Dosta ga često koristim skoro svaki dan i prezadovoljan sam sa njim.
Rapidshare - pitanja i odgovori
- poruka: 201
- |
- čitano: 44.927
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Premium accaunt rules
Skini si rapget 1.41 ili ak ima novi.
Upišeš usre name i pass pod servers i furaj miki.
Skidaš koliko hočeš fileova odjednom
Ako ti se ruši onda taj link više ne postoji.
Pozdrav
Skini si rapget 1.41 ili ak ima novi.
Skidaš koliko hočeš fileova odjednom
Flashget sa dodatkom za firefox.
Ponekad mi se zna dogoditi da se download sa rapidsharea zamrzne i onda moram skidati sve ispočetka. Jel zna neko zašto se događa to zamrzavanje?
Zato što nemaš premium.
Zato što nemaš premium.
Zato što nemaš premium.
Prije sam puno skido sa rapidshara ali mi je dosadilo čekanje oko 1 min da počne skidati ili skidanje datoteku po datoteku,
pa sam preso na torrente pošto nemam papirnatog da uzmem premium account.Stavim da se skida i gotovo.
Odličan mi je program Direct download i super šljaka za sada. Netreba se čekat ni sekunde i može se skidat više fileova odjednom. Kao da imaš premium.
Odličan mi je program Direct download i super šljaka za sada. Netreba se čekat ni sekunde i može se skidat više fileova odjednom. Kao da imaš premium.
ma, za skidanje preko rapidsharea koristite CryptLoad, em se ponovno poveže kad preuzme datoteku, još i skida oko 200KB/s
ma, za skidanje preko rapidsharea koristite CryptLoad, em se ponovno poveže kad preuzme datoteku, još i skida oko 200KB/s
Koliko Vas se služi rapidshareom?
Zanima me kako skidati sa rapida a da nemoram otvorit account. Probao sam razne programe kao rapiddown te razne rapidshare tools-e ali bezuspješno.
ako nećeš čekat resetiraj ruter i skidaj ujutro da dobiš full brzinu (210 kb) da već se dugo koristim nijim da znam skoro sve fore ima i nešto sa java scriptom al ja se s tim ne bi gnjavio a dobar je rapidshare i megaupload al ja sam sad prosvijetljen torrentima !
Ja sam probao sa tim programamo, medutim neće da restarta modem, jeli tko zna kako da to namjestim?
imaš vodiče na internetu
Ja sam probao sa tim programamo, medutim neće da restarta modem, jeli tko zna kako da to namjestim?
Ajde dajte link, tražim to već dugo vremena i nikako da nađem. Molim vas!!
prije sam stalno koristio rapid premium, ali onda mi se ogadio zbog ograničenja neznam koliko su sad stavili da možeš skinut po danu ili tjednu kako već to ide pa ga niti ne koristim nego torrente (samo legalni materijal naravno)
ja se njime koristim već dugo vrijeme...malo je glup onaj limit...