Registrirao sam se...
Moze malo vise info?
Hvala!
Registrirao sam se...
Moze malo vise info?
Hvala!
Naravno!
Posao se sastoji u gledanju filmskih trailera te pisanju kratkog komentara o dojmu filma.
Za registraciju dobijete bonus 5$
Radni depozit za nadogradnju levela vam se vraca nakon godinu dana!
Dnevna zarada ovisi o paketu nadogradnje VIPa
Novac možete povući svakidan
Nakon 20 dana vracate ulozeni novac i ostalo je samo zarada!
Mogucnost fiksnih mjesecnih prihoda od 1000 dolara.
Sve je legalno i transparentno!
Nitko vas ne tjera na nista,imate 2 probna dana da vidite dali je to za vas ili nije...
Mora se priznat da prevaranti postaju sve kreativniji.
Na netu im pise da su VODECA KOMPANIJA a osnovani 24.11.2022
Uglavnom piramidalna shema, svima dobro poznata, nije ali je scam, sto vise idiota navuces da "rade" za tebe preko svog koda "Vise" zaradjujes, iako nekuzim tko toj firmi isplacuje novac za recenziranje trajlera..
Na netu im pise da su VODECA KOMPANIJA a osnovani 24.11.2022
Uglavnom piramidalna shema, svima dobro poznata, nije ali je scam, sto vise idiota navuces da "rade" za tebe preko svog koda "Vise" zaradjujes, iako nekuzim tko toj firmi isplacuje novac za recenziranje trajlera..
Nitko te ne tjera na ništa, imaš 2 probna dana da vidiš da li je to za tebe ili nije..
Jucer ulozio 1200e...
Sad cemo vidit,pricao sa par ljudi koji su u tome par mjeseci sve se cini oke i uredno isplacuju novce a sada do kada ce trajat to nitko ne zna,ali tko ne riskira ne profitira ;)
Javim kad prvu isplatu napravim...
Još od lika sa dugim stažem na forumu. Cijela 2 dana.
Jucer ulozio 1200e...
Sad cemo vidit,pricao sa par ljudi koji su u tome par mjeseci sve se cini oke,a sada do kada ce trajat to nitko ne zna,ali tko ne riskira ne profitira ;)
Javim kad prvu isplatu napravim...
Još u kasnom srednjem vijeku, a možda i od prije, poznata je karnevalska tehnika označavanja "marks" ili meta za prevaru.
Prevarant zabavlja publiku nekakvim obećanjima, dok njegov partner pronalazi mete u publici koju označava da ju baš prevarant "nasumce izabere".
Ako se ne pronađe dovoljno naivna meta, tu uskače treći pomogač koji glumi sudionika čime se daje kredibilitet prevarantu, i privid da u igri sudjeluje neki "neovisni" igrač.
I tako lijepo navlačite naivce, eto sad ti 10 godina nisi napisao ni jednu poruku na forumu i eto baš si u ovoj temi uložio 1200€.
Izgleda da je vrelo krađe love preko kripta/NFTa presušilo pa se vraćamo prevarama iz 2000e i igraj/piši po web stranici i zarađuj.
I sam sam uso u ovo prije mjesec dana i isplatio ulozeno,a sad dok Javess isplacuje uredno novce svaki tjedan,bas me briga usao tko ili ne haha
Naravno da dobijem nesto kad netko uplati preko mog koda,ali govorim da je zadnjih mjesec dan svaka isplata uredna jebiga,a sad koliko ce ovako nesto trajat nadam se sto duze hahah
Pozz svima! Ako netko zeli drage volje posaljem isplate :)
I sam sam uso u ovo prije mjesec dana i isplatio ulozeno,a sad dok Javess isplacuje uredno novce svaki tjedan,bas me briga usao tko ili ne haha
Naravno da dobijem nesto kad netko uplati preko mog koda,ali govorim da je zadnjih mjesec dan svaka isplata uredna jebiga,a sad koliko ce ovako nesto trajat nadam se sto duze hahah
Pozz svima! Ako netko zeli drage volje posaljem isplate :)
SCAM.
Čim moraš platit unaprjed pa da bi nešto kao zaradio to je prevara. E sad da je se nekako može ovakve "biznismene" prijaviti....
Kad sam imao 8 godina odveli su nas na izlet u Zagreb i u zoološki vrt. Po perivoju su bili štandovi sa đinđuvama, suvenirima.
Tip je stajao pored štanda i pitao što ću uzet - tad su bile popularne narukvice sa imenima.
I uzeo mi je pare i rekao da uzmem narukvicu kad se odlučim. Kad sam se odlučio došao je drugi tip i rekao da platim.
Od tad sam malo manje naivan.
Sta se lozite toliko hahah
Ponavljam ako i je scam,neka je svatko ulaze na vlastitu odgvornost kao i 100k ljudi koliko ih je na telegramu
Dok redovno isplacuju novce,brutala
Do kada ce to trajati? Nemam pojma nitko ne zna,dao bog sto duze:D
Zivili!!
Sta se lozite toliko hahah
Ponavljam ako i je scam,neka je svatko ulaze na vlastitu odgvornost kao i 100k ljudi koliko ih je na telegramu
Dok redovno isplacuju novce,brutala
Do kada ce to trajati? Nemam pojma nitko ne zna,dao bog sto duze:D
Zivili!!
Šta se ložimo? Pozivaš ljude da uplate u scam. I to otvoreno. Mislim da ti budeš brzo završio svoju karijeru na ovom forumu.
Kako je scam ako mi zadnja 4 tjedna sjende po 800 dolara na binance svaki tjedan? hahaha
Mozda je mozda nije? Tko zna? Ulozio sam na vlastitu odgovrnost ko i hrpa hrvata u ovome pa eto ispalo vrhunski nakraju :D
Tko ne riskira ne profitira...