Pozdrav svima i ako može pomoć...Dakle ako instaliram Messenger uz otvoreni Facebook profil mogu li me moji kontakti iz imenika vidjeti sa svog Messengera da koristim Facebook(pod tim i tim imenom i Messenger) iako nismo međusobno povezani na Facebook kao prijatelji ni preko poruka na Messenger...dakle imaju me samo u imeniku mobitela tj sim kartice.....s njima sam npr jedino povezan na Whatsappu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
u postavkama messengera moras ukljuciti opciju da te ljudi mogu pronaci putem tvog broja mobitela
Znači ako sam tek instalirao Messenger ta opcija vjerojatno ne bih bila uključena? A da je instalirana dali bi me vidjeli pod tim imenom kao korisnika Facebooka iako velim nismo ni na kakav način povezani osim imenikom i sasvim drugom aplikacijom-whatsapp
Aha...pokušavam naći to na fejsu...Jel ta opcija inače bude uvijek otvorena sama po sebi ili je namještena da je sam moraš podesiti da bude moguće pronalaženje putem broja?
mislim da po defaultu bude na "everyone", ja to ne zelim tako da sam stavio "friends"
tu opciju nades pod settings->privacy
Da tek sam sad vidio....znaci ako.me traže po broju odmah im izbaci moje ime na fejsbuku pod kojim sam? Zaboravio sam navesti da nisam dodao broj na fejsbuku , mijenja li to situaciju?