Problem sa rapidshareom

poruka: 10
|
čitano: 2.596
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa rapidshareom

ovako... neko mi je dao link jednog download foruma da bih skinula neku muziku i dobro je islo par dana.pisalo je da se treba registrovati,ali meni je islo i bez registracije.   kada sam poslije par dana htjela da koristim pretragu izaslo mi je obavjestenje da se moram registrovati, pa sam i to uradila. medjutim,od tada nemogu da skidam   sa rapida,nego mi izadje sledece obavjestenje:

You want to download the following file:
http://rapidshare.com/files/112102077/BB_King_-_Lucille_cavar_by_forum.yump3.org.rar | 52598 KB
Your IP address  ta-i  ta is already downloading a file. Please wait until the download is completed.

nije mi se to nikad prije desavalo sa rapidom,pa ne znam u cemu je problem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2009 11:30 (iris).

0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa rapidshareom

Rapidshare možeš koristiti na dva načina:

- uz naplatu (Premium user)

- besplatno (Free user)

Kod besplatnog korištenja postoje ograničenja u odnosu na korištenje uz plaćanje:

- najveća dopuštena veličina datoteke od 200MB

- ne možeš prekinuti, pa nastaviti skidanje, nego moraš ispočetka

- manja brzina

- najviše možeš skidati jednu datoteku istovremeno

Tvoj problem leži u ovoj posljednjoj stavci zbog koje dobiješ tu poruku. Ako ne pokušavaš skidati više od jedne datoteke istovremeno (a to ne možeš kao besplatni korisnik) ostali razlozi za ovaj problem mogu biti:

- veći broj računala se spaja na internet preko iste IP adrese - ukoliko pokušavaš skidati s Rapidsharea u školi, na fakultetu, poslu, studentskom domu ili s neke druge javne mreže gdje ima npr. stotinjak računala, ako sva računala imaju istu vanjsku IP adresu, tada se može u jednom trenutku skidati s Rapidsharea samo s jednog računala, dok će svi ostali dobiti poruku koju si ti dobila. Jedino rješenje je pokušati biti brži od ostalih i biti uporan ili kupnja premium računa.

-ako ovu poruku dobijaš na svom računalu doma, provjeri skida li netko od ukućana na drugom računalu istovremeno ili ako su računalo i modem povezani bežično, provjeri krade li ti internet netko od susjeda.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa rapidshareom

znala sam kakva su pravila besplatno skidanje.

kada  pogledam  sve  ostale  mogucnosti,jedino  onda  postoji  opcija  da  mi  neko  krade  net(na  bezicnom  sam,kod  kuce).  Mršti se

u  posljednjih  par  mjeseci  mi  je  brzina  neta  stalno  promjenjiva,dobra  je,pa  odjednom  oslabi...  mozda  je  to  sve  povezano  sa  tim???

17 godina
neaktivan
Problem sa rapidshareom

Resetiraj router pa onda skidaj.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kad bih znala sta je router,mozda bih ga uspjela i resetirati...   :/

17 godina
neaktivan
iris kaže...

kad bih znala sta je router,mozda bih ga uspjela i resetirati...   :/

ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1.
17 godina
neaktivan
Problem sa rapidshareom

Pojednostavljeno onaj uređaj na koji se spajaš žičano ili u tvom slučaju bežično.

Mala kutija koja ima antenu i povremeno blica.

Resetiraš ga tako što ga ugasiš na prekidaču pa upališ ili jednostavno isključiš pa uključiš u struju

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2009 18:44 (Joso162).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

proradilo maloprije...a da nista nisam dirala... hmmNeodlučan

17 godina
neaktivan
Problem sa rapidshareom

Umjesto resetiranja možeš jednostavno pričekati 15 min pa onda staviti da se skida.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma cekala sam satima,ali je jednostavno stalno izlazila ista poruka...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice