Novi internet provider

poruka: 6
|
čitano: 4.470
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Novi internet provider

Dakle situacija je sljedeća:Istekao mi je ugovor s Amisom na dvije godine,u te dvije godine ja sam bio izrazito zadovoljan uslugom i 4mbps koji su mi pruženi,ali sad mi je istekao ugovor i zapazio sam odličnu ponudu B-Neta koji nudi Flat i 8mbps za 160kn,pa mene zanima dali da pređem na B.Net ili da ostanem na Amisu?Pošto znam iskustva s Amisom može mi netko reći iskustva s B.Netom?

I još nešto,razmatram opciju TV+Internet+Telefon ali ja živim u kući,te je moje pitanje treba li moja kuća imati kablove i infrastrukturu za kabelsku televiziju ili mi oni i bez kablova s nekakvom antenom i recieverom mogu osigurati prijam TV programa.Unaprijed zahvaljujem

DOSTA REPRESIJI NA FORUMIMA!!SLOBODA ZA WEKYA!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Novi internet provider

Ja sam na B netu i oni ti provuku sovje kablove nemaš frke. Sa uslugom sam zadovoljan internet i više nego dovoljno brz jedino je upload srednja žalost ali kao i kod većine ostalih korisnika koji imaju iste brzine.

17 godina
moderator
zgsolja kaže...

Dakle situacija je sljedeća:Istekao mi je ugovor s Amisom na dvije godine,u te dvije godine ja sam bio izrazito zadovoljan uslugom i 4mbps koji su mi pruženi,ali sad mi je istekao ugovor i zapazio sam odličnu ponudu B-Neta koji nudi Flat i 8mbps za 160kn,pa mene zanima dali da pređem na B.Net ili da ostanem na Amisu?Pošto znam iskustva s Amisom može mi netko reći iskustva s B.Netom?

Ako se ne varam, kod B.neta imas mogucnost razvrgnuti ugovor unutar desetak dana od potpisivanja/instalacije ili tako nesto. To ti otvara mogucnost da si narucis uslugu kod B.neta, isprobas kako radi, pa ako nisi zadovoljan - otkazes. Ako si zadovoljan, otkazes Amis. I stvar rijesena. Mogao si zapravo iskoristiti ovu akciju s kraja prosle godine, gdje si mogao kroz tri mjeseca za sitnu lovu isprobavati njihovu uslugu.

zgsolja kaže...

I još nešto,razmatram opciju TV+Internet+Telefon ali ja živim u kući,te je moje pitanje treba li moja kuća imati kablove i infrastrukturu za kabelsku televiziju ili mi oni i bez kablova s nekakvom antenom i recieverom mogu osigurati prijam TV programa.Unaprijed zahvaljujem

Cek cek - ti nisi provjerio je li B.Net dostupan na tvojoj adresi? Ako nije dostupan, onda uopce nemas o cemu dvojiti - provjeri! B.Net inace sam po zgradama (ne znam jel i po kucama) provuce svoju infrastrukturu - u biti koaksijalne kabele. U svaki stan ide po jedan koaksijalni kabel.

15 godina
neaktivan
Cek cek - ti nisi provjerio je li B.Net dostupan na tvojoj adresi? Ako nije dostupan, onda uopce nemas o cemu dvojiti - provjeri! B.Net inace sam po zgradama (ne znam jel i po kucama) provuce svoju infrastrukturu - u biti koaksijalne kabele. U svaki stan ide po jedan koaksijalni kabel.

ja sam isto želio bnet i na kraju sam skužio da ne pokrivaju moje podrucje.A kaj ces jeftinije ici po zgradama gdje ima 30-50 stanova na 100m nego dvije kuće u 100m

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
15 godina
protjeran
acmilan0083 kaže...

ja sam isto želio bnet i na kraju sam skužio da ne pokrivaju moje podrucje.A kaj ces jeftinije ici po zgradama gdje ima 30-50 stanova na 100m nego dvije kuće u 100m

Danas sam ih zvao,ne mogu mi isporučit net jer sam u kući.Potpuno se slažem acmilan s ovime što si rekao!Ništa preostaje mi jedino AMIS!

DOSTA REPRESIJI NA FORUMIMA!!SLOBODA ZA WEKYA!
16 godina
Novi internet provider

Ja i jos par kolega sa foruma nemamo dobro mišljenje o bnetu, točnije poslije 20h pada internet brzina na 1-2 mbps. Jednom su mi telefon masno naplatitli (1300 kn) samo pozive jer je cijela zgrada spojena na dva kabla, i onda se dogodilo da su svi zvali preko mene. Sva sreća da sam to prijavio. Ja prelazim na Amis početkom 2. mjeseca jer jedan sused u zgradi ima 3u1 total paket i isporučuju mu svih 24 mbita, a sa televizijom je jako zadovoljan jer kad je gleda internet brzina mu je oko 21 mbps.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice