Spor internet

poruka: 17
|
čitano: 4.344
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Spor internet do zla boga

evo ovako imam jedan iritirajući problem sa internetom

od prošlog tjedna je naglo usporio,sporo mi učitava stranice,na mozilli ono "povezivanje" traje čitavu vječnost,kao i na ostalim browserima koje imam (google chrome,opera,internet explorer) you tube treba da se učita dosta dugo pa me živcira blokanje u sred videa i odmah u početku,na torrentu mi neskida brže od 40kbs a prije je bilo 400+ sad skidam najnoviju verziju mozille pa cu je sad instalirat (15mb je trebalo 15 minuta da skine) ne otvara mi forume,... i ostale stvari da sad ne nabrajam

bilo je nekih sitnih virusa koje sam sad uklonio,izbrisao 100GB filmova i igara što je bilo u mapi downloads čisto da oslobodim prostora

do čega je problem? imam maxadsl na flatrate

do prije tjedan dana je bilo super a sad je nemoguće ni playtoy igrat na miru da ne šteka

hvala unaprijed :)

P.S. oprostite,znam da ima bezbroj ovakvih tema ali trebam to rješit pa ovako mislim da će bit više odaziva :)

Bog na nebu,Opel na zemlji
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Spor internet

Kakvi su ovo naslovi?

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 22:17 (royalhero).
17 godina
neaktivan

uradi kako piše u ovom postu ,računalo ti je zaraženo

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Spor internet do zla boga
matkoGSi kaže...

evo ovako imam jedan iritirajući problem sa internetom

od prošlog tjedna je naglo usporio,sporo mi učitava stranice,na mozilli ono "povezivanje" traje čitavu vječnost,kao i na ostalim browserima koje imam (google chrome,opera,internet explorer) you tube treba da se učita dosta dugo pa me živcira blokanje u sred videa i odmah u početku,na torrentu mi neskida brže od 40kbs a prije je bilo 400+ sad skidam najnoviju verziju mozille pa cu je sad instalirat (15mb je trebalo 15 minuta da skine) ne otvara mi forume,... i ostale stvari da sad ne nabrajam

bilo je nekih sitnih virusa koje sam sad uklonio,izbrisao 100GB filmova i igara što je bilo u mapi downloads čisto da oslobodim prostora

do čega je problem? imam maxadsl na flatrate

do prije tjedan dana je bilo super a sad je nemoguće ni playtoy igrat na miru da ne šteka

hvala unaprijed :)

P.S. oprostite,znam da ima bezbroj ovakvih tema ali trebam to rješit pa ovako mislim da će bit više odaziva :)

S čim si čistio komp od virusa? Najbolje ti je skinit mbam i s njim poskenirat. Spajaš li se bežično na ruter? Koju vrstu enkripcije si stavio? Ako je wep možda je netko probio šifru pa ti se kači na net.

15 godina
protjeran

Koga briga za naslov

Prvo probaj sa Ccleanerom

http://www.filehippo.com/download_ccleaner/download/ac2208e695b984ee54d433c965ed83de/

Odi u C/Documents and Settings/tvoje ime/Local Settings/Temp

U tom Temp folderu SVE označi i obriši

http://www.soundstream.com/

0 0 hvala 0
14 godina

e ovako taj malwarebytes imam i antivirus mi je avira,zna izbacit da je pronašao neki virus i ja stisnem remove a ono nakon par minuta se opet pojavi ista stvar

koji je najbolji bestplatni antivirus? imao sam prije nod32 smart security 4 i i nikad virus nisam dobio

ee i moguće je da mi se neko kači bežično (ima par susjeda koji internet ne plaćaju pa se laptopima naseru) i kao zaštit svoj router?

onaj post ću pročitat malo kasnije

nemam šifru na svoj net,bez ključa je,kako ga stavit?

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 18:29 (matkoGSi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

{#}.

1 1
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 18:29 (shady1024).

1 0 hvala 0
16 godina
Rofl bez sifre :D
Master131 EESP - Undetected since 4/6/11
14 godina
neaktivan

bola uzjahali, zaštiti to šifrom, ko zna koliko ih je spojeno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja isto nisam imao šifru, dok nisam skužio da se netko spaja na moju mrežu. E sad, ne bi meni to bio problem (imam flat, neka koristi čovjek, možda nema para) ali je skidao torrente pa je sve usporeno bilo. Zato sad imam šifru :)

Ako znaš da ti se spajaju, stavi zaštitu, imaš mali milijun tutoriala na svim jezicima kako i koju zaštitu staviti.

Btw. dobar naslov, samo zbog njega sam došao u ovu temu )

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV

1 0 hvala 0
16 godina
OriginalEXE kaže...

E sad, ne bi meni to bio problem (imam flat, neka koristi čovjek, možda nema para) ali je skidao torrente pa je sve usporeno bilo. Zato sad imam šifru :)

Pa da...nije nikakav problem što ti se bilo tko može spojiti u kućnu, privatnu mrežu. /sarcasm off

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
DamageHigh kaže...
OriginalEXE kaže...

E sad, ne bi meni to bio problem (imam flat, neka koristi čovjek, možda nema para) ali je skidao torrente pa je sve usporeno bilo. Zato sad imam šifru :)

Pa da...nije nikakav problem što ti se bilo tko može spojiti u kućnu, privatnu mrežu. /sarcasm off

Da znaš di živim znao bi i o čemu pričam :) Nema u mom mjestu nitko tko bi zlorabio moju mrežu, mislim da im je Facebook maksimalni doseg, eventualno paljenje uTorrenta.

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV
14 godina

imam zyxel p660hw-d3 router

da li treba imat nekakv software od njega ili se to može na neki drugi način

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 19:08 (matkoGSi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NE WEP, WPA2-PSK se stavlja.
WEP je jako lagano probit.
Master131 EESP - Undetected since 4/6/11
14 godina
neaktivan
Re: Spor internet
8ax kaže...
WEP je jako lagano probit.

Da, uz Linux BackTrack par minuta posla.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 22:17 (royalhero).
14 godina
Spor internet

stavljena wpa-psk zaštita,wpa2-psk mi se nije ni ponudio,uostalom moji susjedi nisu haker pa neće probiti,internet se ubrzao nako čišćenja i stavljanja novoji verzija nekih programa

sve u svemu hvala vam :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice