Želio bi podesiti komp ili router tako da je moguć pristup na samo nekoliko web stranica. Ima li takvih opcija u routeru (siemens), trebam koristiti neki softver ili ima neko treće rješenje?
Hvala.
Želio bi podesiti komp ili router tako da je moguć pristup na samo nekoliko web stranica. Ima li takvih opcija u routeru (siemens), trebam koristiti neki softver ili ima neko treće rješenje?
Hvala.
ja mislin da samo software može tu pomoći... probaj progooglati parent control pa vidi šta ti izbaci i šta ti najviše paše :)
Daj ljudi proguglajte čoviku, predložite, on će testirat, pomozite. Klikniće Vam na palac gore i hvala na sve postove....
Koji točno siemens router?
Možeš to napraviti na svom računalu, npr. za fejs, ovako:
Odi u windows/system32/drivers/etc i otvori hosts file notepadom(provjeri da nije read-only)
kad otvoriš file vidjet ćeš ovo:
127.0.0.1 localhost
ispod toga dodaj ovo:
127.0.0.1 www.facebook.com
sada bi file trebao ovako izgledati:
127.0.0.1 localhost
Klikni File>Save i gotov si
Odi u windows/system32/drivers/etc i otvori hosts file notepadom(provjeri da nije read-only)
127.0.0.1 localhost
ispod toga dodaj ovo:
127.0.0.1 localhost
I ako koristi Vistu ili 7.-icu onda obavezno otvorit taj file preko - run as administrator.
127.0.0.1 localhost
ispod toga dodaj ovo:
127.0.0.1 localhost
Ovo za host sam znao i prije, ali ovdje se zabranjuje pristup određenim web stranicama, ja trebam malo obrtnuti pristup, trebam zabraniti sve web stranice osim 3-4 određene.
Da, tocno to sad i meni treba a nekako sam slab s idejama... Moze pomoc ?