Raskid ugovora

poruka: 8
|
čitano: 3.933
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Raskid ugovora

s t-comom, koliko bi me koštaja raskid ugovora s adslom a tek mi ističe sljedeČE godine, tija bi priči na optimu je je zakon a adsl je nesviđa mi se...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Raskid ugovora
Barbarijan kaže...

s t-comom, koliko bi me koštaja raskid ugovora s adslom a tek mi ističe sljedeČE godine, tija bi priči na optimu je je zakon a adsl je nesviđa mi se...

mislis da je optima najvise fer?..varas se sve je to isto svi samo misle na svoju guzicu i kako ce zaradit vise para....
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
17 godina
neaktivan

ma nezadovoljan sam adslom previše je skup, a prijatelj mi je na optimi i reka mi je prije bila sranje ali da su sada sve poboljšali sve je jeftino i više neizbacuje s neta.

a u t-coma plaćam još ono đubre od maxtva što negledam jer je sranje.. preskupo..

16 godina
neaktivan
Raskid ugovora

Ja sam ti na optimi FlatRate 1024/256 kbps i račun mi je 150 kuna, telefon i internet sve skupa.

Intel core 2 duo E4500,2x2.2 ghz Mb gigabyte 945P-DS3,s775 Ram 2GB PC5300,667Mhz HDD Seagate Barracuda 7200.10 250GB,16MB GF 8500 GT 512MB Thermaltake VE7000BWS Soprano DX FortroN BlueStorm 500w Samsung SM 940NW 19" LCD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Barbarijan kaže...

ma nezadovoljan sam adslom previše je skup, a prijatelj mi je na optimi i reka mi je prije bila sranje ali da su sada sve poboljšali sve je jeftino i više neizbacuje s neta.

a u t-coma plaćam još ono đubre od maxtva što negledam jer je sranje.. preskupo..

dakle koji si paket uzeo 1GB, 10GB ili flat i mjesecni racun koji platiš x 12 mjeseci ugovora

Optima je više fer e i raspitaj se ima li ti signala za iskon jer on nudi za ucenike studente i profesore 100kn mjesecno flat 5Mbps i uplink 512 Kbps !!! nice ha

šteta ja sam na otoku pa ne mogu koristit ništa drugo osim t-coma
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
17 godina
Barbarijan kaže...

Obično ide:
mjesečna pretplata pomnožena s brojem mjeseci koji je ostao do isteka ugovora = iznos koji moraš platiti ako želiš raskinuti ugovor prije njegovog isteka
17 godina
neaktivan

unti jarca, to mi je priskupo, onda sam prisiljen ostati na adslu.. jbg

16 godina
neaktivan
Raskid ugovora

ej aj sam na iskonu! 3mbit/s i pretplata 170! brijem da su cak pjeftinili! skoro nikad mi ni

izaso ! zast jer je tht grupa kupila iskon!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice