Msn hitno odgovor

poruka: 9
|
čitano: 2.178
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Msn hitno odgovor

Ovako netko mi ulazi u msn pa me zanima kako da doznam ip addresu tog kreten...

Molim opširni odgovor Hvala

BAN

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Msn hitno odgovor

neznam kak da saznas ip,al si pod hitno password promjeni

amd-ati http://demigodmp.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Msn hitno odgovor

možda ti je odgovorio na tajno pitanje koje si postavio kad si radio mail... ako je nema ti vise spasa i na žalost mail ti je otisao na ljepsi svijet. jedino ako ne doznas ko je to i da to izvučeš od njega

C'est la vie

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Msn hitno odgovor
leo_819 kaže...

možda ti je odgovorio na tajno pitanje koje si postavio kad si radio mail... ako je nema ti vise spasa i na žalost mail ti je otisao na ljepsi svijet. jedino ako ne doznas ko je to i da to izvučeš od njega

Leo je upravu, vjerovatno je ubacio svoju email adresu i sada koju god da ti stavis on ti lako promjeni.
xfire: ivan01992 / msn: ivanpijepivo@hotmail.com
16 godina
Msn hitno odgovor

Dali ti moš pristupiti E-mail računu? Ako moš odmah promjeni lozinku i resertiraj sve postavke raćuna tj. provjeri da nije ostavio neš u postavkama od ćega bi mogao on imati koristi. Onda se bavi otkrivanjem tko ti je to napravio. Ako nemoš pristupit gotovo ti je, napravi si novi e-račun i reci prijateljim da se neobaziru na tvoj stari e-mail jer ga ti nemoš kontralirati, daš im novu adresu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BORG kaže...
leo_819 kaže...

Leo je upravu, vjerovatno je ubacio svoju email adresu i sada koju god da ti stavis on ti lako promjeni.
 Ja sam cuo od frenda jedom da su oni iz microsfota mu vratili mail...
i ja osobno moram skontat nekako da sve mail-ove preselim sa hotmail-a jer ima svasta...
"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
16 godina
neaktivan
Msn hitno odgovor

mislim da on to nezna mislim da je pogađao pass mogu ja pristupiti svom msn nego mi prijatelj viče da sam jučer bio online a ja se nisam spajao cili dan

BAN

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Msn hitno odgovor
To ti može bit i od onoga virusa, šta pošalje neku poruku ne eng i da neki bezvezni link i stalno pariš online
Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 19:32 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
to je bot koji dodje online pokupi tvoju listu prijatelja, spamuje im i onda ode offline...promeni pass i skeniraj pc
K'eni pa te vat' ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice