nedavno mi je ukraden profil na facebooku i s njim i email adresa preko koje sam koristio msn
na facebooku sam na pokeru imao 32 milijuna
kako da saznam tko mi je ukrao profil i dali mogu vratiti cipove s pokera
nedavno mi je ukraden profil na facebooku i s njim i email adresa preko koje sam koristio msn
promjena passworda preko e-maila? ako je promjenjen e-mail onda nikako...
napravi novi profil i prijavi facebooku onaj stari u tom slucaju i izbrisat ce ga..
prijavio sam i jos ga nisu izbrisali a jos su ga neki prijavili
a pitam iz razloga jer ja nisam jedini kome je ukraden profil
ukrali su profil jos četvorici i svi su imali dosta cipova na pokeru
(nije meni do toga sto mi je ukro cipove s pokera nego sto sad moram dodavati sve prijatelje ispocetka na fejs)
pa mislim da je to netko tko je izluđen i bez života pa je samo u tome i krade drugima profile i glumi hakera
da promjenjen je pass na emailu i nemogu uci
mogu li kako otkriti tko mi je ukro profil
mogu li kako otkriti tko mi je ukro profil
99.999% da ne mozes! A i da mozes, sto bi isao u Kinu prebiti nekog klinca? :D
Lako moguce da si se logirao kod nekoga i zaboravio logout, ili save password...
da i mislil sam da je nemoguce najti tog ko se spajal
hvala
gle nije za pohvalu ali ja sam znao krasti profile od facea i te fore ali mi je više pun .... toga. mail možeš vretiti tajnim pitanjem i tim glupostima. onda lako face vratiš ja bih te molio mail adresu da vidim da nije neko od mojih frendova imao prste u tome !!!
gle nije za pohvalu ali ja sam znao krasti profile od facea i te fore ali mi je više pun .... toga. mail možeš vretiti tajnim pitanjem i tim glupostima. onda lako face vratiš ja bih te molio mail adresu da vidim da nije neko od mojih frendova imao prste u tome !!!
Dobarrrrrr