Torrent problem

poruka: 8
|
čitano: 4.148
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Torrent problem

NIJEDAN torrent program mi ne dowloada fajlove s neta. Da li trebam podesti router ili što?

Pošto sam tek dobio ADSL može malo detaljnije objašnjenje. Probao sam sa Azureusom, utorrent, bitspirit

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
Torrent problem

Hmmm pa u routeru možeš otvoriti port tj, forwardirati port za određeni torrent klijent koji koristiš,

isto tako obrati pozornost da torrent file koji pokušavaš skinuti ima seedove a i peerove jer ako ih nema onda nema ni skidanja Osmijeh

Što se tiče forwarda portova evo pogledaj si na ovom linku

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

Prvo izabereš svoj router pa program za koji želiš forwardirati port i onda imaš objašnjeno.

Have you ever danced with the devil in the pale moonlight?
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2008 21:37 (fatbastard).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Torrent problem

LINK!

Slobodno preskoci dio sa virtualnim racunalom!

Probaj, mozda ti uspije!

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Torrent problem
fatbastard kaže...

Hmmm pa u routeru možeš otvoriti port tj, forwardirati port za određeni torrent klijent koji koristiš,

isto tako obrati pozornost da torrent file koji pokušavaš skinuti ima seedove a i peerove jer ako ih nema onda nema ni skidanja Osmijeh

Što se tiče forwarda portova evo pogledaj si na ovom linku

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

Prvo izabereš svoj router pa program za koji želiš forwardirati port i onda imaš objašnjeno.

Uspjelo je. Hvala.
Problem riješen.
Assassin kaže...

LINK!

Slobodno preskoci dio sa virtualnim racunalom!

Probaj, mozda ti uspije!

nije uspjelo

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Torrent problem

uredu ali utječe li to na maxtv? imam dlink dsl-584t i htio bih podesitida komp koristi router kao dhcp poslužitelj i dali to utječe na maxtv?

ššššš... znate ovaj zvuk?
zvuk surfanja internetom!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2008 11:45 (lzgr).

0 0 hvala 0
14 godina
Torrent problem

Imam problem sa Q torrentom.Nikada nisam prckao po njemu,niti imao problema,sve do jucer!

Jednostavno mi nista ne skida niti seeda,jucer sam sa privatnog trackera stavio 4 dokumentarca za skidanje,3 je skinuo,4 je jednostavno stao i ne mrda!Seedersi nestali i stoji mi stalno ono crveno upozorenje(crvena strelica na slici),da nesta ne stima.

Jednostavno sam probao pokrenuti testove(to mi je prije pomagalo kada je bilo žuto upozorenje),no rezultati se vidi na slici(plave strelice),koji god grad na odaberem!

Ako odaberem grad koji je dalje od moje lokacije-Q Torrent se jednostavno ugasi!U par navrata mi je totalno freezao komp!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Torrent problem

Itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Torrent problem

imam slican problem ovome gore,samo meni je gore kod grada,dakle bandwith problem,dok dolje mreza radi,ima normalnu kvacicu...

Milka jesi ti uspio to rijesiti i zna li netko kako to rijesiti...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice