Moneybookers

poruka: 10
|
čitano: 7.115
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Moneybookers uplata

Pozdrav!

Zna li netko kako prebaciti novce putem internet bankarstva na Moneybookers ?

Kad hoću uplatiti novce piše mi da ovako ispunim uplatnicu:

Account holder:Moneybookers Ltd.

Bank:Commerzbank

City/Town:Frankfurt am Main

SWIFT:COBADEFF

IBAN:DE23500400000581732500

Account currency:EUR, USD, GBP, CAD, JPY, SGD, HUF, AED, SAR, QAR, MAD, JOD, TND, OMR, RSD, RON

Reference: xxxxxxxxxx  <-- Your user ID - MUST BE PROVIDED!

Ja bih uplatio novce putem e-zabe pa sad ako netko zna kako trebam popuniti uplatnicu nak mi se javi! 

Hvala

LP

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 20:35 (paradoxxxx).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moneybookers

To ti je najbolje otic u banku da ti oni ispune jer koliko se sjecam   moras upisati sve svoje podatke i podatke banke ime, prezime, adresa, dokle vrijedi kartica tj. racun, OVAJ IBAN moraš dobiti od Monybookers to ti je nesto kao broj racuna za inozemne uplate i imas jos nekih par stvari jos koje moras upisati da bi mogao izvrsio uplatu, tako su barem meni rekli u ErsteBanci kad sam trebao dobiti jednu uplatu iz Njemacke.

im not a hacker im a security professional
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 23:26 (network).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moneybookers

Imam ja sve potrebne podatke, ali ne znam ispuniti uplatnicu da to uplatim preko neta...

Nemam pojma kamo se upisuje ovaj IBAN i što već sve treba u uplatnicu...

EDIT:

Zar nitko ne zna?

Ajde molim vas javite tko zna, stvarno je hitno

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 17:08 (paradoxxxx).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moneybookers

Eto ja sam se prijavio za nešto i ako mi budu slali pare ne mogu preko paypala pa pitam dali mogu slati pare  preko Moneybookers u hr te kakva su vam iskustva s njima ?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Moneybookers
WItcher kaže...

Eto ja sam se prijavio za nešto i ako mi budu slali pare ne mogu preko paypala pa pitam dali mogu slati pare  preko Moneybookers u hr te kakva su vam iskustva s njima ?

Radi bez problema, uz minimalnu proviziju prilikom wire transfera sa MB na tvoj devizni.

14 godina
neaktivan
RE: Moneybookers
WItcher kaže...

Moze se slati direktno na tvoj devizni racun,predpostavljam da ga imas,inace za takvu transackiju dode ti oko 1.80 eur,bilo da ti sebi saljes 10 e ili 100,znaci placa se iskljucivo po transakciji,imaj na umu da ces mozda dobiti par $/eura manje zog tecaja/koverzija valuta,ako ti je moneybookers u HRK gubis,ne previse ali gubis,ja sam sebi otvorio u $.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Pozdrav!

Zna li netko kako prebaciti novce putem internet bankarstva na Moneybookers ?

Kad hoću uplatiti novce piše mi da ovako ispunim uplatnicu:

Account holder:Moneybookers Ltd.

Bank:Commerzbank

City/Town:Frankfurt am Main

SWIFT:COBADEFF

IBAN:DE23500400000581732500

Account currency:EUR, USD, GBP, CAD, JPY, SGD, HUF, AED, SAR, QAR, MAD, JOD, TND, OMR, RSD, RON

Reference: xxxxxxxxxx  <-- Your user ID - MUST BE PROVIDED!

Ja bih uplatio novce putem e-zabe pa sad ako netko zna kako trebam popuniti uplatnicu nak mi se javi! 

Hvala

LP

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Moja preporuka ti je da odes do banke,inace mozes preko net bankinga ali moras pazljivo ispuniti uplatnicu(inace to uplacujes deviznim nalogom 14),ja sam 1 bio zabrljao pa je bila cijela procedura oko vracanje love.

Jos samo da te napomenem,inace uplacivanje novaca na moneybookers ide preko swifta drugim rijecima ovdje cu ti dati primjer od Erste banke neznam kako je kod ostalih ali vjerujem da je isto,uplacivanjem takvin nacinom se provizija naplacuje min 100 kn i max 300 drugim rijecima 1 % od iznosa,znaci ako uplatis 100 ,500 ili 5000 hrk provizija ce ti biti 100 kn,ako uplatis npr 12 000 kn provizija banke bi iznosila 120 kn jer uzimas onih 1 % posto je vise od 100 kn provizije,eto nadam se da si shvatio,pozz

14 godina
neaktivan
Moneybookers

Puno hvala na odgovru!

Ako ova tema više nikome nije potrebna može lock

0 0 hvala 0
16 godina
Moneybookers

ima li neko iskustva sa integriranjem moneybokera u hrvatski webshop

imam webshop u kojem se moze placati samo po ponudi i pouzecem a htio bi ubacit i kartice ali ove hrvatske firme koje nude gateway payement su skupe (traze godisnju naknadu)  dok sam za moneyboker cuo da nema godisnje naknade i provizija po transakciji nije velika.

pa ako neko ima iskustva da kaze kako to ide, jel se moze lova prebacit direkt na ziro racun firme.

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moneybookers
pozdrav! Inače sam iz bosne , danas sam bio u raifaisen banci i zatrazio deviznu debitnu visa karticu u eurima, rekli su mi da to ne postoji barem ne kod njih i u bosni te da mogu izvadit samo debitnu karticu gdje su transakcije u markama i naknadno da mogu otvorit neku devizu knjizicu preko koje mogu samo primati u eurima, a meni treba kartica s kojom cu moci uplatit na moneybookers racun koji mi je u eurima. tako da bih molio ako ovdje ima netko iz bosne a da ima mb preko raiffaisen banke ili bilo koje druge da pomogne. Glavno pitanje : Dali ja mogu s tom debitnom visa karticom verificirat racun na moneybookersu i kako?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Moneybookers
offliner kaže...
pozdrav! Inače sam iz bosne , danas sam bio u raifaisen banci i zatrazio deviznu debitnu visa karticu u eurima, rekli su mi da to ne postoji barem ne kod njih i u bosni te da mogu izvadit samo debitnu karticu gdje su transakcije u markama i naknadno da mogu otvorit neku devizu knjizicu preko koje mogu samo primati u eurima, a meni treba kartica s kojom cu moci uplatit na moneybookers racun koji mi je u eurima. tako da bih molio ako ovdje ima netko iz bosne a da ima mb preko raiffaisen banke ili bilo koje druge da pomogne. Glavno pitanje : Dali ja mogu s tom debitnom visa karticom verificirat racun na moneybookersu i kako?

Pozdrav,

Imam i ja odredjenih poteskoca sa raiffaisen bankom, pa me zanima jesi li uspio rijesiti svoj problem ? Mozda mi mozes pomoci?!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice