Ovako netko mi ulazi u msn pa me zanima kako da doznam ip addresu tog kreten...
Molim opširni odgovor Hvala
Ovako netko mi ulazi u msn pa me zanima kako da doznam ip addresu tog kreten...
Molim opširni odgovor Hvala
neznam kak da saznas ip,al si pod hitno password promjeni
možda ti je odgovorio na tajno pitanje koje si postavio kad si radio mail... ako je nema ti vise spasa i na žalost mail ti je otisao na ljepsi svijet. jedino ako ne doznas ko je to i da to izvučeš od njega
možda ti je odgovorio na tajno pitanje koje si postavio kad si radio mail... ako je nema ti vise spasa i na žalost mail ti je otisao na ljepsi svijet. jedino ako ne doznas ko je to i da to izvučeš od njega
Dali ti moš pristupiti E-mail računu? Ako moš odmah promjeni lozinku i resertiraj sve postavke raćuna tj. provjeri da nije ostavio neš u postavkama od ćega bi mogao on imati koristi. Onda se bavi otkrivanjem tko ti je to napravio. Ako nemoš pristupit gotovo ti je, napravi si novi e-račun i reci prijateljim da se neobaziru na tvoj stari e-mail jer ga ti nemoš kontralirati, daš im novu adresu...
mislim da on to nezna mislim da je pogađao pass mogu ja pristupiti svom msn nego mi prijatelj viče da sam jučer bio online a ja se nisam spajao cili dan