Spajanje na tuđi internet

poruka: 34
|
čitano: 14.061
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Spajanje na tuđi internet

EE vako...

Imam ja sad kompjuter i laptop i ovaj mi je internet bozicni..

Sad bi zelio da ja u jednoj sobi sa laptopom a u drugoj sobi komp i ovi kablovi su spojeni na komp i mogu li ja da hvatam internet na laptopu sa kompjutera..

A da me netrebaju ovi kablovi ako moze preko nekog programa...POMOZITE

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Spajanje na tuđi internet
kIWAAS kaže...

EE vako...

Imam ja sad kompjuter i laptop i ovaj mi je internet bozicni..

Sad bi zelio da ja u jednoj sobi sa laptopom a u drugoj sobi komp i ovi kablovi su spojeni na komp i mogu li ja da hvatam internet na laptopu sa kompjutera..

A da me netrebaju ovi kablovi ako moze preko nekog programa...POMOZITE

Ako ti router ima WiFi točnije Wireless,i laptop isto onda se spojiš na njega bežično i to je to.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
16 godina
neaktivan
Re: Spajanje na tuđi internet
codec kaže...

Ma to je protuzakonito al ko te pita kod nas u selu lik to već duže radi i šta niko mu nije ništ napravio Cool

...nije protuzakonito ako mi se wireless po default-u sam spaja na dostupni uređaj u blizini, a tip

valjda ima flat pa ga nije briga ili nema pojma kaj radi...već tri mjeseca mi je ovo

svakodnevno dostupno pa već razmišljam da odjavim pretplatu...{#}

...kaos...
16 godina
RE: Spajanje na tuđi internet
mario.L_hr kaže...
DamageHigh kaže...
mario.L_hr kaže...

Jesi li pokušao koristiti njegove korisničke podatke za pristup internetu. Ako ste kod istog davatelja usluga to bi funkcioniralo, barem prema onome što su meni rekli u SZK T-Com-a. Pogledaj ovdje iskustvo jednog korisnika.

Probao sam to i naravno, ne funkcionira..

Pa onda bi netko uzeo flat i cijeli bi se Zagreb koristio istim računom...-.-

Probaj ga kontaktirati na PM da ti objasni kako to on radi, učinio mi se ozbiljan. Ja to nisam radio ali su me j****i iz SZK T-Coma, kada mi nisu odjavili jednu uslugu, kod prelaska na iskon, da uslugu mogu koristiti kod nekog drugog korisnika s vlastitim korisničkim podacima i da se promet u tom slučaju obračunava meni (to je govorila neka šefica u SZK).

Stari su postovi, ali kako se tema aktivirala, sada sam ih pročitao i moram reagirati na svoj post.

Bio si u pravu. Stvar funkcionira, samo je bitno da (naravno) nije više priključaka od jednom spojeno preko istog korisničkog računa. U mom slučaju, testirano je na T-comu.

Isprike na širenju dezinformacija...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice