Otvaranje besplatne domene na internetu

poruka: 12
|
čitano: 26.282
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Jeli mozda znate gdje mogu otvorit besplatnu web stranicu  sa pravom domenom.Npr. www.nesto.hr ili com.

Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To ne postoji,ima oni nekih nesto ispunis neku ponudu pa onda dobijes ili tako nesto,ali bezuvjetno ne

Uzmi si domenu ako ti treba nemoj cigancit na tim glupostima kao hosting-u i domeni to je toliko jeftino da je banalno

Domena kosta na enom.com oko 9$ a a ima i po 5

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina

Ako imas kreditnu karticu, www.one.com je pravo dobra i jeftina stvar.

Za 15ak eura godisnje dobijes sasvim stabilan web hotel + domenu. Koristim ih vec 3-4 godine, od prilike svakih 6mj urade nesto, ili povecaju koliko informacije mozes pohraniti ili smanje cijenu. Ja sam ubacivao prison break serije i dosta drugih ne bash legalnih stvari na kratke periode, nisu se bunili.

Danas kada postajem pionir ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2008 16:16 (zeleni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

.hr domenu možet dobiti besplatno ukoliko se radi o pravnoj osobi, odnosno firmi nekoj, inače je 300 kn/god. Ove com/net/org/biz/ostale se obavezno plaćaju, oko 50ak kuna godišnje.

Probaj Linux! > linuxzasve.com

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Otac mi ima firmu pa pitam zbog toga trebam hr domenu.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Please treba mi hitno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Otvaranje besplatne domene na internetu
17 godina
protjeran

hvala al nasao sam sta mi treba ako ikom zatreba stranica je www.netdomena.hr

placa se max 70kn

min 5kn

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kakvo je danas stanje s tim free domenama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Otvaranje besplatne domene na internetu
BoDdAH kaže...

kakvo je danas stanje s tim free domenama?

Na Freenomu (vlasnik dot.tk-a) imaju slijedeće besplatne domene:

- .tk

- .ml

- .ga

- .cf

- .gq (nova)

Kod CARneta imaju besplatne domene (samo RH):

- .hr

- .iz.hr

- .from.hr

U Srbiji su besplatne: 

- .iz.rs

- .from.rs

Još neke besplatne:

- .co.nr

- .uni.me

- .cz.cc

Ima ih još jako puno. Ovdje sam izlistao samo najpopularnije.

17 godina
neaktivan

Da, .tk je definitivno najpopularnija domena. Po zadnjem istrazivanju koje je napravio Verisign inc, preko 25 milijuna ih je registrirano. Al isto tako treba razumjeti da je oko 118 milijuna .com domena. Ovisi za sto se domena koristi, al po meni je nekako .com uvijek na prvom mjestu.

Popularnost domena Popularnost domena

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2015 13:52 (Duskic).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Besplatna domena i hosting

pozdrav,

trebao bih uskoro objaviti svoju prvu web stranicu na internet pa me zanima nekoliko stvari. malo sam guglao i dosao do .tk domena. mene zanima koja je razlika izmedju .tk i .com? je li .tk "manje kvalitetna", jel postoji neka caka ili se moze bez problema koristiti? jos sam na njihovoj stranici vidio da se domena moze registrirati na najvise 12 mjeseci, pa ako recimo uzmem tamo domenu, da li ja mogu to besplatno produziti ili se kasnije placa?

ako uzmem recimo www.abc.tk, da li ja mogu nakon nekog vremena "izbrisati" tu domenu, da vise ne postoji i kupiti www.abc.com (ili imati obje istovremeno)?

za sada bih uzeo i besplatan hosting, pa me zanima ako imam uvijek istu domenu, da li mogu promjeniti server na kojemu se nalazi stranica (tj uzeti placeni hosting), a da ne mijenjam domenu? također, ako imam stalno isti hosting, da li mogu promijeniti ime domene? sad sam malo gledao freehosting.com i 000webhost.com, pa koji biste bi preporucili? da li na njima postoji uvid, tj. statistika koliko ljudi je posjetilo stranicu?

malo previse pitanja :D , ali nisam nikad objavio stranicu pa ne zelim nesto zajebat :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2015 0:26 (Cartman93).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice