Stavia sam koncert za skinut 4.36 GB da mi skida, i ima je 0 seeda i 15 peersa i skinilo mi je full brzo za jedno 3h do 98.4 % i stane. I nema više neče da skida, kako ču sada skinut to do kraja ????????????????????????????????????????????????
Torrent je umra
- poruka: 40
- |
- čitano: 8.272
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Ako nema više seedera ništa od tog skidanja! Mora netko biti seeder da ti skidaš! Probaj naći još trackera koji imaju seedera!
Stavia sam koncert za skinut 4.36 GB da mi skida, i ima je 0 seeda i 15 peersa i skinilo mi je full brzo za jedno 3h do 98.4 % i stane. I nema više neče da skida, kako ču sada skinut to do kraja ????????????????????????????????????????????????
Nikako - ostatak seedera nema taj dio pa ga ni ti ne možeš imati.
a jbg ostavit cu pa sto bude.. ccc ali na 98.4% mi stane...
a jbg ostavit cu pa sto bude.. ccc ali na 98.4% mi stane...
ma , meni muka doslo, imao jedno par torrenata, po par gb svaki...i dodju do oko 92 % svaki, i svi krepali..i sta...remove...
al imam osjećaj da od kad su počeli zaje¨÷÷÷avati s osudama, svakakvim glupostima, cini mi se da su torrenti slabiji..mozda su neka ograničenja postavili...ne znam...bijedno...
potrazi na drugim trackerim istu stvar. vjerovatno ces naci jer se te stvari samo prenose s jednog na drugoga tako da se radi o slicnim stvarima
Zapravo kradu jedni od drugih
1. Jel je riječ o video ili audio zapisu?
2. Jel su podaci zipani?
Ako nije zipano, možeš slušati/gledati necjeloviti zapis. Na dijelu koji nije skinut će preskočit, ali to je samo 1.6%.
Ali ne mogu svi programi pokretati krnje videe i mp3-ce. Za krnje videe su najbolji (po mom mišljenju) GOM i VLC, a za krnje mp3-ce Winamp.
Privatni trackeri su spas!
Mislim da je problem u tome sto on nije vidio da nema niti jednog (100%) seedera...
1. Jel je riječ o video ili audio zapisu?
2. Jel su podaci zipani?
Ako nije zipano, možeš slušati/gledati necjeloviti zapis. Na dijelu koji nije skinut će preskočit, ali to je samo 1.6%.
Ali ne mogu svi programi pokretati krnje videe i mp3-ce. Za krnje videe su najbolji (po mom mišljenju) GOM i VLC, a za krnje mp3-ce Winamp.
Ako je to koncert onda je video, a pošto je rekao da je veličina 4,36GB onda pretopstavljam da je to DVD.
Ako je image - onda zaboravi
Ako su samo DVD-fileovi - možda
Ako ti je nedovršen neki VOB file (video) onda će bez problema raditi
Ako ti su informacijski fileovi (BUP, IFO) onda zaboravi
probaj isti taj torrent naći negdje drugdje i odaberi da ti skida tamo gdje ti je taj video, on ce ga chekirati i ako ima koji seeder odseedat ce ti to do kraja i bog.
ovako brate imas dvije solucije,
1. da cekas dok se ne vrati seeder i da od seda do kraja kako to Bog zapovjeda
2. da naziv torrenta copy paste u google i vidjet ces sta ce otvorit, i prije nego pocnes skidad drugi pogleda dal je ista velecina ne u GB nego u bytima, te zatim pogledaj dal je isti raspored mapa.... onda izbrises stari o pokrenes taj on ce ti cheeckati do tih 97% ili vec koliko ti je stalo i dalje nastavit ( ali gledaj da opet ne pocnes skdiat sa 0 seedera jer bez seedera nema torrenta jedino ako se ne radi npr igra GTA IV i ti trebas samo npr nfo datoteku pa onda mozes to skinut od leecera )
ako ne bude isto javis mi da ja to pogledam mozda nadem na privatnim torrentima pa up na rapid i tebi na HDD
I meni se znalo dogoditi; dođe do 40-50% i stane.
Sada skidam Far Cry 2. (Na 40% je trenutno)
šutite svi!
ja sam se kao dijete patio skidajući pokemon film, skida se 24 sata 900 MB
Idi na stranicu: http://filesharefreak.com/tutorials/how-to-speed-up-torrents-with-low-seeders/
Slijedi upute, možda pomogne
Ma to sam skida koncert od Motley Crua i nisam čita komentare ispod kad sam naša stranicu di se nalazi taj torrent. I kad mi je zablokiralo odem ja na stranicu i vidim ispod jedno 20 - 30 komentara svima blokalo na 98.6% .. lol
pa to je nevjerovatno.. meni je odma bilo čudo kako mi more skidati oko 450-500 kb/s kad ima 0 seedera i 16 peersa.. ccc.. ali izbrisa sam torrent i skinia neki drugi koncert.. nema veze, jbg dogodi se.
meni je odma bilo čudo kako mi more skidati oko 450-500 kb/s kad ima 0 seedera i 16 peersa.. ccc.. ali izbrisa sam torrent i skinia neki drugi koncert.. nema veze, jbg dogodi se.
E vidiš, zato prije uvijek pogledaj "Availability", tam kraj ratia - mora biti 1.000 ili više da ti se nebi događale takve stvari ubuduće...
I meni je jednom stal na 99.8% file od 7.5gb kojeg sam skidal do te točke cca 5dana!
meni je odma bilo čudo kako mi more skidati oko 450-500 kb/s kad ima 0 seedera i 16 peersa.. ccc.. ali izbrisa sam torrent i skinia neki drugi koncert.. nema veze, jbg dogodi se.
E vidiš, zato prije uvijek pogledaj "Availability", tam kraj ratia - mora biti 1.000 ili više da ti se nebi događale takve stvari ubuduće...
I meni je jednom stal na 99.8% file od 7.5gb kojeg sam skidal do te točke cca 5dana!
e onda si stvarno peh!
ako naletiš na torrent s mnogo ovih koji šalju brzo če se skinuti
npr. meni se ponekad skida prek 490 kB/s ali ultra rjetko
zato privatni torrenti rules :D...meni je uvijek preko 490 kB/s :)
meni i BORG-u. torrente sa demonoida nekad i oko 900 kB/s
Ja uvijek trazim verified jer su oni najsigurniji
a što fali privatnom?
a što fali privatnom?
Nebi znal, nikad nisam skidal sa privatnih :DDD
Vjerojatno nikaj
a što fali privatnom?
Vjerojatno nikaj
mah, na privatnim nećeš često naći fake i trojance, tj. sigurniji su, naravno, samo ako su kvalitetni
a što fali privatnom?
Vjerojatno nikaj
mah, na privatnim nećeš često naći fake i trojance, tj. sigurniji su, naravno, samo ako su kvalitetni
pa ak su kvalitetni nema problema ni s onim torrentima na public torrent search
meni i BORG-u. torrente sa demonoida nekad i oko 900 kB/s
Kakav demonoid ja tamo gotovo pa nista neskidam, ispricavam se na off topicu.
Tl je zakon.
jel prezivio torrent,
ako nije moja sucut
kada je sprevod
kad se radi o takvim ˝veličinama˝, ja uvik prije pogledam komentare, ljudi imaju malo više iskustva :)