Dakle imam problema s navedenim modemom ...Jucer sam ga dobio uz MAxTv .. Odmah da napomenem sve sam sam pospajao. E sada, stvari stoje ovako .. MAxTv stalno radi, dok internet svaki put kad se ukljuci racunalo ne radi ... treba se stalno mrdati po postavkama (otklanjanja poteskoca - Windows 7) ili stalno javlja neku gresku DNL (tako nesto) ... kad napokon (kojih 15 minuta) W7 pronade gresku, stisnem da poveze to (ethrnet ili DSL) i onda normalno radi net (do sljedeceg gasenja) ... Nerazumijem u cemu je problem?!
Recite ako trebate da nesto slikam ili nesto ... Sa starim modelom (Dlink obicni) nije bilo nikad problema
P.s.- jos me zivcira sto neznam ugasiti kad stisnem na modemu onaj veliki gumb s prednje strane modema ... stalno svijetli, a koliko sam skuzio to je za WLAN ... i nikako ga nemogu iskljuciti, a niti jedan uredaj mi nema WIfi pa niti mi to ne vrijedi nista posebno .... Niti neznam zasto Tcom salje taj bezicni modem s MAXTVom ako se MAx iovako ionako povezuje s ethrnet kablom :S
EDIT: odkad sam stisnuo taj gumb i stalno svijetli jednostavno mi je pala brzina neta (prije sam imo na spedtestu 4.34 - mjereno s dlinkom , jucer 4.24 - mjereno s novim thomsonom, a danas s gumbom tim (ako ima kakve veze) speedtest prikazuje 2.34 te ping 200+ a bio mi je oko 34 ... Stavrno velika razlika .... MOLIM HITNO POMOC ... izludjet cu s Tcomom
EDIT2: lampica i wirles pogaseni (uspio sam na 192.168.1.1 nesto sprtljati da se wifi ne pali ... od onda je net prihvatljivih brzina :)
http://www.speedtest.net/result/1304495865.png
medutim jos ostaje problem da se net ne pali dok i PC vec da treba u control panelu slagati (onemoguci vezu - pa omoguci) .. znm da 1-2 min nije puno, ali iritira :S