Pomoc oko odabira imena stranice

poruka: 9
|
čitano: 14.135
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pokrecem neku web stranicu no zapeo sam oko imena....kao i obicno. {#}

Ocito mi dodjeljivanje imena ne ide nikako pa kada dodem do toga dijela uvijek mi se desi ono...blokada.

Da vam olaksam ako ste mi voljni pomoci oko trazenja prikadnog imena, stranica bi bila slhedecim stvarima (mozda neke stvari izbacim/ubacim kasnije):

- recenzije gadgeta

- najave novih gadgeta

- recenzije raznih programa

- najave novih verzija programa

- vijesti opcenito iz IT svijeta (ono sto bih i sam ujutro uz kavu volio procitat)

- jedna stranica o trenutno najaktivnijim malware-ima sa "malware metrom"

- najave raznih akcija: "ova i ova stranica daje "ovaj i ovaj" program free 6 mj. i sl.

Znaci nekako mi to bilo lijepo poslozeno, nista pretrpano vec lijepo poslozeno bez suvisnih reklama, sarenih fontova i sl. stvari. Samo trebam naci ime i krecem sa svime time. Ajde ako imate malo vremena i kreativni ste da iznesete svoje prijedloge. Stranica ce za pocetak biti na free hostingu bar cca mj. dana pa se nakon toga placam hosting i kupujem domenu (hocu prvo vidjeti dali si mogu ovome posvetit dovoljno vremena). Ne ocekujem neke novce od ovoga posto mi to nije izvor zarade vec samo da nesto radim i steknem jos malo iskustva...a i radi neke osobne satsfakcije.

Zahvaljujem unaprijed na pomoci!

P.S.

Izvinjavam se modovima ako je tema ubacena na krivi pdf pa neka se prebaci dalje ako treba.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Više strani naziv ili domaći?

Nešto ovako: it-info.hr?

...
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Pomoc oko odabira imena stranice
win32 kaže...

Pokrecem neku web stranicu no zapeo sam oko imena....kao i obicno. {#}

Ocito mi dodjeljivanje imena ne ide nikako pa kada dodem do toga dijela uvijek mi se desi ono...blokada.

Da vam olaksam ako ste mi voljni pomoci oko trazenja prikadnog imena, stranica bi bila slhedecim stvarima (mozda neke stvari izbacim/ubacim kasnije):

- recenzije gadgeta

- najave novih gadgeta

- recenzije raznih programa

- najave novih verzija programa

- vijesti opcenito iz IT svijeta (ono sto bih i sam ujutro uz kavu volio procitat)

- jedna stranica o trenutno najaktivnijim malware-ima sa "malware metrom"

- najave raznih akcija: "ova i ova stranica daje "ovaj i ovaj" program free 6 mj. i sl.

Znaci nekako mi to bilo lijepo poslozeno, nista pretrpano vec lijepo poslozeno bez suvisnih reklama, sarenih fontova i sl. stvari. Samo trebam naci ime i krecem sa svime time. Ajde ako imate malo vremena i kreativni ste da iznesete svoje prijedloge. Stranica ce za pocetak biti na free hostingu bar cca mj. dana pa se nakon toga placam hosting i kupujem domenu (hocu prvo vidjeti dali si mogu ovome posvetit dovoljno vremena). Ne ocekujem neke novce od ovoga posto mi to nije izvor zarade vec samo da nesto radim i steknem jos malo iskustva...a i radi neke osobne satsfakcije.

Zahvaljujem unaprijed na pomoci!

P.S.

Izvinjavam se modovima ako je tema ubacena na krivi pdf pa neka se prebaci dalje ako treba.

gadget info.com

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2011 22:40 (scenesports).
16 godina
neaktivan
vidi jel ajti.hr/com/net/info/eu zauzeto :DD
Bounce bounce jiggle bounce, bounce jiggle bounce bounce!
15 godina
neaktivan
kingmedo kaže...

Hehehe.....mislim da bi to bilo "to"! {#}

Ovo je odlicno...kratko i jasno, bez puno kompliciranja. Svejedno mi je bilo...domaci, strani....glavno da se kuzi o cemu se radi. Ovo je odlican prijedlog!

Hvala puno frendos!

scenesports kaže...

gadget info.com

Na zalost takva imena su zauzeta. Ipak hvala! {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
odjavljen
win32 kaže...
kingmedo kaže...

Ovo je odlicno...kratko i jasno, bez puno kompliciranja. Svejedno mi je bilo...domaci, strani....glavno da se kuzi o cemu se radi. Ovo je odlican prijedlog!

Hvala puno frendos!

Samo provjeri je li zauzeto, ali ovako sam naziv domene se čini dosta zvučan i mislim da  bi on sam privukao dosta ljudi na stranicu.

Obavezno javi kad realiziraš ideju da vidim kako stojiš i registriram se na eventualni forum {#}

...
15 godina
neaktivan
win32 kaže...
kingmedo kaže...

Hvala puno frendos!

scenesports kaže...

gadget info.com

Provjeri ponovo...

http://www.google.ba/#hl=hr&source=hp&biw=1024&bih=578&q=gadgetinfo&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=511e5a01c71f5b1a

16 godina
scenesports kaže...
win32 kaže...
kingmedo kaže...

Hvala puno frendos!

scenesports kaže...

gadget info.com

Provjeri ponovo...

http://www.google.ba/#hl=hr&source=hp&biw=1024&bih=578&q=gadgetinfo&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=511e5a01c71f5b1a

Domena koju ti predlažeš je zauzeta. 

http://www.whois.net/whois/gadgetinfo.com

Ako je nema na tražilici ne znaći da nije registrirana.

15 godina
neaktivan

Hvala ekipa, moze lokot.

Ime je nadeno i zahvaljujem svima sto su se potrudili te mi dali ideje! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice