Pucanje veze

poruka: 7
|
čitano: 2.004
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pucanje veze

Ovako.imam vec duuugo vremena taj problem.Na t-com-u sam imam flat,koristim Kasda router KD318-MUI i kad me netko nazove na telefon veza jednostavno pukne...i tako cijelo vrijeme,a najgore mi je ev skidam igru pa mi veza pukne a ja nisam kod kuce...i tak cijelo vrijeme kad me netko nazove...Jel netko zna mozda u cemu je problem???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pucanje veze

Pa sto trpis tako dugo? Nazovi korisnicku podrsku hta na 0800 900.

Pozdrav
17 godina
neaktivan
Pucanje veze

Korisnička podrška i dosađuj im tak dugo dok ti netko to ne riješi. Ili se prebaci na drugog providera (ja s Iskonom nikad nikakvih problema hvala bogu).

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pucanje veze

izvadi zicu telefonsku iz "uticnice" za telefon i spoji je u splitter to bi trebalo pomoc

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
Pucanje veze

ok,hvala...nadam se da vise nece!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pucanje veze

I ja imam isti takav problem samo sta sam ja i telefon iskopco i opet mi veze puca.......... Npr. sinoc sam cijelu noc skido cod5 i gta4 i nije mi se 1% skiuno jer je veza pukla, a ja sam spavo.....

AMD Ath64 X2 5200+, Asus Radon HD 4550 512 Mb DDR3, HDD 250 Gb
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pucanje veze

ev ovako da objasnim moju sitoaciju:

imam ZyXel.ov P-660HW-D3 router i D-Link.ov USB kao prijamnik.. to jest bežično su povezani.. usb je udaljen od routera jedno 15m, a kad pogledam na onaj mali monitor od veze dolje kraj sata pise mi da je signal odlican..

ev sad u cemu je problem nekad neznam iz kojih razloga pukne veza..

imam max adls flat. brzina mislim da je to nebitno..

ev sad kak rade lampice:

dok je sve normalno prva koja radi je "power" xD ona one 3 mi nesvijetle neznam ni kak se zovu neda mi se ici pogledat xD.. zato sto imam bezicni onda radi "WLAN" "DSL" i "INTERNET" e a kad veze pukne ugase se dsl i internet e onda se sam pokusava spojit i spoji se nakon nekog vremena oko 5 min e a lampice rade onda svaka zeleno osim internet crveno (zeleno je normalno). Tu na pc-u pise da je veza spojena ali na internet nemogu ici.. nemoze mi otvoriti.. ja to rjesim tako da upalim i ugasim router...

ima jos jedna stvar koju sam primjetio... kad igram cod ja konstantno imam lagove (na hrv. cukanja) to jest u codu mi pise ometanje veze ili tako u nekom smislu.. e a neznam jel je to samo meni ili svima koji imaju bezicni net.. sve koje poznam imaju zicni i oni nemaju uopce problema sa vezom a i sve koje poznajem imaju neki drugi router.... jedino ja imam zyxel...a nest sam bio cito na internetu da zyxelovi routeri imaju puno buggova a to neznam jel je istina ili sta vec

et nadam se da sam sve lijepo objasnio i nadam se da ce te mi pomoci... hvala unaprijed Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 3:15 (karlo_sedam).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice