Tetak mi svaki mjesec od 10 GB prometa potroši 2GB, a ovo ostalo propadne.Mogu li ja ikako njegov promet prebaciti na svoj, i jeli to legalno.Postoji li kakav program za to???
Tetak mi svaki mjesec od 10 GB prometa potroši 2GB, a ovo ostalo propadne.Mogu li ja ikako njegov promet prebaciti na svoj, i jeli to legalno.Postoji li kakav program za to???
Ako živi blizu tebe koristi wireless i njegov WEP key , a ako je dalje od tebe , nikako .
ne koristi wirelles,ima li jos kakav nacin... A od mene je udaljen oko kilometra...
ne koristi wirelles,ima li jos kakav nacin...
Ako zivi dalje od tebe , NIKAKO .
ne koristi wirelles,ima li jos kakav nacin...
Ako živiš blizu njega možeš jedino wirelessom, ili povuć nekako po vani ethernet kabal (max. duljina oko 100m). Drugačije nikako...
Uz tetkov pristanak svaki mjesec odeš do njega, naskidaš si filmova, igrica, glazbe,... čega već hoćeš za ostale gigabajte, i svi sretni i zadovoljni. 
Uz tetkov pristanak svaki mjesec odeš do njega, naskidaš si filmova, igrica, glazbe,... čega već hoćeš za ostale gigabajte, i svi sretni i zadovoljni. 
jedino tako....
Nista onda, hvala na pomoći...
Ili se ulogiraš s njegovim podacima, ali onda ne možete istovremeno koristiti net.
Ma to je protuzakonito al ko te pita kod nas u selu lik to već duže radi i šta niko mu nije ništ napravio 
Tako sam i radio
, ali kako oni hakeri mogu preko ip adrese nekako skidati promet ili upasti u PC?
Ma to je protuzakonito al ko te pita kod nas u selu lik to već duže radi i šta niko mu nije ništ napravio 
Imam od njega dopustenje za to, jer on samo pregleda facebook i to je to.Ne koristi se puno internetom.
Jesi li pokušao koristiti njegove korisničke podatke za pristup internetu. Ako ste kod istog davatelja usluga to bi funkcioniralo, barem prema onome što su meni rekli u SZK T-Com-a. Pogledaj ovdje iskustvo jednog korisnika.
Koliko vidim ti niski haker, ali ipak nisi toliki početnik da ne znaš koristiti Google i YouTube 
Koliko vidim ti niski haker, ali ipak nisi toliki početnik da ne znaš koristiti Google i YouTube 
Nisam haker, ali ne bih volio nesto uraditi da prenocim u policiji 
Jesi li pokušao koristiti njegove korisničke podatke za pristup internetu. Ako ste kod istog davatelja usluga to bi funkcioniralo, barem prema onome što su meni rekli u SZK T-Com-a. Pogledaj ovdje iskustvo jednog korisnika.
Kod istog smo davatelja usluga, ali s njegovim korisnickim imenom i lozinkom samo mogu pregledati koliko je prometa potroseno, nista vise...
Upravo na ovim stranicama možeš pronaći sve relevantne informacije o legalnosti i samom izvođenju postupka.
BTW ako je druga strana suglasna i ne prijavi te nemaš frke.
danas momci neidu u vojsku a prije je bilo nisi muško ko nezavršiš vojsku a danas nisi muško ako ne prinočiš u policiji šala
ajmo na temu može naravno da moš bežično koristit njegov net potpuno legalno samo je pitanje koliko je to isplativo ja živin namoru ima jedan kanp ko je prilično velik čovik ima antenu 12 decibela i pokriva cjeli kanp sto posto signala da gosti mogu na net ja san od kanpa zračne linije 3 kilometra i vatan njegov signal 80% sasvin dovoljno tako i ti kod njega staviš antenu staviš kod ali dugačak i kad si kuči s de linkom vataš njegov signal na kilometar bez greške
trošak 3000kn
danas momci neidu u vojsku a prije je bilo nisi muško ko nezavršiš vojsku a danas nisi muško ako ne prinočiš u policiji šala
ajmo na temu može naravno da moš bežično koristit njegov net potpuno legalno samo je pitanje koliko je to isplativo ja živin namoru ima jedan kanp ko je prilično velik čovik ima antenu 12 decibela i pokriva cjeli kanp sto posto signala da gosti mogu na net ja san od kanpa zračne linije 3 kilometra i vatan njegov signal 80% sasvin dovoljno tako i ti kod njega staviš antenu staviš kod ali dugačak i kad si kuči s de linkom vataš njegov signal na kilometar bez greške
trošak 3000kn
Sreća nije skupo...
ali ti si daleko kilometar i nije tako skupo pošto nečeš platit preplatu i net
Probao sam to i naravno, ne funkcionira..
Pa onda bi netko uzeo flat i cijeli bi se Zagreb koristio istim računom...-.-
Probao sam to i naravno, ne funkcionira..
Pa onda bi netko uzeo flat i cijeli bi se Zagreb koristio istim računom...-.-
Probaj ga kontaktirati na PM da ti objasni kako to on radi, učinio mi se ozbiljan. Ja to nisam radio ali su me j****i iz SZK T-Coma, kada mi nisu odjavili jednu uslugu, kod prelaska na iskon, da uslugu mogu koristiti kod nekog drugog korisnika s vlastitim korisničkim podacima i da se promet u tom slučaju obračunava meni (to je govorila neka šefica u SZK).
ko zna što si ti proba svaka antena ima zaštitu od neželjenih spajanje tako da i cjeli zagreb može bit pokriven s nekoliko antena samo što se takve antene koreste za auto kapove i slične prostore
http://www.linea-nera.hr/shop/podkategorije.asp?cat=mrezna-oprema---aktivna&subcat=lan-wireless-antene
da ne otvaram novu temu.....trebao bi preporuku za spajanje na internet jer zivim u iznajmljenom stanu u novom zg...najisplativija opcija da uvedem internet...btw vlasnica stana ne zeli nista potpisivati....inace koristim laptop....preporuka koji i kakav internet da uvedem.-....hvala
da ne otvaram novu temu.....trebao bi preporuku za spajanje na internet jer zivim u iznajmljenom stanu u novom zg...najisplativija opcija da uvedem internet...btw vlasnica stana ne zeli nista potpisivati....inace koristim laptop....preporuka koji i kakav internet da uvedem.-....hvala
Najednostavnije ti je da uzmešovako nešto. Nemora biti Tmobile ima i tele i vip.
Ili kradi susjedov signal .
e a sta sa b-netom jel se to moze uvest?
e a sta sa b-netom jel se to moze uvest?
A neznam onda bili trebala vlasnica stana potpisivati, posto je sve to na preplatu kao Tcom, Optima. Sve je to isto, a ako baš neželišimati nikakve veze s vlasnicom stana u vezi interneta i telefona najbolja ti je ona opcija sa Internet stickom ijako je dosta skuplja.
Isto ti porazgovaraj sa vlasnicom i probaj nekako rjesiti, ijako neznam jel ona treba nesto potpisivati. Zovneš Bnet ili bilo koga i pitaš rješenje za tvoj problem.
Koliko ja znam ne moraš biti vlasnik da bi ti uveli B.Net. U svakom slučaju moraš vlasniku najaviti da ćeš uvesti tako nešto kako se nebi iznenadio zbog kanalica s kabelima. Najbolje ti je da ih kontaktiraš direktno i vidiš što se može.
Možeš ti potpisati ugovor kao podstanar, ne mora ona ništa potpisivati. Bilo je nedavno na TVu, kako su neku ženu prevarili jer je potpisala ugovor da podstanarima uvedu net, pa se ovi pokupili i otišli, a njoj ostao ugovor. Uglavnom, u tom prilogu je navedeno kako podstanar može na svoje ime dobiti priključak na internet, odnosno potpisati ugovor. Najbolje bi ti bilo da se raspitaš u lokalnom centru, pošalješ mail ili nazoveš SZK operatera kojeg želiš.
Imaš boljih wifi antena s kojom ćeš moć lovit signal od tetka ako živi 1km od tebe!