Novi Google?

poruka: 38
|
čitano: 4.508
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Novi Google?
seneka kaže...

jesi gledao koji dokumentarac o googlu?
imaju prostorje koje bi trebale motivirati i pobuditi maštu ljudima koji tamo rade,ali to očito ne funkcionira, jer su zaposlili hrpu kvazigenijalaca.. mediokriteta, još k tome balavurdije,a produkt je ova glupost..

E, nisam to gledao. Ali bi volio tu raditi...puše li travu?!Smijeh Baš imam loš dan i mrtav-umoran sam. Odo kući. Sorry za OT.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
17 godina
neaktivan

Pa nije to jedino sto su oni napravili. Pogledaj njihovu prezentaciju za wave-. Lik koji prica i prezenuje mi ne djeluje kao balavac i kvazi genijalac vec lik koji zna o cemu prica.

16 godina
neaktivan
Novi Google?

Kaj kenjate po google-u kaj bi trebalo bit inovativno na TRAŽILICI.Šta hoćete da vam iskoči bomba kad dođete na google.

SMješno

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
logic kaže...

Pa nije to jedino sto su oni napravili. Pogledaj njihovu prezentaciju za wave-. Lik koji prica i prezenuje mi ne djeluje kao balavac i kvazi genijalac vec lik koji zna o cemu prica.

taj nije,ali ovi koje stipendirali i pokupili iz "prvih klupa"..oni su problem,trebali su malo posegnuti i u zadnje,da korigiraju te štrebere..

16 godina
neaktivan
Novi Google?

....meni je stvar čist ok....vizualno lijepo izgleda...i još ak ktome pomaže ljudima sa sporijom vezom super stvar...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

po meni jako dobra stvar, pogotovo za stariju populaciju koja bas i nije na ti sa netom, ovako im se otvori samo ono sto im treba, ovo ostalo je sakriveno i ne zbunjuje ih, male stvari cuda cine :)

16 godina
neaktivan
_mkci_hooligans kaže...

....meni je stvar čist ok....vizualno lijepo izgleda...i još ak ktome pomaže ljudima sa sporijom vezom super stvar...

nema veze jel imaju sporu vezu il ne, jer se ti elementi svakako moraju učitati, samo što će postati vidljivi tek nakon pomaka mišem...

Tin kaže...

po meni jako dobra stvar, pogotovo za stariju populaciju koja bas i nije na ti sa netom, ovako im se otvori samo ono sto im treba, ovo ostalo je sakriveno i ne zbunjuje ih, male stvari cuda cine :)

a baš je sakriveno... pomak mišem i sve je tu!

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan
zato sam i napiso Ako pomaže ljudima sa sporijom veze....imam razumijevanja jer sam i ja donedavno bio korisnik takve veze...hehe...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice