T-com pucanje internet veze

poruka: 7
|
čitano: 3.325
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
T-com pucanje internet veze

Dakle, kad god pokrenem neku aplikaciju koja zahtjeva konekciju na internet meni nakon par minuta pukne veza.Par minuta prije pisanja ovog posta sam pokrenuo BIONIC (SETI@home),i nakon par minuta mi je puknula veza.Budući da sam čitao slične postove na ovom forumu (problem sa pucanjem veze nije novi),vidio sam da je jedan od mogućih problema procesorom.Doma imam dvojezgreni procesor koji radi na 3.2 MHz i koji se ne pregrijava,znači ovo odklanja problem vezan uz procesor.Da li netko zna u čemu bi mogao biti problem,i kako ga riješiti?

Vista Home Premium 64 bit.

dvojezgreni procesor koji radi na 3.2 MHz

6 GB rama

Kasda router

Failure is never an option

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: T-com pucanje internet veze
MegaMass 2000 kaže...

Dakle, kad god pokrenem neku aplikaciju koja zahtjeva konekciju na internet meni nakon par minuta pukne veza.Par minuta prije pisanja ovog posta sam pokrenuo BIONIC (SETI@home),i nakon par minuta mi je puknula veza.Budući da sam čitao slične postove na ovom forumu (problem sa pucanjem veze nije novi),vidio sam da je jedan od mogućih problema procesorom.Doma imam dvojezgreni procesor koji radi na 3.2 MHz i koji se ne pregrijava,znači ovo odklanja problem vezan uz procesor.Da li netko zna u čemu bi mogao biti problem,i kako ga riješiti?

Vista Home Premium 64 bit.

dvojezgreni procesor koji radi na 3.2 MHz

6 GB rama

Kasda router

tu je problem
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
neaktivan

Kako to riješiti,nazvati T-com pa zatražiti novi router,možda novi firmware?

17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Ma samo će ti reći da je problem do tebe ili slično. Zovi ih više puta dok ne kažu da će poslat nekog svog - i onda njemu kaži da ti da router jer misliš da je do toga. Sve ovisi o njihovom serviseru i koliko ti je on voljan dati. Meni je dao odmah novi router koji radi ko urica, dok je mome frendu neki drugi govorio da je to do centrale i da će oni to srediti i nije mu htio dati router. Sve ovisi ko ti dođe, ali budi dosadan s prigovorima pa će učiniti sve da te se riješe.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

glupi T-com 

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2009 17:17 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Ma samo će ti reći da je problem do tebe ili slično. Zovi ih više puta dok ne kažu da će poslat nekog svog - i onda njemu kaži da ti da router jer misliš da je do toga. Sve ovisi o njihovom serviseru i koliko ti je on voljan dati. Meni je dao odmah novi router koji radi ko urica, dok je mome frendu neki drugi govorio da je to do centrale i da će oni to srediti i nije mu htio dati router. Sve ovisi ko ti dođe, ali budi dosadan s prigovorima pa će učiniti sve da te se riješe.

Ma nije do centrale,sad kad sam pisao ovu poruku istovremeno sam pokrenuo Defragglera i veza mi je pukla.Da li postoji opcija da ja sebi kupim router,i da s tim routerom mogu zatražiti povećanje brzine ili promjenu paketa?
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
Paolo2612 kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Ma nije do centrale,sad kad sam pisao ovu poruku istovremeno sam pokrenuo Defragglera i veza mi je pukla.Da li postoji opcija da ja sebi kupim router,i da s tim routerom mogu zatražiti povećanje brzine ili promjenu paketa?
 Ma ovo 100% nije do centrale, znam po sebi. Meni su htjeli prodati priču da neki moj susjed ima MaxTV i da nam se vodovi dodiruju tako da kad on prebaci program mene izbaci s interneta. Pa sam im izdjelio par lijepih riječi preko telefona, pa su mi rekli da ja nemam pojma. Kada sam im rekao da mi se internet iskopča točno svakih 1h i 27 minuta, onda su konstatirali da je to zanimljiv slučaj i da će netko navratitiSmijeh
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice