Na fejsu pričaju da će se 15. 3. ukinut fejs... jeste li vi možda nekaj čuli..ja sam odma sad se pripremi za twiter..xD
x
Na fejsu pričaju da će se 15. 3. ukinut fejs... jeste li vi možda nekaj čuli..ja sam odma sad se pripremi za twiter..xD
Mamu im drmnem 2x duplo,a ja se tek neki dan registrirao
Što mislite o Ukidanju fejsa
| 2 | :( |
|---|---|
| 58 | Ma boli me quratz |
| 7 | Nemam fejs |
| 2 | Što je Facebook |
| 11 | Hvala Bogu |
Bolje se pripremi za real life ;)
brate potrazi strucnu pomoc
Da, hoće! Zbog onog mesa iz Njemačke...
Imaš takvu temu več otvorenu pa poglej nutra... 
To jedino možeš spriječiti ako na račun uplatiš onoliko koliko košta ati 5970. Broj računa možeš dobit na pp 
Nismo mi te sreće...
Nismo mi te sreće...
Prije će naš forum bankrotirati nego fejs
Draže bi mi bilo da ga ukine, bilo bi manja ovisnih ljudi
Ako je istina
bilo je i vrijeme....
Već pišem knjigu "Život nakon Facebook-a" za sve osobe duhovno oštećene najavljenim događajem. Najavljujem best-seller 
Draže bi mi bilo da ga ukine, bilo bi manja ovisnih ljudi
Istina,samo pogledaj te one stranice:Posljednji status dečka koji se ubio;Prekid preko facebooka...Ili ono:Učenica izbačena iz škole zbog statusa.Iskreno danas ljudi nemogu živjeti bez fejsa,ja čim sam se registrirao shvatio sam da je taj fejs sranje
Bolje se pripremi za real life ;)
hehheh...imaš pravo... :D ma i twiter i myspace nisu nkj.. -.-
Zanimljivo kako u svakoj temi ljudi gade facebook a sa druge strane ga koriste, tj imaju.
Šta se tiče teme, nema šanse da će ga ugasit. Bili ti ugasija ovoliki izvor profita?
Zanimljivo kako u svakoj temi ljudi gade facebook a sa druge strane ga koriste, tj imaju.
Šta se tiče teme, nema šanse da će ga ugasit. Bili ti ugasija ovoliki izvor profita?
JA GA NEGADIM..LUD SAM ZA NJIM..XD evo ti link pa pogledaj http://weeklyworldnews.com/headlines/27321/facebook-will-end-on-march-15th/
inox
JA GA NEGADIM..LUD SAM ZA NJIM..XD evo ti link pa pogledaj http://weeklyworldnews.com/headlines/27321/facebook-will-end-on-march-15th/
pogledaj malo ostale vijesti na toj stranici, sve su istinite kao i ova
Eh, da je to barem istina.. Više bi vremena proveo za knjigom nego za tupavim fejsom ^.^
To samo privlači medijsku pažnju taman uoči lansiranja one velike usluge facebook messages, il kako se već zove ono sra*e šta spaja sms mail i ostalo.
Eh, da je to barem istina.. Više bi vremena proveo za knjigom nego za tupavim fejsom ^.^
TO je do tebe a ne face.
Sad sam vidio vijest na drugoj stranici i pise da se zatvara u februaru, tako da je jako velika mogucnost da je fake
Uđem 1-2 puta dnevno i to je to. Na zid sam zadnji put nešto objavio ili komentirao prije godinu dana
Ja proveo tamo 1 sat ukupno i imam dva priajtelja od kojih je jedam moj kum kojeg vidjam svaki dan na poslu ;)
Ja imam profil tamo većinom radi škole, da znam pitati dali imamo što za zadaću ili moramo što posebno donjeti u školu...
Ako je toliko los objasnite mi POLA MILJARDE korisnika!!!!!!!!!
Nemate sms? Ne vidjas se sa drugarima poslije skole? Mail?
Da. Moraš im uplatiti 100 dolara da ti ga ne ukinu.
I ti vjeruješ svim onim grupama i sranjima na FB, kao moraš stisnuti Like, pa poslati svojim prijateljima link grupe da Facebook ne obriše tvoj acc. Ma molim te..
Koji vic, ukinut fejs... 
To će možda ukinut (obrisat) neki od korisnika jer su postali ovisni.
Znam dosta ljudi koji na tom fejsu vise čitavo vrijeme dok su doma