetničkom sadržaju iz članka 200. stavka 1. i 2., sadržaju o osobnim ili obiteljskim prilikama iz članka 201. i predbacivanja za kazneno djelo iz članka 202. ovoga Zakona, koji je ostvaren ili učinjen dostupnim drugima u znanstvenom, književnom, umjetničkom djelu ili javnoj informaciji, u obavljanju službene dužnosti, političke ili druge javne ili društvene djelatnosti, ili u novinarskom poslu, ili u obrani nekog prava ili zaštiti opravdanih interesa, ako iz načina izražavanja i drugih okolnosti jasno proizlazi da se ne radi o ponašanju koje je imalo cilj naškoditi nečijoj časti ili ugledu.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
15 godina
neaktivan
Ulovi.hr - iskustva

Poštovani,
Ovim putem Vas upozoravamo da ste, iznošenjem neistine na društvenoj mreži ww.bug.hr/forum predstavivši se kao "rebelsy", prekršili Kazneni zakon Republike Hrvatske članak 200. te nanijeli štetu našem poduzeću jer ste nas svojim pisanjem uvrijedili pred velikim auditorijem navedene društvene mreže.

Kazneni zakon RH Članak 200. 
(1) Tko za drugoga iznese ili pronese nešto neistinito što može škoditi njegovoj časti ili ugledu, kaznit će se novčanom kaznom do stopedeset dnevnih dohodaka ili kaznom zatvora do šest mjeseci.
(2) Tko za drugoga iznese ili pronese nešto neistinito što može škoditi njegovoj časti ili ugledu putem tiska, radija, televizije, pred više osoba, na javnom skupu ili na drugi način zbog čega je kleveta postala pristupačnom većem broju osoba, kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do jedne godine.

(3) Ako osoba protiv koje se vodi kazneni postupak zbog klevete dokaže istinitost svoje tvrdnje ili opravdani razlog zbog kojeg je povjerovala u istinitost sadržaja kojeg je iznijela ili pronijela, neće se kazniti za klevetu, ali se može kazniti za kazneno djelo uvrede (članak 199.), ili kazneno djelo predbacivanja kaznenog djela (članak 202.).
Očito da niste upoznati sa zakonom te će vam putem suda biti vrlo teško dokazati da ste navedeno napisali u dobroj vjeri.
Također očito niste upoznati niti da u Hrvatskoj težina vrijeđanja i iznošenja neistina u Internet medijima ima identičan pravni status kao vrijeđanje i iznošenje neistina u drugim javnim medijima poput tiskanih ili elektroničkih.

Svoj posao radimo maksimalno pošteno i prema svim zakonima te svako podmetanje ovakve vrste nam je apsolutno neprihvatljivo.

Ovim putem Vas upozoravamo da ukoliko odmah ne obrišete ili promijenite navedene postove i javno nam se ispričate na navedenom forumu protiv Vas ćemo podnijeti prijavu putem CERT-a i kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu putem nadležne policijske postaje zbog klevete i namjernog nanošenja štete u poslovanju našem poduzeću.

šta je ovo ? kakvo podmetanje ? kakve klevete ?

Evo i ja sam dobio upozorenje i reda radi javno se ispričavam ulovi.hr  - poruke pobrisane !

xFire: rebelsy
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 12:53 (rebelsy).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ulovi.hr - iskustva

off topic: odakle kopirate te sve zakone??

Dobra vila mi je ispunila dvije želje. Treći put nisam mogao.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ulovi.hr - iskustva

ja kopiram ? pa to  je on meni sve na privatnu poruku napisao ...

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
cuspajz kaže...

Pa kak ne razmes da su to oni dobili od ulovi.hr-a?

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
17 godina
cuspajz kaže...

www.nn.hr

Ugodno čitanje :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
16 godina
Ulovi.hr - iskustva

Dođe na bugov forum, prijetit bugovim korisnicima, a tu je samo 4 dana?

Modovi neznam zašto ovo dopuštate.

Čovjek više nesmije ni svoje mišljenje iznosit, šta je to nekakav komunizam?

I baš ste jaka firma ako vam mišljenje 5-ero ljudi može naštetit, ako ste poštena firma, onda valjda imate nekakav ugled pa vas nebi trebalo smetat nekoliko komentara na forumu.

Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
Ulovi.hr - iskustva

Poštovani korisnici Bug foruma i poštovani Ulovi.hr.

Samu temu o stranici Ulovi.hr pratim kako na ovom forumu tako i na ostalim forumima. Te sam se odlučio priključiti. Naravno samo svojim skromnim mišljenjem Osmijeh

Dosta ljudi optužuje Ulovi.hr za razne stvari te misli da će time njima nanjeti neku veliku štetu. Naravno to ne rade namjerno iz pakosti nego žele drugima prenjeti

kako je stvarno teško uloviti nešto preko te stranice. No stvar je slijedeća, koliko god Vi Ulovi.hr pokušali ocrniti putem interneta, Vi njima zapravo radite marketing.

Sigurno se pitate kako? Jako puno tema naziva Ulovi.hr je otvoreno na raznim forumima pa tako jako puno ljudi i sazna za njih, istina je da se piše puno loših stvari o njima.

No ljudi su jako znatiželjni pa će bez obzira šta se piše o nekome ići isprobati nešto samo da se uvjere iz prve ruke. Siguran sam da se barem 80% korisnika BUG foruma prijavilo

na Ulovi.hr. Naravno samo s namjerom da iskoristi besplatne licitacije (i ja sam jedan od njih), no opet dobar dio koji je potrošio te besplatne licitacije je sigurno uplatio barem

100 ili više kn upravo iz znatiželje i nadanja da će uloviti nešto. No rijetko tko uspije (do ovog zaključka sam došao putem reakcija korisnika po raznim forumima).

Ulovi.hr želim čestitati na ideji. Žao mi je što se ja toga nisam sjetio. Ali isto tako bez obzira na razne optužbe od strane članova raznih foruma, Ulovi.hr bi trebao biti

zahvalan tim članovima na jako dobrom marketingu. I bez obzira koliko se činilo da su negativni komentari utjecali na loše poslovanje, dragi Ulovi.hr morate priznati da ste

večinu članova zapravo dobili jer se za Vas saznalo putem raznih foruma. Dobili ste besplatni marketing. Sada je na vama da taj besplatni marketing okrenete u svoju korist.

Znači mušterija je uvijek u pravu iako to možda nije istina. Osim raznih prijetnji koje šaljete članovima foruma mogli bi ste poslušati neke od njihovih primjedbi i siguran sam da

ćete dobiti još više članova i da ćete bolje poslovati.

Npr. ljudima smeta ovo automatsko licitiranje i slažem se s njima. Znači tko ima novaca taj će uvijek uloviti nešto, a pritome ne treba biti za računalom.

Više ljudi bi privukli kada bi maknuli tu opciju, upravo iz razloga jer tada bi svi imali jednaku priliku za dobitak. Tko hoće uloviti nešto mora i raditi za to znajući da bi mu se

uloženo vrijeme moglo i isplatiti. Ljudi će imati više povjerenja u Vas te više neće biti negativnih komentara i mišljenja, a i ako ih bude (uvijek se nađe netko) Vi se ne trebate

brinuti jer je sve legalno, da je obrnuto nebi pokretali nikakve sudske sporove.

Nadam se da nisam nikoga uvrijedio ovim postom.

Toliko od mene.

Lijep pozdrav

Branimir2412 (Branimir Podboj)

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ulovi.hr kaže...

Poštovani korisnici ovog foruma,

...

<cut>

...

Srdačan pozdrav

Poštovana gospodo,

sukladno Vašem komentaru o "kritikama" izrečenima na račun Vašeg servisa, moram napomenuti da je i vrlo važno imati na umu da Ustav Republike Hrvatske također jamči određene slobode, koje se mogu različito interpretirati, pa možda su upisi korisnika upravo izražavanja njihovih mišljenja i misli po članku 38.? To će tek trebati utvrditi i možda će tek sud morati utvrditi radi li se u izrečenome o klevetama ili o nečemu drugome.

Također, u slučajevima sumnje u kazneno djelo prijetnje ili zastrašivanja moguće je sve provjeriti i iz logova foruma i iz samih upisa, na što pravo imaju vlasnici foruma i nadležni organi u za to predviđenim okolnostima.

Navodno, neki korisnici ovog foruma osjećaju se zastrašeno, u strahu su i navode da im se prijetilo.

S obzirom da sam kao moderator, putem forumskog sustava primio višestruke pritužbe na prijetnje i zastrašivanja koje su navodno dolazile s korisničkog računa broj 20188, putem privatnih poruka, a koja su možda kaznena djela po zakonima Republike Hrvatske, a i vidim da su mnogi pod, meni osobno, sumnjivim okolnostima uređivali svoje poruke, ovu temu ću proslijediti višim instancama da odluče što i kako dalje.

Naravno, u slučajevima ako se neki od korisnika smatra zastrašenim, uplašenim uslijed namjera zastrašivanja ili prijetnji, savjetujem korisnicima s navedenim osjećajima da se u vezi eventualnih prijetnju ili zastrašivanja, mogu konzultirati s odvjetnicima sukladno Kaznenom zakonu Republike Hrvatske, članak 129. st. 1 i st. 2., o nanošenju zla uništavanjem materijalnog opstanka ili društvenog položaja nekim putem (u određenim slučajevima to možda mogu biti i tužbe s materijalnim posljedicama koje bi prouzročile stanja štete i mogu biti smatrana zlom).

U slučaju problema identifikacije, dužan sam i upozoriti da zapisi svake poruke i korisničkog računa sadrže opisne informacije koje, ukoliko je to potrebno, mogu poslužiti identifikaciji sudionika rasprava određenim organima u eventualnim postupcima. Iz tog razloga savjetujem korisnicima foruma da ne brišu primljene poruke koje možda mogu biti za nešto upotrijebljene.

Korisnicima koji se osjećaju ugroženo, u međuvremenu dok eventualno podnose kaznenu prijavu za prijetnju (koja ne nosi troškove), savjetujem da se suzdrže od korištenja usluga koje smatraju sumnjivima ili im ne vjeruju, u što spadaju i eventualni web servisi.

Također, napominjem da je od BUG d.o.o. moguće zatražiti osobne informacije, putem za to predviđenih tijela, o osobama koje upućuju navodne prijetnje, u svrhu podnošenja kaznene prijave za eventualno kazneno djelo prijetnje.

moderator Naxeem,

BUG Online Forum

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 15:43 (naxeem).
16 godina
ovo postaje sve zanimljivije i zanimljivije xD,moram stavit kvacicu da pratim temu,i moderatorii nedajte na nass....
17 godina
moderator
naxeem kaže...
ulovi.hr kaže...

Poštovani korisnici ovog foruma,

...

<cut>

...

Srdačan pozdrav

Poštovana gospodo,

sukladno Vašem komentaru o "kritikama" izrečenima na račun Vašeg servisa, moram napomenuti da je i vrlo važno imati na umu da Ustav Republike Hrvatske također jamči određene slobode, koje se mogu različito interpretirati, pa možda su upisi korisnika upravo izražavanja njihovih mišljenja i misli po članku 38.? To će tek trebati utvrditi i možda će tek sud morati utvrditi radi li se u izrečenome o klevetama ili o nečemu drugome.

Također, u slučajevima sumnje u kazneno djelo prijetnje ili zastrašivanja moguće je sve provjeriti i iz logova foruma i iz samih upisa, na što pravo imaju vlasnici foruma i nadležni organi u za to predviđenim okolnostima.

Navodno, neki korisnici ovog foruma osjećaju se zastrašeno, u strahu su i navode da im se prijetilo.

...

Ah, prestigao si me... Dragi korisnice ulovi.hr - jeste li bili upozoreni da ne prijetite korisnicima foruma? Jeste li bili upuceni na nacin kako se mozete pozaliti na pojedine korisnike foruma? Jeste li uopce procitali pravila foruma?

Dosta je bilo gluposti - stalno spominjes klevetu i prijetis tuzbom, a NIGDJE ne napises sto bi bio temelj te tuzbe, odnosno za sto je netko klevetao, koju neistinu je iznosio. Optuzujes forumase za klevetanje bez ikakve osnove! Takvo ponasanje vise se nece tolerirati - ako kazes da netko klevece, duzan/na si iznijeti i koju neistinu je doticni/a napisao/la! Prijetnje "reda radi" nisu dopustene.

Takodjer, Bugov forum nije helpdesk od ulovi.hr - forumase ne zanimaju genericki odgovori koje kao sluzba za korisnike saljete svojim klijentima ili kriticarima. Dakle, s jedne strane forum punite takvim spamom, a s druge strane ne odgovarate na posve opravdana pitanja koja vam se postavljaju. Ili izvolis sudjelovati u forumu kao i svi ostali, postujuci pravila foruma, ili cemo te izbaciti. Ako treba i prijaviti abuse sluzbi zbog prijetnji i uznemiranja forumasa.

15 godina
neaktivan
Ulovi.hr - iskustva

evo ja sam svoju poruku prijavio da se izbrise. nisam mogao prije. jos jednom se ispricavam Ulovi. hr i nadam se da ce uvaziti moju ispriku. s postovanjem. hvala

0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ulovi.hr - iskustva

Gledao sam ulovi.hr i na stranici pobjednici su mi zapelo mi je za oko:

pod "ušteda:"  je napisano više manje: trzisna_cijena - cijena_na_zavrsetku_aukcije , a nigdje se ne spominje koliko je doticna osoba potrošila na licitacije pa me zanima jel ovo spada pod iznošenje neistina?

Da ne bi netko krivo shvatio ovo nije retoricko pitanje.

EDIT: evo mbaksa mi je odg da vracaju lovu utrosenu na licitaciju, pa rješeno pitanje. :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 17:56 (Zoidberg).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Ulovi.hr - iskustva

Ja samo fino sjedim iza proxya i promatram ovaj cirkus... Proslijedio sam link na ovaj topic mojoj prijateljici pravnici koja kaže da ulovi.hr nema nikakve zakonske osnove tužit ijednog od ovih korisnika koji su izbrisali svoje poruke i ispričali se I/ILI dobili prijetnje na PM. Štoviše, oni mogu tužit ulovi.hr zbog prijetnji na PM.

EDIT: tipfeleri

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 16:37 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
odjavljen
xxxxx kaže...

Šta se zamaraš proxyjem, koda ti išta može ovdje, ti imaš pravo na svoje mišljenje, nek se nose i on i njegove klevete...

Preko proxya idem na lockerz i na ulovi.hr, regan sa jednokratnom e-mail adresom. Neće mene nitko lovit :D

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Ja samo fino sjedim iza proxya i promatram ovaj cirkus... Proslijedio sam link na ovaj topic mojoj prijateljici pravnici koja kaže da ulovi.hr nema nikakve zakonske osnove tužit ijednog od ovih korisnika koji su izbrisali svoje poruke i ispričali se I/ILI dobili prijetnje na PM. Štoviše, oni mogu tužit ulovi.hr zbog prijetnji na PM.

EDIT: tipfeleri

Za to ti nit proxy ne treba uopce pa normalno da nemaju osnove a nisu je imali zapravo niti prije. Cool Uglavnom njihov postupak bi se bez greske mogel opisat ko pretjerano dodavanje gasa u autu s vrlo lošim kocnicama, a zna se kak to obicno zavrsi a i ovo dole ide isto na njihov racun normalno.Smijeh

15 godina
neaktivan
Ulovi.hr - iskustva

ja sam u svojim postovima samo ''postpisao'' sto su neki prije mene vec rekli ... tako da ne vidim nista lose u tome ... isto tako sam dobio privatnu poruku s prijetnjom ... poslao sam natrag poruku u kojoj se izvinjavam ... i pobrisao sam sve postove ... i ispricao se ... mozete vidjet na predhodnoj stranici ..

ne bih zelio ulaziti u nikakve tuzbe ni s jedne strane .. jer sam maloljetan pa to ni ne mogu ... tako da ...

Pozdrav !

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 17:18 (rebelsy).

3 0 hvala 0
15 godina
rebelsy kaže...

ja sam u svojim postovima samo ''postpisao'' sto su neki prije mene vec rekli ... tako da ne vidim nista lose u tome ... isto tako sam dobio privatnu poruku s prijetnjom ... poslao sam natrag poruku u kojoj se izvinjavam ... i pobrisao sam sve postove ... i ispricao se ... mozete vidjet na predhodnoj stranici ..

ne bih zelio ulaziti u nikakve tuzbe ni s jedne strane .. jer sam maloljetan pa to ni ne mogu ... tako da ...

Pozdrav !

Eto, identičan slučaj i kod mene...

P.S. modovi već ste par puta napisali da se te prijetnje neće tolerirati, a još nikakve sankcije nisu usljedile...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 17:53 (DamageHigh).
16 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Koliko sam (naknadno) shvatio, vracaju lovu potrosenu za licitacije na osvajanje tog proizvoda.

Čisto sumnjam da vraćaju lovu od licitacija, dapače na stranici 'kako radi ulovi.hr' i piše da je to oblik financiranja iste. Citiram; Svaka licitacija vas košta 1 kn, što nam omogućuje da vam nudimo vrhunske proizvode po tako malim cijenama.

Dakle, ne vraćaju..

Prema tome to nije 'web shop u kojem se kupuju vrhunski novi proizvodi' kako su ga nazvali tvorci, već oblik igre na sreću. Jer većina osoba licitira i za potrošene novce ne dobije ništa, tek ako imaju sreću. Prema tome za uložene novce nema garancije kupovine, već ista ovisi o više faktora. A takva rabota je lijepo zakonski regulirana, te su i propisane kazne za nepoštovanje istog.

Citiram zakon o priređivanju igara na sreću, čl. 71;

(1) Novčanom kaznom u iznosu od 50.000,00 do 500.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj pravna osoba:

1. ako priredi igru na sreću, a nema koncesiju ili odobrenje (članak 8.),

Pa ponavljam apel korisniku ulovi.hr da prvenstveno odgovori na pitanje posjeduje li koncesiju ili odobrenje, kad je već takav legalista i savršeno poznaje zakone. Ili je uvjeren da je to web shop?

4 0 hvala 0
17 godina
Ulovi.hr - iskustva

Neznam sto se se pripali doticnog gospodina iz ulovi.hr

Kad bi oni STVARNO poslali kaznene prijave svakom od nas koji smo nesto napisali nesto sto im ne pase, mogli bi slobodno staviti kljuc u bravu:

1. jer bi u 99% slucajeva izgubili tuzbe

2. jer bi uslijedio toliki broj ignoriranja spomenutog servisa da nebi imali sredstava ni za placanje pravne sluzbe koja tako fino copy/pastea clanke zakona, a kamoli ostatka svog kadra

3. jer koriste izraz aukcija koji ne opisuje isto ono sto oni podrazumijevaju pod aukcija

Tako da smatram da brisanje postova i izvinjavanje nisu potrebni...

Mislim da ovo nije jedini forum na kojem se iznose negativne stvari u vezi spomenutog servisa...

Sloboda govora... ipak zivimo u demokratskoj zemlji Hrvatskoj :)

I'm going woo woo

6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ulovi.hr - iskustva

Uslijed sve ove pompe, porazgovarao s osobama zaduženima za ove stvari, točnije tržišnim inspektorom s kojim sam imao kontakte u vezi jedne druge djelatnosti i osoba je zainteresirana za daljnje informacije o servisu, pa sam osobu i uputio na url i informacije koje tamo stoje.

Uglavnom, bilo ovo u svrhu reklame ili nečeg drugog, pozornost su dobili. Željenu ili ne, ne znam.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
11 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Ulovi.hr - iskustva

Poštovani ulovi.hr,

Prema članku 38. svaki građanin ove države ima PRAVO na izražavanje osobnog mišljenja.

I zato bih vas za molio da prestanete slat prjeteče poruke korisnicima bug.hr foruma jer če netko vas tužit a ne vi njih,morate bit svjesni prije nego

otvorite ovakav projekt da čete dobivat NEGATIVNE komentare na društvenim forumima. Nitko ne šteti vašem poslu kad izrazi svoje mišljenje negi vi

štetite samom sebi.Ako ne želite primati ovakve kritizacije molim vas da zatvorite vaš projekt.

Lp

Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
Ulovi.hr - iskustva

Ja sam isto dobio prijeteću poruku na osnovu mog komentara na poslovanje dotičnog servisa. Svoj post nisam uklonio niti namjeravam, a nemam se ni zašto ispričavati. Moja poruka je sadržavala očite činjenice i moje mišljenje o ovom servisu, a ne uvredu i klevete kao što se u prijetećoj poruci tvrdi.

Sve ovo skupa mi je totalno smiješno i jednostavno ne vjerujem što si neki ljudi mogu dozvoliti.

P.S.
Pazie se svi koji ste ružno govorili o iPhonu ovdje na forumu (a ima vas). Apple bi mogao doći i protiv svih vas podignuti tužbu. :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 22:18 (MatkoBB).

13 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
MatkoBB kaže...
P.S.
Pazie se svi koji ste ružno govorili o iPhonu ovdje na forumu (a ima vas). Apple bi mogao doći i protiv svih vas podignuti tužbu. :D

Istina Smijeh. Po tome, 90% usera sa foruma bi trebalo bit u zatvoru - nema koga nismo napali - Apple, M$, Intel, AMD, ATI, nvidia, T-Com, Iskon, Metronet, T-Mobile, VIP, tele2, IW, Activision, valve....

16 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...

P.S.

ROFL! Istina:)

Statistics are like mini-skirts.-They give you good ideas but hide the most important parts
16 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...

Ja sam isto dobio prijeteću poruku na osnovu mog komentara na poslovanje dotičnog servisa. Svoj post nisam uklonio niti namjeravam, a nemam se ni zašto ispričavati. Moja poruka je sadržavala očite činjenice i moje mišljenje o ovom servisu, a ne uvredu i klevete kao što se u prijetećoj poruci tvrdi.

Sve ovo skupa mi je totalno smiješno i jednostavno ne vjerujem što si neki ljudi mogu dozvoliti.

P.S.

Imas TU i respect od mene

16 godina
neaktivan

A šta se ovi nasli prijetiti ,ovdje svako na forumu ima reci sta misli bilo to negativno ili pozitivno,mi bi bili sad svi u zatvoru da je Hg  spot digao tuzbu ,koliko smo samo pricali o  hg spotu i sta smo sve govorili ,a oni nam nisu rekli da ce poslati tuzbu,ovi iz ulovi.hr  to su ti ljudi koji u zivotu nemogu prihvatiti kritiku Izlanuo se

RIDER
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 22:32 (rider15).
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...
MatkoBB kaže...
P.S.

Istina Smijeh. Po tome, 90% usera sa foruma bi trebalo bit u zatvoru - nema koga nismo napali - Apple, M$, Intel, AMD, ATI, nvidia, T-Com, Iskon, Metronet, T-Mobile, VIP, tele2, IW, Activision, valve....

Tu je najbitniji zapravo mocni T-COM kad su im prodajom dali otvorene ruke a po njemu se udaralo i kritiziralo iz svih oruzja. Normalno kritike su bile s dobrim razlogom to se vec odavno zna pa nisu ništ poduzeli jer i sami znaju da tak stvari stoje ali oni uglavnom i dalje guraju po starom ne dira ih to previse.Nevinašce

15 godina
Ulovi.hr - iskustva
U ovoj cijeloj situaciji jedino me je razočarao BUG - moderatori, urednici i administratori ovog foruma. Zašto su dozvolili da ova farsa tako dugo traje?

3 0 hvala 1
17 godina
Ulovi.hr - iskustva

Iznenađen

Ja definitivno mislim da bi se usera ulovi.hr trebalo protjerat, pa imam 4 prijetnje tužbom u PP.

FOR THE HORDE
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 22:51 (Zoki).
Moj PC  
6 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice