Novi Google?

poruka: 38
|
čitano: 4.510
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Novi Google???

Odite na google.hr

Primjecujete nesto cudno? Nema nicega osim Google loga, search bara i dvije tipke? A sada predjite misem preko ekrana. Sve se pojavilo?

Ja sam mislio da je ovo bila neka sala kad su na gizmodu napisali da ce google to napravit, stvarno ne vidim cemu to. Glupo...

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
7 1 hvala 0
16 godina
RE: Novi Google???
Assassin kaže...

Odite na google.hr

Primjecujete nesto cudno? Nema nicega osim Google loga, search bara i dvije tipke? A sada predjite misem preko ekrana. Sve se pojavilo?

Ja sam mislio da je ovo bila neka sala kad su na gizmodu napisali da ce google to napravit, stvarno ne vidim cemu to. Glupo...

da stvarno...

cemu to.... mozda samo da kazu da nekaj rade 

17 godina
Novi Google???

U biti nama je isto. Svakako samo upises pojam i klilknes enter.

Ne vidim ni neku dobru, a ni losu stranu toga.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
goodye kaže...

Pa da, ne vidim razlog zasto bi nesto takvo pravili. Izgleda da im je stvarno dosadno...

17 godina
neaktivan
Novi Google???

Tako se ponasa jos od juce (koliko sam primjetia), a nista pozitivno u tome nema...

3 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Novi Google???

Meni je normalno, samo što se ostatak pojavi nakon par sec.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi Google?

Meni radi kao i prije - sve vidim  normalno.

Ovo za promjene su tek najavili, to im je još u Labsima.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Meni je normalno, samo što se ostatak pojavi nakon par sec.

Pa ostatak se pojavi kad predjes misem preko ekrana.

17 godina
neaktivan
Novi Google?

Svatko tko ima Google account ima pristup iGoogle usluzi ( www.google.com/ig ) i nema potrebe za tim izmjenama na običnom Google pretraživanju, već se iGoogle može podesiti prema osobnim sklonostima, teme, widgeti, itd. To se ne mijenja, ostaje kako je korisnik namjestio.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassin kaže...
goodye kaže...

Pa da, ne vidim razlog zasto bi nesto takvo pravili. Izgleda da im je stvarno dosadno...

ako nije bug,mislim da je ovo boldano najtočniji opis ovog neugodnog iznenađenja by google

16 godina
neaktivan
Novi Google?

Našao sam bug na google-u. Naime, ako označite stranicu viditi ćete nepostojeći tekst (razmak)!!!

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi Google?

Ponestalo im ideja pa prave gluposti...

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 16:05 (srdjan3).

2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi Google?

a možda se stranica brže učitava. s obzirom da ciljaju na netbook

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi Google?

Ne vidim sta im je u ovome fazon. Ocigledno da im je dosadno. Smijeh

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Novi Google?

Neznam čemu to.

Evo kako izgleda kada se nepomakne miš.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
RE: Novi Google?
hrvooje kaže...

a možda se stranica brže učitava. s obzirom da ciljaju na netbook

upravo to sam i ja htio napisat. i primjetio sam... jos uvijek je velika populacija lose razvijenih zemalja koje imaju lose veze.. pa im se google na ovaj nacin brze otvara tek kada misem predes preko ekrana pocne se ucitavat ostatak.. po meni jako dobra stvar..

a jos jedna stvar zasto su to napravili??

zato jer se gore navedeno pretrazivanje slika i ostalog jako malo koristi. pa su htjeli skrenut korisnicima paznju na to.. a svaki vrag mora skuzit da sada i to postoji pa postoji i mogucnost da ce vise ljudi koristit to..

17 godina
neaktivan
Novi Google?

ako ti ne treba miš znači da nećeš koristi napredne stvari, nego samo search. ako pak trebaš miš da negdje klikneš, pojavit će ti se i ono na šta trebaš kliknit

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Našao sam bug na google-u. Naime, ako označite stranicu viditi ćete nepostojeći tekst (razmak)!!!

haha, to i ja danas našao. nisam imao kaj radit pa na google, malo pomaknem miš i usput držo lijevi klik i gledam kaj je ovo označio...

Čekamo...10.11.09.
16 godina
neaktivan
hrvooje kaže...

ako ti ne treba miš znači da nećeš koristi napredne stvari, nego samo search. ako pak trebaš miš da negdje klikneš, pojavit će ti se i ono na šta trebaš kliknit

Da, vjerojatno je to razlog. Ovako je mnogo pregledije ako ti ne trebaju skriveni linkovi, a ako ti trebaju ionako trebaš pomaknuti miša da dođeš do njih.

Većina ljudi na netu ne vidi razlog za ovo i smatraju da je nepotrebno, ali meni se sviđa.

16 godina
neaktivan
Novi Google?

Google voli to raditi....Nikada ne napravi nešto spektakularno npr. da bi cijelu tražilicu promijenili , nego malo po malo. To je valjda zato da bi tražilica malo ljepše izgledala mislim urednije.

I'm an Apple Hero!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OsXfreak kaže...

Google voli to raditi....Nikada ne napravi nešto spektakularno npr. da bi cijelu tražilicu promijenili , nego malo po malo. To je valjda zato da bi tražilica malo ljepše izgledala mislim urednije.

pa najveca car gogla je to sto jednostavno nema nista drugoga osim onog pretrazivaca... nemogu bit uredniji....

a ovo sam tek sad skuzija... meni je bas dobro....

neznam dal su ovo radili radi brzine loadanja stranice,jel nema tu nicega puno sta se loada i bez ovoga....

ja isto mislim da je ovo dekorativnog značaja..

16 godina
protjeran
Novi Google?

Meni je ta stvar zakon. Osim što je vizualno lijepo, uz to je i korisno onim korisnicima sa sporijom internet vezom.

Ja se uopće neslažem sa ovima koji tvrde da ovo nevalja. Meni je baš fora što se nakon što prijedjem mišem ostatak postupno pojavi.Cool

Moj forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xZero1 kaže...

Meni je ta stvar zakon. Osim što je vizualno lijepo

Je, i meni se svidja ovako minimalisticki.

16 godina
neaktivan
Novi Google?

Ne vidim zašto će se učitavati brže,može se samo sporije učitavati.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi Google?

a nisam ni primjetija,vidim nesto mi cudno danas na google-u...ja imam chrome i sve učitaje brzo......

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi Google?

Bezveze... Prvo sam mislio da je neki bug :D

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Ne vidim zašto će se učitavati brže,može se samo sporije učitavati.

ma da..  zatvore mlade mediokritete u one njihove poticajne ambijente,a ovi smišljaju gluposti..Viče

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 15:44 (seneka).
16 godina
protjeran
Novi Google?

Tako mi je svejedno. Da li se radi o pripremama za novi dizajn ili nečem drugom, google koristim za pretraživanje. Baš me briga što se text pojavljuje nako što se pomakne miš.

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
seneka kaže...

ma da..  zatvore mlade mediokritete u one njihove poticajne ambijente,a ovi smišljaju gluposti..Viče

o_O  Ne kužim... A možda je do mene, pa ne kužim... Ma svejedno...

16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...
seneka kaže...

o_O  Ne kužim... A možda je do mene, pa ne kužim... Ma svejedno...

jesi gledao koji dokumentarac o googlu?
imaju prostorje koje bi trebale motivirati i pobuditi maštu ljudima koji tamo rade,ali to očito ne funkcionira, jer su zaposlili hrpu kvazigenijalaca.. mediokriteta, još k tome balavurdije,a produkt je ova glupost..

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 15:54 (seneka).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice