Nagrade od interenet zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 989
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nagrade od interenet

Danas hocu da vi otkrijem stranu sto stanue aktuelna na internetu preku koju so logiranje, odgovaranje ednostavni pitanja so da, ne i gledanje videa dobivate poeni i posle so niv si odbirate nagradu kako playstaion, xbox, ipod, apple laptop,desktop, maici, i slicno.
Za pokana da vi posaljem mozete da mi kontaktirate poraka na kitan_i@live.com so email na koj sakate da vi posaljem

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 18:44 (igork).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Nagrade od interenet
igork kaže...

Danas hocu da vi otkrijem stranu sto stanue aktuelna na internetu preku koju so logiranje, odgovaranje ednostavni pitanja so da, ne i gledanje videa dobivate poeni i posle so niv si odbirate nagradu kako playstaion, xbox, ipod, apple laptop,desktop, maici, i slicno.
Za pokana da vi posaljem mozete da mi kontaktirate poraka na kitan_i@live.com so email na koj sakate da vi posaljem

Gametrailers koliko ja znam skupljaš GT-ove i na kraju dobiješ i imaš E-Casting

17 godina
neaktivan
igork kaže...

jea lockerz.

Od kud si ti sine?

Jbt led ko da si preveo sa kineskog na engleski pa onda na hrvatski.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
15 godina
neaktivan
Nagrade od interenet

znam druze makedonac ne pricam bash najhrvatski to je mora na kinesku pa onda na hrvatsku :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nagrade od interenet

da locerz, ne verujete na e-castig provjereno e deka lazu izmishlaju imena od pamet

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
igork kaže...

znam druze makedonac ne pricam bash najhrvatski to je mora na kinesku pa onda na hrvatsku :D

aha ma dobro je dok god nisi neki crnac iz juzne africke republike koji nas oce zajebat.

Kao ono nasljedio si 100 mil $ samo prvo moras poslati 15000€ za troskove slanja tih 100 milijona.

A koja je to tvoja stranica?

15 godina
neaktivan

lockerz ako hoces pokanu pisi na kitan_i@live.com

17 godina
neaktivan
igork kaže...

da locerz, ne verujete na e-castig provjereno e deka lazu izmishlaju imena od pamet

imas vec temu o lockerzu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice