Thomson tg782i tcom problem

poruka: 4
|
čitano: 4.019
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
T-com (Thomson tg782i) problem

Dakle imam problema s navedenim modemom ...Jucer sam ga dobio uz MAxTv .. Odmah da napomenem sve sam sam pospajao. E sada, stvari stoje ovako .. MAxTv stalno radi, dok internet svaki put kad se ukljuci racunalo ne radi ... treba se stalno mrdati po postavkama (otklanjanja poteskoca - Windows 7) ili stalno javlja neku gresku DNL (tako nesto) ... kad napokon (kojih 15 minuta) W7 pronade gresku, stisnem da poveze to (ethrnet ili DSL) i onda normalno radi net (do sljedeceg gasenja) ... Nerazumijem u cemu je problem?!

Recite ako trebate da nesto slikam ili nesto ... Sa starim modelom (Dlink obicni) nije bilo nikad problema

P.s.- jos me zivcira sto neznam ugasiti kad stisnem na modemu onaj veliki gumb s prednje strane modema ... stalno svijetli, a koliko sam skuzio to je za WLAN ... i nikako ga nemogu iskljuciti, a niti jedan uredaj mi nema WIfi pa niti mi to ne vrijedi nista posebno .... Niti neznam zasto Tcom salje taj bezicni modem s MAXTVom ako se MAx iovako ionako povezuje s ethrnet kablom :S

EDIT: odkad sam stisnuo taj gumb i stalno svijetli jednostavno mi je pala brzina neta (prije sam imo na spedtestu 4.34 - mjereno s dlinkom , jucer 4.24 - mjereno s novim thomsonom, a danas s gumbom tim (ako ima kakve veze) speedtest prikazuje 2.34 te ping 200+ a bio mi je oko 34 ... Stavrno velika razlika .... MOLIM HITNO POMOC ... izludjet cu s Tcomom

EDIT2:  lampica i wirles pogaseni (uspio sam na 192.168.1.1 nesto sprtljati da se wifi ne pali ... od onda je net prihvatljivih brzina :)

http://www.speedtest.net/result/1304495865.png

medutim jos ostaje problem da se net ne pali dok i PC vec da treba u control panelu slagati (onemoguci vezu - pa omoguci) .. znm da 1-2 min nije puno, ali iritira :S

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 14:27 (x360gamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: T-com (Thomson tg782i) problem

Zašto gasiš modem idi na 192.168.1.1 i postavi vezu da je stalno spojena (eng. : always on ) ,a ako to neradi zovi besplatan broj 0800 9000

S poštovanjem, jsp_knzvc
17 godina
odjavljen
Re: T-com (Thomson tg782i) problem

Nisu ti dobro naštelane postavke na windowsima. Start - Run (Pokreni) ili Win + R. Kad se otvori Run prozorčić, upiši cmd i stisni enter. To napravi kad ti net radi i kad ti ne radi.

U command promptu upiši ipconfig /all i stisni enter. Kopiraj oba slučaja (kad net radi i ne radi) ovamo da vidimo u čemu je problem. Kako kopirati? Desni klik bilo gdje u prozoru - select all (označi sve) - enter i zalijepi na forum.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
Thomson tg782i tcom problem

Moja preporuka ti je da nazoveš 0800 9000. 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice