Otvaranje Skrill racuna

poruka: 3
|
čitano: 1.582
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Otvaranje Skrill racuna

Pozdrav

Namjeravao sam da otvorm skrill racun i koristio bi ga za primanje novca(freelance),i za internet kupovinu.Ali postoji problem,Nemam jos 18 godina(punim u decembru) ali mi je jako potreban,pa je moje pitanje sljedece:

1)Ukoliko se ja registrujem,i napisem drugi datum rodjenja,hoce li skrill vrsiti neku verifikaciju,u kojoj bi mogli otkriti da nisam punoljetan?

2) Ako narucim njihovu karticu,da li mogu da dizem para sa bankomata u nasem gradu?

Takodjeista ova pitanja vaze i za PAYONEER.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2016 23:37 (myself1998).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Otvaranje Skrill racuna
Ja ti imam Skrill (i njihovu prepaid karticu) i također koristim je i za Paypal.Dizao pare preko bankomata mislim da ti je limit 1600kn po danu.Podigao tako već preko 8000 kn i nemam problema.

I da nemam 18. god...:P

Neće ti ništa provjeravati.Registriras se (stavis da imas 18 i to je to),platis za karticu dođe ti doma,aktiviras je i slobodno koristiš.
13 godina
Otvaranje Skrill racuna

Želim kupiti mobitele preko merimobiles.com putem skrilla pošto su paypal ukinuli, sad me zanima kako mogu znati koliko bi me to sve koštalo odprilike preko toga??? Help

Cijena mobitela bi bila sa slanjem 509dolara ali me taj skrill muči koliko bi on još uzeo...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice