Znaci ovako... (neznam jel bi to spadalo tu pa prebacite u neki drugi podforum ako ne spada)
U privrednoj banci imam otvoren tekuci i devizni $ racun (svaki ima svoju karticu).
Moneybookers koristim za primanje novaca sa 3 razlicita stock sajta, na kojima su dolari, preko mb idu dolari, devizni racun su dolari i sve je to ok.
E sad, nedavno sam otvorio paypal za kupnju preko ebaya (nisam nikad prije nis tak kupovo)
I spojio sam ga na deviznu karticu (jer direktno na racun se mogu spojit samo racuni iz USA)
I ne sjecam se da me je igdje pitao koju valutu koristi moja kartica, niti mogu nac di se to mijenja, ali on je odlucio da ona koristi kune, pa sad on od mojih dolara radi kune, pa pretvara iz kuna u funte, tu se sigurno nes gubi
E sad moje opcenito pitanje je kako to sve pojednostavnit, kod kog su bolje konverzije (banka ili paypal/mb), dal mogu nekak slozit da u banci ostane samo obicni tekuci racun bez nekih gubitaka u konverziji ili neprakticnosti.
Idealno bi bilo da neko ima slicnu situaciju pa da zna, ili bar da neko da neku ideju pa da saljem mail paypalu/moneybookersu/pbzu sa pitanjima i da to sve slozim
Hvala