Ukraden poslovni gmail od bivše suradnice

poruka: 3
|
čitano: 1.130
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Bivša suradnica mi je ukrala poslovni gmail

Bok!

Molio bih pomoć ako netko zna. Bivša suradnica mi je nakon svađe i odlaska iz firme iz osvete ukrala poslovni gmail račun sa svim kontaktima i podacima i makla facebook stranice sa mog imena jer je imala sve lozinke. Jednom sam gmail uspio povratiti(i pobrisao sve njene kontakt podatke i mailove) ali nažalost nisam napravio ulazak na gmail sa potvrdom u 2 koraka i vidim da mi je suradnica ponovo blokirala pristup iako ne znam kako. Sad mi je nemoguće ući i ne znam kako doći do Google podrške,postoje samo ove opcije za oporavak računa koje ne rade više? Ima li netko kakvu ideju ili stručan savjet?

Hvala!

0 0 hvala 0
10 godina

Nemam nista u bookmarksima ali znam da kad sam ja htio vratit jedan racun da sam pricao s nekim iz googla koji me trazio neke random podatke iz maila. Posto ih se nisam mogao sjetit nisam vratio racun, al nije mi bilo ni bitno nesto posebno. Pitanja su bila tipa

Kad si otvorio racun

kad si se zadnji put ulogirao (s tom ip adresom)

kad si zadnji mail poslao

neki emailovi s racuna.

Dosta specificna pitanja i ako ne odgovoris na vecinu nema povratka maila. Ja nisam bio siguran u datum otvaranja nit slanja zadnjeg maila i tu sam vjerojatno fulao.

Ne sjecam se kako sam nasao s kim pricat, al nije bilo nesto osobito tesko, googlaj.

0 0 hvala 0
14 godina

odeš joj doma,staviš devetaka na čelo i tražiš svoj mejl natrag,a sad za ozbiljno,kontaktiraš službu,objasniš u čemu je problem,i oni ti budu sredili,nemoj ovako pokušavat ništa jer se sad vodi kao da je "njezin" pa treba koliko vremena proć bez da se ona ulogira da to možeš vratit...

Svemirski mega car
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice