Evo reklamirao sam vas na warezhr forumu
nisam, ponovno se nemogu regitrirat mogu li to nekako drukčije riješit
Ja nisam glavni,rekao sam LUXX-u da se javi.
jako velikih imamo problema.ocito zahebava i registracija.
VAPOR gužva je pa ces procekat do navecer ili sutra al rjesit ce se problem!
registracija ok sad mi se frend rego bez problema -.-.. :D
registracija ok sad mi se frend rego bez problema -.-.. :D
VAPOR nije kliknuo na ono click here odma nakon registracije pa zato ne moze uc.
Regan pod istim imenom.
Sad mi evo poslali poruku da vratim svoj torrent na seed ali ono je i dalje crveno
Sad mi evo poslali poruku da vratim svoj torrent na seed ali ono je i dalje crveno
to je svima jer je poludjela skripta.
radi opet kak treba sredili smo
radi opet kak treba sredili smo
sva sreća-Al svjedno treba napravit reupload.
Vaporu sam potvrdio account dakle sad bi moralo ici.
ako neide nek mi posalje pm pa cu mu obrisat ovaj sadasnji pa napravit novi
e jel treba pozivnica za registraciju? ja imam jednu neiskorištenu kada sam poslao forumašu koji se odlučio ne registrirati. Mogu je tu objavit pa ko prvi njegova pozivnica.
e jel treba pozivnica za registraciju? ja imam jednu neiskorištenu kada sam poslao forumašu koji se odlučio ne registrirati. Mogu je tu objavit pa ko prvi njegova pozivnica.
postoji posebna tema za to
regan. InfernoHR. Inferno zauzeto
regan. InfernoHR. Inferno zauzeto
Već je zauzeto neko ime? Dobri smo...
evo regao sam se pod istim imenom.
I ja se pridružujem ali ak mi netko može na PP obijasniti kak upariti Portforwarding na ruteru i wlanu dva odvojena uređaje, na ruteru klasnično znam staviti, ali enznam koji je sistem kada se preko dva uređaja ide
regan, uplodal princa perzije u hd-u.......(inače stranica koma, nhf)
I ja se pridružujem ali ak mi netko može na PP obijasniti kak upariti Portforwarding na ruteru i wlanu dva odvojena uređaje, na ruteru klasnično znam staviti, ali enznam koji je sistem kada se preko dva uređaja ide
aj na pp pošalji šemu mreže
(ps najvjerojatnije ne moraš niš)
Užas, neće to dugo... NHF
Užas, neće to dugo... NHF
nažalost, slažem se....
Malo ste prekomplicirali stranicu, trebao vam je više biti uzor tpb ili btjunkie, al nema veze.
Sretno!
neam pojma.. meni je stranica ok.. valjda jer sam navikao vec na errorgs..
evo uploada sam nešto ali kad uđem u qtorrentu neznam kako seedat jer mi on automatski preuzima
evo uploada sam nešto ali kad uđem u qtorrentu neznam kako seedat jer mi on automatski preuzima
Kad si napravio i uploadao torrent,onda taj isti torrent skineš sa stranice i kad te pita dal da spremiš torrent ili da ga otvoriš u utorrentu,ti izabereš otvori s utorrentom i onda samo staviš pod Save As,direktorij iz kojeg si napravio torrent i kreće Seedanje.Sretno!
Kad si napravio i uploadao torrent,onda taj isti torrent skineš sa stranice i kad te pita dal da spremiš torrent ili da ga otvoriš u utorrentu,ti izabereš otvori s utorrentom i onda samo staviš pod Save As,direktorij iz kojeg si napravio torrent i kreće Seedanje.Sretno!
kako ovo napravit kad otvorim torrent s qtorrentom nemam nigdi opciju save as
Regan pod istim nickom !
pa pita te, ili ako te ne pita utorrnet gdje da spremis, namjesti u opcijama. znaci, napravis si tako da svaki puta kad skidas nesto da te pita gdje da to spremis.. e onda ga usmjeris na folder, bas na folder ili fajl od te datoteke od koje si napravio torrent.. ako je sve u redu pocet ce se kao skidat ali to u biti provjerava jeli sve na broju... i onda samo pustis da seeda