Opera 10.10

poruka: 10
|
čitano: 3.500
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Opera 10.10

Da li ju je netko stavio i kakvi su dojmovi? Osobno mi se čini da sve piči.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Opera 10.10

Piči k'o luda, Unite izgleda užasno jednostavno, a čini se ekstremno korisnim! Ali s njime se nisam još stigao pošteno poigrati... Osim Unitea nisam primjetio neke veće promjene, samo hrpa malih promjenica koje rad s ovom ljepoticom čine još ugodnijim...

Jel' tko isprobavao Operino opravljanje glasom? Jel' šljaka?

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Da li ju je netko stavio i kakvi su dojmovi? Osobno mi se čini da sve piči.

Ma radi sjajno, jako sam zadovoljan. Postala mi je nezamjenjiva na poslu počev od verzije 10 zbog 'visual tabs', 'lock tab' i 'reload every' funkcija, jer moram pratiti hrpu stvari u hrpi tabova, i refreshat ih stalno. Unite mi ne koristi previše jer mi je upload (kod kuće) slabašan, ali lijepo je znati da se i to može.

Jedini problem, i kad sam već tu da pitam, je to što ne pamti što sam upisao u neki box. Da pojasnim, primjer: Gmail. Na stranici upišem username i pass, i ulogiram se. Kad se izlogiram i ponovo krenem upisivati username, upišem prvo slovo ali Opera ne ponudi sama da dovrši tekst, znači nedostaje mi autocomplete funkcija. U Firefoxu to šljaka po defaultu, Chromeu isto. Pročačkao sam po opcijama Opere, ali nisam našao ništa osim Tools /Preferences /Advanced /History, pa kvačica  na 'Remember content on visited pages'. No uključivanje te opcije ništa ne mijenja što se tiče autocomplete funkcije.

Ja nisam uspio skužiti gdje to aktivirati. Ima netko savjet, ideju? Thnx unaprijed.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 1:29 (BobbyZero).
17 godina
neaktivan
Opera 10.10

imam jedan problem s operom, kad god poželim na facebook i upišem lozinku/adresu i stisnem login pojavi se da je stranica nedostupna dok s svim drugim browsverima mogu, ali nisu opera,   već dugo sam na operi i prezadovoljan sam. I drugi problem , zašto joj treba 5 min da se pokrene???

p.s. makar sam reinstalirao operu (10.10) ništa se nije promjenilo :(

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Opera 10.10

Imam mali problem s operom 10.10

Stranica od t-portala mi čudna.. sve je na lijevoj strani... a na jednoj drugoj stranici ne vidim chat...
a druge stranice tioa index.hr, dnevnik.hr mi dobro otvara...
i turbo je isključen...

0 0 hvala 0
16 godina
Opera 10.10

ja sve razmišljam da ju mjenjam, sviđaju mi se neke stvari tipa turbo i unite i početnog ekrana, jadno je sto nemoze otvoriti neke stranice bez turba tipa tportal.hr, i odnedavno mi ne pusta zvuk, nikakav, i nigdje nemogu naci rjesenje za taj problem, cak sam i installirao flash player, najnoviji.
HELP!?Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da nisi možda u postavkama isključio zvuk? Preferences+Advanced+Content+Enable sound in Web pages.

Ja Operu koristim jako dugo i uvijek nadogradim najnovijom verzijom. Zasad mi je opera najbolji pretraživač. Uvijek je imala nešto novo.

magog
17 godina
neaktivan
Opera 10.10

Ova nova alpha verzija je potpuno nestabilna, youtube ne radi kako treba, fb chat ne radi, i crasha mi se cca svakih pola sata.

Dok moram reći, da 10.10 radi savršeno, bez ikakvih greški, barem meni.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a vecini ljudi ova opere 10.10 otvara sve stranice dobro... i t- portal je dobar...  al meni izgleda još fali nešto.. ja imam novi flash player, novu javu... i opet nije dobro...
jedino kad stavim na turbo onda je OK... al onda su mi druge stranice čudne

što je to unite???

16 godina
Opera 10.10

meni jos od opere 10.5 tportal neradi osim ako je turbo ukljucen, a opera 10.10 ima negdje problema i sa flash aplikacijama barem meni valjda ce to ispravit do final verzije

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 23:08 (mind_challenge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice