Dajem i pozivnice za demonoid ako netko treba...
TorrentHR
- poruka: 109
- |
- čitano: 36.636
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Ako nekome treba pozivnica za demonoid neka mi se javi na PM...ne trazim nikakvu zauzvrat posto mi eto uistinu ne treba.
Jedino ako netko ima pozivnicu za neki torrent site sa starim filmovima.....e za to nudim ni sam ne znam koju pozivnicu!
Je.....ako sam ja dobio tri pozivnice, onda su je i svi drugi dobili!
No, nedam nikome....nisam skrt, ali ne zelim dobiti ban radi nekoga tko ce se igrati sa svojim acc.....to bi mi bilo drugi put da riskiram i dobijem ban i onda nema vise THR za mene....
u poruci koja je dosla uz invitove za THR pise da su posebne po tome sto onaj tko daje invite ne odgovara za onog tko se registrira , za razliku od normalnih inviteova kojim odgovaras za one kojima daš invite .
Neznam gdje si to pročitao, ali meni u pruci nije pisalo ništa takvo. Samo da su mi dodane 3 pozivnice.
Nije pisalo u poruci, ali piše u najavi (ako je nisi obrisao).
Citiram: "Posebna pogodnost kod ove tri pozivnice je ta da za nedjela koja možebitno počine useri pozvani u slavljeničkom razdoblju nećete snositi posljedice poput upozorenja i bana."
Dakle, to vrijedi samo za usere koje pozovete u slavljeničkom razdoblju (i to samo te 3 pozivnice) tako da ako mislite nekoga pozvati, učinite to prije nego se "slavljenik otrijezni".
Ja sam se jučer registrirao na torrent hr. Jel imate neki savjet za početak?
Ako moze meni jedna pozivnica za _THR na pm. ?! pretty plz.. :)
Ima li ko pozivnicu?
Je.....ako sam ja dobio tri pozivnice, onda su je i svi drugi dobili!
No, nedam nikome....nisam skrt, ali ne zelim dobiti ban radi nekoga tko ce se igrati sa svojim acc.....to bi mi bilo drugi put da riskiram i dobijem ban i onda nema vise THR za mene....
u poruci koja je dosla uz invitove za THR pise da su posebne po tome sto onaj tko daje invite ne odgovara za onog tko se registrira , za razliku od normalnih inviteova kojim odgovaras za one kojima daš invite .
Neznam gdje si to pročitao, ali meni u pruci nije pisalo ništa takvo. Samo da su mi dodane 3 pozivnice.
Nije pisalo u poruci, ali piše u najavi (ako je nisi obrisao).
Citiram: "Posebna pogodnost kod ove tri pozivnice je ta da za nedjela koja možebitno počine useri pozvani u slavljeničkom razdoblju nećete snositi posljedice poput upozorenja i bana."
Dakle, to vrijedi samo za usere koje pozovete u slavljeničkom razdoblju (i to samo te 3 pozivnice) tako da ako mislite nekoga pozvati, učinite to prije nego se "slavljenik otrijezni".
Neznam, ali to nisam vidio/pročitao. Tako da neću ništa tvrditi...
I ja bi pozivnicu ako ikako moze nidjo123@hotmail.com
Kakav je taj TorrentHR? Što se sve može naći na njemu?
Ajme pa imate temu za to!
Svašta..ali baš svašta uz puno toga iz regije koje nećeš naći nigdje drugdje (metastaze npr.)...
Ajme pa imate temu za to!
Svašta..ali baš svašta uz puno toga iz regije koje nećeš naći nigdje drugdje (metastaze npr.)...
...ili kenjac!
Molim pozivnicu!
Ja bi isto molio pozivnicu!
Može jedna i za mene?
A i ja se nebi bunio da mi neko pošalje jednu. Mislim pozivnicu.
Tema se pretvara u temu za razmjenu pozivnica - lock!