Prenos utakmica online

poruka: 11
|
čitano: 14.744
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Prenos utakmica online

Zna li neko neku stranicu gdje se moze gledati prenos utakmica. najviše me interesuje Armenija - BiH (trenutno je pauza) pa bih volio pogledati 2. poluvrijeme?

gledao sam na justin.tv ali puste 10ak sekundi i onda ugase - mora se platiti...

The blue screen of death is the best game I've ever played.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prenos utakmica online
Music is my life :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Prenos utakmica online

wwitv.com probaj nači tu kanal

Sk8er Boi

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Prenos utakmica online
makaweli kaže...

Sve su (bar ovo što sam ja probao - BiH) linkovi sa justin.tv

17 godina
neaktivan
Prenos utakmica online

Pokušaj onda na MyP2P!

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Prenos utakmica online

Rojadirecta bi možda mogla pomoći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
makaweli kaže...

Pokušaj onda na MyP2P!

Nema ovdje, sve sam pretrazio

16 godina
protjeran
Prenos utakmica online

pa odi na wwitv.com odaberi državu pa kanal pa kaj je tak teško?? večinom češ dobiti stranicu na kojoj če se kad se učita vidjeti video. to se ne mora dogoditi a ako se ne dogodi onda će biti tipka play tam gdje je inaće video i klikni na nju. zatim će ti se htjeti skinuti jedna datoteka. tu datoteku spremi i pokreni u real playeru i gledaj u njemu video. nakon gledanja videa u rial playeru moči češ gledati taj program i na stranici.

Sk8er Boi

0 0 hvala 0
17 godina
filip avril_fan kaže...

pa odi na wwitv.com odaberi državu pa kanal pa kaj je tak teško?? večinom češ dobiti stranicu na kojoj če se kad se učita vidjeti video. to se ne mora dogoditi a ako se ne dogodi onda će biti tipka play tam gdje je inaće video i klikni na nju. zatim će ti se htjeti skinuti jedna datoteka. tu datoteku spremi i pokreni u real playeru i gledaj u njemu video. nakon gledanja videa u rial playeru moči češ gledati taj program i na stranici.

Znam to, ali prenos ima samo na ntv hayat a tamo kad kliknem dobijem da gledam vijesti... glupost

17 godina
neaktivan
Prenos utakmica online

justin.tv i iraqgoals.com

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spank Master kaže...

justin.tv i iraqgoals.com

justin tv ima neku foru da pokušavaju navuć na registraciju koja se plaća pa svakih 20 minuta prekinu prjenos uz poruku da je server za državu u kojoj se nalazimo preopterećen i da uzmemo premium account, iraqgoals je često offline ponekad i duže vrjeme

Ja tekme gledam preko livescorehuntera no na toj stranici imate linkove za justin tv i za windows media player ja vam preporučam da instalirate sopcast i tvu player pa na stranici livescorehunter kliknite na linkove s imenom tih programa i pričekate da se loada kvaliteta je odlična a i kad pokrenete te programe iz windowsa možete s liste programa izabrati razne strane programe (BBC, Eurosport, itd) i te programe uglavnom kvalitetnije možete gledati preko tvu playera

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2009 18:49 (Arnold Šrafncinger).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice