Novi trend pisanja: w, sh, ch, tz...

poruka: 97
|
čitano: 17.285
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Novi trend pisanja: w, sh, ch, tz...
F1-IVO kaže...

Sve je to jos podnosljivo ali cuo sam neke mulce kako govore LOL kad im je nesto smijesno.

Sad si me podsjetio kad je jedan iz našeg razreda rekao LOL kada mu je nešto bilo smiješno.Da bude gore,idemo u tehničku školu...u razred pun frajera...Možete si mislit šta je onda bilo...

oko za oko,pasta za zube
17 godina
neaktivan
RE: Novi trend pisanja: w, sh, ch, tz...
F1-IVO kaže...

Sve je to jos podnosljivo ali cuo sam neke mulce kako govore LOL kad im je nesto smijesno. To je po meni jadno. Jos malo pa se nitko nece znat posteno nasmijat do suza ne ce jednostavno rec ROLF.

Hebiga,sad sam se uvrijedio.

Sve je to zajebancija ljudi,shvatite.

Did protons and electrons create the earth,or did Allah meditate and create it's birth? Is everyday in this place a curse,or should I pray on my knees and ebrace it's dirt?
17 godina
neaktivan

jel ch za č ili za ć, il za oboje pa si čitatelj sam bira? xD

Rjesava jednostavne probleme u podforumu Programiranje od 2008. xD http://irale.deviantart.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sve to triba Ustavom zabranit. Stvarno nema nista gadnijeg nego vidjet "swatikice"....*mucnina*. Al postoji jos nesto gore od toga, sicam se jedno vrijeme su, na MSN-u pogotovo, pisali pola rjeci - pola smajlici ili neke slikice, pa ti desifriraj sta ti je ovaj drugi pisao.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ah ma nije to nista i ja sam korisnik "čuvenog" fejsa....I iskreno gadi mi se kada netko napiše naprimjer wowim te umjesto wolim te ili prevolim te umjesto volim te puno ili gupacha ili gwupacha ili za komentar napise ...mwa....srce,srce,srce pa jebote meni dođe da mi se bljuje...ili potpuno mrzim kada netko napiše za braću ili sestru neku prijateljicu ili da je u vezi s prijateljicom ili nedaj bože u braku...................TO JE TOTALNO SMEČE 

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Novi trend pisanja: w, sh, ch...
Vulgaris kaže...
andy0101 kaže...

Svi smo na ovaj ili onaj način primjetili  novi  trend pisanja na chatovima, forumima i fejsbucima. Slova sa dijakritičkim znakovima se zamjenjuju sa ch, sh, slova V i L se pretvaraju u W, umjesto O se piše 0 itd.

Čini se da je to postalo 1337 5pe€K na hrvatskom. Samo što se ovim načinom komuniciranja ljudi koriste konstantno i truju mozak i sebi i drugima. Srećom, zaraza se nije proširila na naš forum, barem ne u tolikoj mjeri kao na većini balkanskih siteova/foruma.

Jel i vas ovo živcira koliko i mene?

Najiritantnije je kad netko ne razlikuje "č" i "ć", "ije" i "je"  (npr. bit ču...)

to 50% ljudi na ovom forumu ne razlikuje.

*n00b us3r*
16 godina

Taj novi trend me toliko sekira da vam ne mogu opisat. Takvim osobama ne odgovaram nit se družim s njima..Smijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice