PayPal, Moneybookers, valute ... molim pomoc

poruka: 3
|
čitano: 3.445
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Znaci ovako... (neznam jel bi to spadalo tu pa prebacite u neki drugi podforum ako ne spada)

U privrednoj banci imam otvoren tekuci i devizni $ racun (svaki ima svoju karticu).

Moneybookers koristim za primanje novaca sa 3 razlicita stock sajta, na kojima su dolari, preko mb idu dolari, devizni racun su dolari i sve je to ok.

E sad, nedavno sam otvorio paypal za kupnju preko ebaya (nisam nikad prije nis tak kupovo)

I spojio sam ga na deviznu karticu (jer direktno na racun se mogu spojit samo racuni iz USA)

I ne sjecam se da me je igdje pitao koju valutu koristi moja kartica, niti mogu nac di se to mijenja, ali on je odlucio da ona koristi kune, pa sad on od mojih dolara radi kune, pa pretvara iz kuna u funte, tu se sigurno nes gubi

E sad moje opcenito pitanje je kako to sve pojednostavnit, kod kog su bolje konverzije (banka ili paypal/mb), dal mogu nekak slozit da u banci ostane samo obicni tekuci racun bez nekih gubitaka u konverziji ili neprakticnosti.

Idealno bi bilo da neko ima slicnu situaciju pa da zna, ili bar da neko da neku ideju pa da saljem mail paypalu/moneybookersu/pbzu sa pitanjima i da to sve slozim

Hvala

www.dice3d.com - Online portfolio

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

neznam za ovo ostalo ali dok placas preko paypala imas opciju u kojoj valuti placas, ja sam nekoliko puta platio nesto u $ i € i direktno je kune konvertirao u valutu koju sam oznacio, jedino se placa neka naknada za koristenje paypala ali nije nista puno

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: PayPal, Moneybookers, valute ... molim pomoc
Da ne otvaram novu temu, da pitam..

Meni je Balance na paypal-u u USD, kako to sad promijeniti u EURE, cuo sam da se moze mijenjati balance valuta ali ne mogu je nac u paypal.u pa ako netko zna molio bi za pomoc??

Isto tako ako neko zna molio bi za pomoc kako na paypal-u podesiti konverzaciju, da banka vrsi konverzaciju eure u kune a ne paypal. sad mi to vtsi paypal pa mi dodje oko 5 kn vise, a ne zelim placati vise nego kaj je, jer je u banci povoljniji tecaj eura, pa kako podesiti da paypal salje banci eure a banka to konvertira pretvara i skida s kuneske kartice. hvala
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice