Pokrecem neku web stranicu no zapeo sam oko imena....kao i obicno. 
Ocito mi dodjeljivanje imena ne ide nikako pa kada dodem do toga dijela uvijek mi se desi ono...blokada.
Da vam olaksam ako ste mi voljni pomoci oko trazenja prikadnog imena, stranica bi bila slhedecim stvarima (mozda neke stvari izbacim/ubacim kasnije):
- recenzije gadgeta
- najave novih gadgeta
- recenzije raznih programa
- najave novih verzija programa
- vijesti opcenito iz IT svijeta (ono sto bih i sam ujutro uz kavu volio procitat)
- jedna stranica o trenutno najaktivnijim malware-ima sa "malware metrom"
- najave raznih akcija: "ova i ova stranica daje "ovaj i ovaj" program free 6 mj. i sl.
Znaci nekako mi to bilo lijepo poslozeno, nista pretrpano vec lijepo poslozeno bez suvisnih reklama, sarenih fontova i sl. stvari. Samo trebam naci ime i krecem sa svime time. Ajde ako imate malo vremena i kreativni ste da iznesete svoje prijedloge. Stranica ce za pocetak biti na free hostingu bar cca mj. dana pa se nakon toga placam hosting i kupujem domenu (hocu prvo vidjeti dali si mogu ovome posvetit dovoljno vremena). Ne ocekujem neke novce od ovoga posto mi to nije izvor zarade vec samo da nesto radim i steknem jos malo iskustva...a i radi neke osobne satsfakcije.
Zahvaljujem unaprijed na pomoci!
P.S.
Izvinjavam se modovima ako je tema ubacena na krivi pdf pa neka se prebaci dalje ako treba.

Bounce bounce jiggle bounce, bounce jiggle bounce bounce!